fredag, april 08, 2011

Glamorøs fredag

God morgen! Endelig helg! Vårtrøttheten har slått til for fullt og jeg er en eneste stor gjesp. Dette blir en lang arbeidsdag, men fra og med i aften er det i allefall helg!

Et prikkete silkeskjerf og Body Shops mangoparfyme er dagens glamoureffekter, og en kopp te blir min følgesvenn på vei til jobb.

Ha en fin dag alle sammen!

33 kommentarer:

Mynte sa...

I dag har jeg allerede drukket to kopper kaffe, og flere skal det bli! Jeg har perler i ørene og blå kjole på.
Jeg gleder meg til helg! Mannen skal jobbe, men barna og jeg skal kose oss så godt vi kan! Etter jobb og barnehage blir det skumbad, før de får på seg myke klær. Det er meldt strålende vær i helga! Vi skal nok plukke hestehov og ta inn greiner med gåsunger på. Ellers blir det loppemarked. God helg!

Lektorspire sa...

Morgonkaffi, pysj og lesing av nettaviser og bloggar er min start på morgonen. Herleg!

Dagen byr på oppgåveskriving og kaffipausar ute i sola. Det er norsk somar i Heidelberg og det er særs glamorøst. Utanom dette går eg ein roleg laurdag i møte for å lade opp til kraftanstrenging på søndagen. Avslapping er difor det glamorøse mantraet dei neste dagane.

Ha ei fin helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Tilbake i Nordens Paris etter en kort arbeidsuke som Oslo-pendler. Og her har det jaggu smeltet sikkert en halvmeter snø siden mandags morgen. Det lukter vår!

I dag er en glamorøs dag fordi jeg skal hjem og bake kaker i anledning mine 31 i morgen. Det er hyggelig å stå for seg selv og småpuske på kjøkkenet (selv om det er flyttekaos hjemme for tiden).

Den ytre glamouren er ivaretatt med støvler og regnjakke for å passe inn med været, samt litt baggy jeans (som en gang var åletrange, hyggelig det), topp og skjerf. Duften er Hermes Rose Ikebana.

Ønsker alle sammen en god helg!

emma sa...

I nord ligger snøen fortsatt, men den er på vikende front og man kan da ty til innendørs påskeliljer! Glamouren ivaretas i tillegg av good hair day som resultat av nylig frisørbesøk, og ny deilig cardigan. Helgens hovedaktivitet blir en tur på hagesenter med påfølgende såing i vinduskarmen.

trine sa...

Her er det også vårtrøtthet, jeg sitter og gjesper mens jeg manner meg opp til arbeidet med masteroppgaven. Den begynner å ta form, men det er mye arbeid som gjenstår. Helgen skal brukes til videre arbeid på oppgaven, ikke veldig glamorøst, men helt nødvendig. Helgefri og sosiale aktiviteter skal jeg sluke rått når oppgaven er levert i mai!

Utenfor vinduet skinner sola, og jeg satser på kaffepauser i solveggen i løpet av helgen.

God helg, alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Sol og vårstemning i Oslo. Nydelig! I helgen skal balkongen gjøres fin og ren til deilige ettermiddager i sola. I kveld skal jeg kokkelere italienske kjøtboller og pasta til min dobbeltarbeidende samboer som jeg bare har møtt i døra de siste to ukene. Gleder meg til en rolig fredagskveld sammen.
Fin tunika, perler i ørene og vårsko på beina er fredagsglamour.
En liten uke til det er påskeferie, endelig!
Riktig god helg til dere alle.

Ida sa...

God morgen!
Dagens glamour er klesvask som snart skal henges ut i sola og god kosefrokost. Årets første sykkeltur skal tas i dag, og kanskje finner jeg noen hestehov i veikanten også?

Elisabeth sa...

God morgen! Jeg våkna før klokka i dag og det kjentes glamorøst - jeg har enda ikke vennet meg helt til at det er lyst når jeg våkner, selv klokka 05 om morgenen!

På jobb ivaretas glamouren av AmourAmour fra Cacharel, nyfilte negler med blank lakk og mascara på vippene. I ettermiddag blir antrekket en rød hettekjole, sorte strømper og svarte joggesko. Hvis sola holder seg, skal mye av helga tilbringes ute. Hurra!

