tirsdag, mai 24, 2011

Tirsdagshilsen

Hu hei hvor er det vel friskt og lett! Slike morgener, når det blåser så man nesten blir feid over ende når man krysser ei gate, og trærne nærmest ligger flate langs bakken, sender meg rett inn i en kreativ flow! Vips popper det opp idéer og fine jobbgreier som jeg må skynde meg å få ned på papiret før jeg glemmer dem. Et telys er tent, en tekanne er full av Persian Earl Grey, og jeg setter i gang!


Men først vil jeg anbefale en tur med Briskebytrikken før syrinene blomstrer av. Bak slottet bugner det! Og hvis noen kan si meg navnet på den gule rosebusken på bildet blir jeg glad. Rosene dufter svakt, men blomstrer åpenbart tidlig. Ikke fylte, ganske små.Hva sier dere, vil dere ha en spilleliste som egner seg for en forblåst maimorgen?


12 kommentarer:

LeneV sa...

Ja takk, gjerne!

Selv er jeg som best når det regner, nå er det bare lummert ute og det skal bli deilig når det får regnet litt og rensket litt opp!

Synne sa...

Det er virkelig liv i vinden for tiden! Jeg er enig, det er inspirerende! Jeg benytter anledningen til å lese ekstra effektivt, drikke enda mer te og unne meg litt sjokolade, hoho. Syrinblomstringen er til å bli helt satt ut av, forresten! Jeg kan stå lenge og bare se og snuse!

Ine sa...

Spilleliste, ja takk!

Jeg er litt redd for at den lille blomsterkassa mi skal blåse ned og havne i hodet til en forbipasserende. Men det er ganske koselig å lese inne når det blåser sånn ute. Apropos lesing - har du tips til noe fin lesemusikk? :)

Glamourbibliotekaren sa...

LeneV: Regn, vind, herlig alt sammen!

Synne: Samme her. Jeg snuser og snuser. Folk glor og glor.

Ine: Du får montere den godt fast! Lesemusikk i dette været: Chopins nocturner! Eller Bachs franske suiter med Glenn Gould.

Bringebær sa...

Wind of Change? Ikke at Scorpions kommer på spillelista kanskje...

Glamourbibliotekaren sa...

Haha! ALDRI!

Ine sa...

Tusen takk!

Anonym sa...

Dagens melodi er selvfølgelig "Blowing in the wind". Gratulerer med dagen til 70-åringen Bob Dylan!
Hilsen hegepege

Monica sa...

Dersom disse rosene har skrekkelig mange små torner, kan det være en sort som jeg kjenner som Pimpernellrose. Min mor har en hvit slik i hagen, som min oldemor plantet. Og de skal visstnok også finnes i gult. De dufter veldig godt, blomstrer relativt tidlig, og feller kronbladene raskt også. men, jeg er absolutt ingen roseekspert så dette er bare en ren gjetning utifra bildet:-)

biblo-inger sa...

Hugonisrose tipper jeg...? Masse tagger på greinene.
Har den selv her på Sørvestlandet- minner om min mor, og minner i hagen er viktig!
Blomstrer NÅ , remonterer ikke. Det har sin absolutte sjarme.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rosetips! Skal sjekkes ut!

Britt Åse sa...

http://www.google.no/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=rosa+hugonis

Populære innlegg