torsdag, mars 17, 2011

Lucia di Lammermoor paa en kino naer deg


Dere som har tilgang til Metropolitans direkteoverfoeringer av operaforestillinger i HD, benytt for all del sjansen naa paa loerdag!! Natalie Dessay er fabelaktig i Donizettis Lucia di Lammermoor! At den lille vevre kroppen rommer en saann stemme! Galskapsscenen er den beste jeg har sett. Hun synger mens hun loeper, ligger, hun har en saa vanvittig kontroll paa stemmen og spiller i tillegg veldig, veldig godt. Dette er en krevende rolle.


Vi var i operaen i gaar, og denne forestillingen var faktisk aarsaken til at vi valgte aa reise naa og ikke i paaska eller senere paa vaaren, saa da forstaar dere kanskje at dette er verdt aa faa med seg.

Loerdag kveld kan heldige nordmenn see denne forestillingen paa disse kinoene, og operakino er virkelig et flott tilbud jeg kan anbefale med hele mitt hjerte. Det er etterhvert mange byer i landet som sender disse forestillingene - slett ikke bare de store byene. I Oslo er Gimle kino som regel utsolgt, men Ringen pleier alltid aa haa billetter.

Loerdag kveld kl. 18!! Bestill billetter i dag!


6 kommentarer:

Jenny B sa...

Åh, Lucia di Lammermoor är ju en fantastisk opera! Lucias vansinnesscen kräver en fantastisk sångerska, och även då sitter man på helspänn för att man hoppas att ingen av de höga, klara tonerna skall skära sig mellan sopranen och flöjten.

En gång var jag stressad och på dåligt humör på ett tidigare jobb. Jag sprang fram och tillbaka mellan labbet och min dator, och sjöng för mig själv utan att tänka på vad jag sjöng. Efter en kvart kom jag på att det var vansinnesarian jag nynnade på! Då kände jag att det var dags att lugna ned sig...

Grattis till att ha sett en minnesvärd föreställning, och hurra för att den kommer på operabio!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, minneverdig er ordet! Jeg haaper virkelig mange vil slaa til naar denne sjeldne anledningen byr seg! Galskapsarien kan man jo gjerne nynne paa i blant :)

Bibliotekarie i Varberg sa...

Så underbart det låter!!
Jag såg den i Wien för fyra år sedan med Edita Gruberova i huvudrollen och imorgon ska jag se den på bio i Varberg - med Natalie Dessay. Lite skillnad antar jag, men båda bra.

Glamourbibliotekaren sa...

Bra!!

Annika sa...

Tusen takk for tipset om operakino!
Dette var ei av dei beste kinoopplevingane eg har hatt.
Nydeleg, rett og slett.

:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Så fint å høre! Og utover våren kommer Verdi, Strauss, Wagner.. mye fint!

Populære innlegg