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Herlig fredagsmorgen! Tok meg tre gode kvarter i godstolen med Royal Malabar og A-magasinet og litt Morgenblad. Også har jeg kjørt vintage-stil til ære for dagen, så da får det bare være at jeg glemte parfyme.

Jeg har masse koselige planer med fine jenter hele helga, og det gleder jeg meg til.

Og glamourkjenslan økte enda et par hakk med en kopp nybrygget te en kollega akkurat serverte meg. Jaggu er man heldig :)

Ha en fin helg, alle!

Frøken Desibel sa...

Har i dag stått over morgentreninga for å ta den etter jobb med påfølgende venninnekveld. Ei av jentene overnatter og vi legger i morgen ut på årets første utendørs langtur i oppkjøringa til Lillehammer-Oslo under Styrkeprøven.

Har fått på meg kjole, satt opp håret og dufter av Kelly Calèche. Det blir en bra helg med mye venninner, trening og litt shopping til forestående påsketur.

Ha en fantastisk helg alle sammen :-)

Frøkna sa...

Fredagen starter med en kropp som er treningssliten, men ikke støl (fremgang!), en bukse som sitter litt bedre enn før og ellers et helt vanlig jobbantrekk, men... tada! med jeansjakke. Det er vår, vår, vår! Noen dyrebare dråper av den første parfymen min (må alltid ha en flaske av den i skapet, selv om den sjelden brukes nå) og ellers litt fredagsstemning på kontoret :)

Ha en fin helg!

Jenny B sa...

God morgon! Idag har jag tagit på min (tjocka) vårkappa för första gången! Jag har en röd T-shirt med en robot och en zeppelinare på, och ett halsband med små glaspärlor i många färger. Litet trött efter margaritan igår på Riche, men jag känner mig på hugget för jobbet ändå.

Ikväll skall jag på teater, och imorgon på en konsert som jag tror blir underbar. Det ser jag fram emot!

Trevlig helg!

Glamoursjefen sa...

Den glamorøse fredagen skal først nytes med en god kopp te og litt tilbudsskriving før møter tett i tett... Heldigvis er arbeidsdagen kort før jeg kjører runden og samler opp barn og mann før vi setter nesen sydover for å feire et rundt jubileum i familien. Det blir litt vårrydding på landstedet i helgen for å sjekke hvor mye snø som er borte. Dessuten er det vel skikkelig kick off for de beste loppemarkedene i byen denne helgen også (Smestad for eksempel?

Glamoureffektene består av mitt favorittanheng fra Thomas Sabo og ukens duft Beauty fra Calvin Klein.

God helg til alle!

Glam-mamma sa...

God fredag alle sammen.

Nå er den her igjen helgen, og våren er jaggu kommet for fullt den og her i sør.

Jeg startet våren i går med å så en del sommerblomster. Blir gøy å følge med i vinduskarmen fremover:-)

I dag skal jeg ta med meg mannen og barnet og dra over fjorden og møte en kjær vennine. Skal finne frem en av mine mange kjoler å pynte meg litt for anledningen.

Ellers er helgen åpen, og da blir det nok prioritert kos og avslapping:-)

God helg til alle!!

S sa...

Dagens glamour består av nyvasket hår, sol, snøsmelting, og en god følelse i kroppen over at det er fredag! Helga kommer til å bestå i oppfølging av barnas sportslige interesser, men kanskje også litt hvile på verandaen med ei bok i fanget. Og trolig middagsbesøk på søndag.

Nå må jeg sette i gang med dagens jobbing, har en del på programmet.

God helg!

koristen sa...

Deilige fredag! Strålende vårvær OG lønningsdag! Antrekk er vårlig turkis og dongeri, parfymen Elizabeth Arden Green Tea. Håret er et helt annet kapittel siden det er alt for mye av det, men det håper jeg inderlig å få gjort noe med før jeg reiser på helgebesøk til venner i kveld. Dit skal jeg ha med joggesko, solkrem, broderi og et par vanskelige sangtekster som må læres utenat i god tid før 17. mai. Å synge i nasjonalromantisk prosjektkor er kjempegøy, men noen av de vakre og morsomme sangene byr på seriøse dialektiske utfordringer for en oslojente som får tredobbel krøll på tunga...

God helg til alle glamorøse, glamourbibliotekaren især :-)

nefertiti sa...

