fredag, juni 10, 2011

Formiddagens te

Earl Grey fra Covent Garden tea house.

6 kommentarer:

Glamoursjefen sa...

Denne koppen med te så ekstra god ut! Bare elsker det serviset....

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg også! I alle fire farger. Har en liten fin grønn tekanne som matcher!

Glamoursjefen sa...

Stilig. Jeg liker også alle fire fargene. Heldiggris du som har en tekanne som matcher. Jeg har "bare" melke-/vann-/saftmuggen (litt stor), men til gjengjeld har jeg den både i grønn og gul....

:)

Glamourbibliotekaren sa...

Den har jeg i blå! Jeg bruker den mest til blomstervase (se de siste blomsterbukettene jeg har lagt ut i bloggen), men den er fin til saft også. "Et Dukkehjem" i Markveien har en del fra dette serviset, men vær forberedt på å prute - de er dyre.

Paradisia sa...

Jeg har fått dilla på lakris-teen til Pukka!! Gulp, kjøpte den på onsdag og har alt brukt 6 av de 20 teposene i pakka...! Men den er en sånn deilig te! Men det blir ca 5 kr posen så den er litt luksus for meg. Har hørt at Yogi Tea har lakris-te og, men har bare prøvd denne her. Har dere smakt lakris-te?

Glamoursjefen sa...

Muggene er helt klart fine som blomstervase også. Det bruker jeg dem til også. Har en hjemme og en på feriestedet vårt.

Takk for tipset om "Et dukkehjem" og at de er prutbare... Jeg ser nemlig etter de blå og de grønne for det meste, og veksler på både Grete og Sissel-servisene fordi jeg klarer ikke bli enig med meg selv om hvilken fasong som er fineste, så da brukes de om hverandre. :)

Populære innlegg