Skal på jobb i dag, men først på trening - iført, bl.a, helt ny og veldig rosa trenings-bh, og l'eau d'issey.
Etter jobb skal jeg kose meg sammen med mine to vakre døtre. Vi kommer til å åle oss i sofaen, enten med hver vår bok, eller med en god film. Det kan hende vi slår oss løs og spiser noe snop også :-)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamoureffekter er off-white kjole med en liten, maritim stripejakke, samt tøysko og ny vårkåpe. Duften er Clinique Happy og neglene er nylakkede.

Dagen blir travel masteroppgavejobbing (4 uker til levering i dag! huff..) før lillebror på perm svinger innom oslo for å plukke meg opp og ta oss en svipptur til hjembyen. Her satser jeg på å i allefall få et glimt av sjøen innimellom all tegningen, og muligens også en joggetur. Definitivt noen glass med rødvin.

God helg til alle!

Sørlandspige sa...

Jeg liker så godt denne spaltens utvidede glamourbegrep, fornøyelig lesning!

Her i formiddagssola viser gradestokken 12.5 grader, men de kommer fryktelig fort! Kulingen har tatt knekken på sveisen, men ikke det gode fredagshumøret, og slett ikke tanken på at hytta helt ute ved havet skal vår-shines denne helga! Satser på furunålsparfyme (skal bære nyhogde kubber til kløyveplassen) og antrekk som tåler kvae, deretter T-skjorte og joggebukse som kler støvsuger, langkost og grønnsåpe. Søndag kveld er forhåpentligvis grunnlaget lagt for påskeglamour fra neste helg :-)

Cecilia sa...

Fiiine joggesko, sykkeltur til jobb og DKNY's Be Delicious er glamorøse ting i dag. I helgen skal jeg shine opp hagen som har tittet frem under snøen, kanskje svømme, helt sikkert gå på loppis og i lillebrors bursdag. Han har bestilt kake fra meg, det er alltid hyggelig. Og lunch på cafe med kollega i dag - hurra!
God helg til alle :-)

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Det går i myke klær på hjemmekontoret, Earl Grey i koppen og et visst partilandsmøte surrende via nettet i bakgrunnen. Heldigvis kan jeg justere volumet når det blir kjedelig - i motsetning til dem som sitter i salen!

Dagen i dag byr på en ting: skriving, skriving og atter skriving - det dukket plutselig opp noen dødlinjer som må holdes. Litt jobb i morgen ettermiddag/kveld, og søndagen skal brukes til å pusle litt der jeg kommer til i hagen - fortsatt ligger det en del snø her. Ellers blir det nok mye te og lesing - hjemme alene som jeg er hele helgen :)

En riktig fin helg ønskes alle!

Kjersti sa...

Litt sent i gang i dag etter en kraftig forsovelse, så er her er også vårtrøttheten på plass, ja. Klarer liksom ikke helt å få den nye sommertida inn i kroppen..

Antrekket er så langt casual - lyse jeans, tunika og Calvin Kleins Beauty i nakken. Hjemmekontoroppgavene har hopet seg opp etter ei uke med mye reising, så her er det bare å komme i gang! Helga skal brukes til hagerydding, sykkelshining, trening, kaffelering og kos i sola.

God fredag og god helg!

Grorudpalmen sa...

Bare det å ha solbriller på hever glam-følelsen! Rolig kveld med Mad men, rødvin og min elskede i vente.

I morgen skal jeg bake 50 kanelboller til eldstemanns bowlingbursdag med kompiser og senere på tur i skogen med minstemann. Resten er åpent for første gang på lenge. En god følelse!

E.L.R.I sa...

meditasjon og frisk juice med gulrot, appelsin, blåbær, bringebær + maca og spirulina! Og sol og vår. T-skjorte med fugler på. God fredag!

Eli sa...

Midt oppi en særdeles grå og høljregndag lyser det plutselig ett eller annet oppi det gamle epletreet:

Den hvite lille flekken, med litt rødbrunt og svart omkring og til og med blått, tilhører årets første bokfink! Der sitter han og rengjør seg etter en reise lengre enn lang,for å synge våren inn for oss!
Dagens store glede!

Alt godt sa...

God ettermiddag!

No fortener eg nesten ikkje helg, har akkurat kome heim frå jobbreise til København, og fekk med meg Picasso-utstillinga på Louisiana som sosialt innslag. Veldig bra! Masse smørrebrød og gode kaker på toppen av det, så det var ein dejlig tur.

Bortsett frå det er dagens glamour at verdas finaste kjæreste har skifta om frå vinterdekk til sommardekk på sykkelen min. Så no rullar eg glatt avgarde på grusen. Vonar dei feiar bort den snart.

I dag luktar eg roser, har på meg litt frå ei prøve på den nye sommarflankeren til L'eau d'Issey, florale trur eg den heiter.

I kveld skal vi på Latter og le oss skakke av Fredrik Steen, og i morgon og søndag skal eg jobbe på hagemessa på Lillestrøm. før eg dreg til Lillestrøm skal eg vere med på opninga av gangbrua over jernbanespora på Oslo S, det blir romantisk!

Line sa...

Sol og blå himmel, skal møte min lille niese og ta henne med hjem, så det blir en times tid med kikking i butikker etter arbeidstid. Helga skal brukes ute så mye som mulig, men i tillegg har jeg planer om å rydde frem påskepynten en uke på forskudd.
dagens glamour i klesveien er forressten kort skjørtog hvit genser med kortermet strikkevest i petrol utenpå, og øye hæler som hever glamoureffekten noen centimeter i alle fall:-)
God helg alle

berlinløvinnen sa...

Solskinn, vind, sykkelføre, thaimat på nytt kjøkken, gode venner, helgeaviser og 12 timer med korsang,- hvilken helgeglamour! Riktig god helg!

Britt Åse sa...

Etter en uke med abnormt søvnbehov og uggal kropp våknet jeg tidlig i dag morges, formelig med et "ding!" - til strålende sol og hjemmekontor. Dermed gikk jeg i gang med en eneste gang, og nå har jeg gjort dobbelt så mye som jeg hadde beregnet.
Nå er det sein lunch; lady gray, mørkt brød, sinna ost. Mmmm!
Helga blir preget av vinkveld med pigene, middag med herrene, litt trening og for øvrig avslapping. Utenfor vinduet mitt blomstrer tysbast-en, rosa og velduftende.
God helg!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Litt sen fredagsrapport, ganske enkelt fordi min mest glamorøse fredagseffekt i dag er at jeg har avspasert fra jobb. Kost meg med kaffe og A-magasinet, en lengre egenpleieseanse, en liten bytur med innkjøp av nye jeans,- perfekt dag!
Er jeg heldig, får jeg også en liten time på verandaen i ettermiddagssolen før middag :-)
Dagens duft er ck one summer, bare for å få litt ekstra vårfølelse.
Helgen skal tilbringes med kjæresten og de barna som måtte dumpe inn og ut av huset. Lørdagskvelden går med til et lite quizcruise på danskebåten,- jeg gleder meg!
God helg til alle der ute, bibliotekaren spesielt!

Museumsbestyreren sa...

Helgefølelsen kom nå snikende på, etter endt, travel arbeidsdag. Snøen smelter, og jeg kan gå hjem og drømme om lyse tøysko et par uker fram i tid.
Glamorøs fredag faller sammen med min egen ca 20 år gamle tradisjon, helt fra ungdomsskolen har jeg bestrebet meg på å ikle meg kjole eller skjørt på fredager, for å svinse meg inn i helga. Fungerer utmerket på skolebenken og på kontoret, ikke alltid like lett foran gravemaskin på utgravning:)

God helg, godtfolk!

Synne sa...

Bedre sent enn aldri, sant? Jeg har jobbet frivillig på festival, men har nye strømper og nerdete t-skjorte på. Nå skal jeg drikke te, analysere fransk litteratur og spise mørk sjokolade. Yay! Fortsatt god fredagskveld!

Kaisa sa...

Veldig sen glamour-rapport herfra! Ikke at det har vært en veldig glamorøs fredag, egentlig, men en koselig en. I dag hadde jeg egentlig termin, men junior kom faktisk for 3,5 uke siden... Men dagens (eller ukas) glamorøs-aktige ting er at de skinny jeansene jeg kjøpte før jeg oppdaget at jeg var gravid passer - og det nesten bedre enn da de var nye. :) I tillegg har jeg hatt på leppestift for første gang på flere uker, så det var en pyntet munn som smilte stivt gjennom blåsten i Oslo tidligere i dag.

Planen for helgen er å kose oss sammen, min kjære, junior og jeg. Og så får vi middagsbesøk på søndag, og da er egentlig helga full, har jeg skjønt.

Populære innlegg