fredag, juni 24, 2011

Glamorøs fredag

God morgen fra et oversvømt Oslo! Jammen bra man var kjapp nok i hodet, til tross for tidlig morgen, til å ta med paraply. (Støvler og regnjakke var dog på et litt for avansert nivå, åpenbart.)

Tusen tanker i hodet samtidig, lang liste over ting som skal gjøres på jobben, mye småtteri skal ordnes i løpet av helgen og totalen er en lettere forvirret Glamourbibliotekar.

Men grønne "diamanter" dingler i ørene, Coco er påført og knallrød neglelakk ligeså, så nå er det bare å kaste seg over lista.

Ha en fin dag alle sammen!

Og glad midsommar til alle svensker! En liten hilsen i form av Hugo Alfvéns "Midsommarvaka", svensk rapsodi nr. 1, op. 19!
(spilt av Kungliga Filharmonikerna under ledelse av Neeme Järvi, BIS 2004)
20 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for helg! Jeg har nettopp spist pannekaker med fersken og kiwi til frokost, og det var jammen verdt de ekstra 15 minuttene det tok å lage. Luksus man i blant kan unne seg når man ikke har mer enn tyve meter til jobben :)

Antrekket er laidback hjemmekontor-style, men neglene er røde, munnen likeså, og jeg har to fine buketter med blomster plukket i egen hage.
I helgen er jeg nok en gang nattskiftenke, men jeg må nok jobbe litt jeg også, en artikkel-deadline nærmer seg med stormskritt... Ellers blir det litt lesing av Alberte og Jakob, og antakelig mengder med te!

En riktig fin helg ønskes alle - regnvær eller ei!

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Siden det fortsatt er noen uker til jeg kan ta ferie, håper jeg at solen som skinner utenfor kontorvinduet fortsetter med det utover ettermiddagen.... og gjerne i helgen også :-)
Fredagsglamouren ivaretas av et litt penere jobbantrekk i lin, pene sandaler, nye discokuleøredobber og en dæsj Flower Bomb. Helgen skal fylles med avslapning, et vinglass eller to og kos med kjærsten. Og kanskje en liten innsats for å hjelpe 16-åringen som skal pakke til leir og 3 ukers USA-tur med faren sin :-)
God midtsommerhelg til alle der ute!

Anonym sa...

Nytt sommerskjørt, dinglende øredobber og leppestift er dagens glamour. Ellers blir jeg ekstra effektiv på kontoret når det regner, og det er en god ting! I morgen blir det ut å handle bursdagsgaver, og så blir det selskap for svigermor. I kveld kunne jeg tenke meg å se en film, eller bare ligge på sofaen og lese. Håper på en rolig helg.

koristen sa...

Kaffe og muffin betyr FREDAG! Det pøser, men piratjeans og ny grålilla topp hjelper på glamourfølelsen. Også er det siste dag før ferien! Listen min ligner antagelig glamourbibliotekarens, men vi går på med krum hals :-)

Etterpå venter Sandefjord i sommervær, og den andre uka skal brukes på oppussingsprosjekt i heimen. Jeg gleder meg! Særlig til prosjektet er nesten ferdig og jeg kan begynne å finne nye plasser til bruktbutikkfunnene mine og gruble over hva slags gardiner som passer til den nye fargen i stua...

God helg, god ferie og god sommer til glamourbibliotekaren o alle andre :-)

Anonym sa...

Kjører pinup-fredag i anledning helg, og til tross for at jeg ikke fikk den planlagte spaserturen til jobb (det var rett og slett for mye regn) er humøret upåklagelig.

Og det gjør ingenting at det regner for da kan jeg være inne og bake med god samvittighet - venninnebesøk skal oppgraderes med bakst, nemlig :)

Så dagens glamour skal jeg finne både i øye og gane. Håper alle får en strålende helg!

Line Jannik Skjelnes sa...

Solrik morgen i nord. Jeg er på jobb selv om min ofisielle ferie har begynt, det dreier seg bare om en liten forskyvning bare, og jeg blir bare noen timer før jeg drar hjem. Det blir husarbeid inne og ute i noen dager, men jeg kan se frem til tolv dager i sør fra onsdag. Håper dere har fått bedre vær til da, men det er ikke så nøye. Jeg drar ikke sør på grunn av været men for å treffe folk. Gleder meg masse. Det blir forressten bytur i morgen og den kan jo glamifiseres noe:-)

Ha ei flott helg alle sammen

Hermia sa...

Hej från Sverige! Eftersom biblioteket jag jobbar på har öppet varje dag, även midsommarafton, så är det alltid någon som jobbar. Idag är det jag. Firar med blommig tunika som hängt med i många år men utan blommor i håret (pga allergi, min och andras..). Men i eftermiddag åker jag till min lilla stuga på en ö strax utanför stan.

Glad midsommar!

Sørlandspige sa...

Har nettopp rydddet etter gårsdagens midtsommerfest i hagen. Regnet sluttet akkurat i tide til at vi kunne være ute både ettermiddag og kveld!

Jeg har fri, og glamouren startet med lytting til glamourbibliotekarens musikk: MANGE TUSEN TAKK for all den vakre musikken jeg får del i gjennom denne bloggen :) I glad og lett stemning skal jeg nå fortsette med dagens små og store gjøremål, men først og fremst pakke klar for ferie på hytta vår helt ute ved havet. Der er vi ofte, og der er vi lykkelige!

Ønsker dere alle en riktig god helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her hadde t-banen kjørt 100 m før himmelen åpnet seg. Flirte litt for meg selv, min lille paraply hadde ikke tålt det der. Bra timet!

I dag er kroppen sliten, hodet slitent og jeg er generelt glad det snart er helg. Har ingen planer annet enn å få handlet inn noe god mat, og tatt av plasten på den bunken av magasiner som lå i postkassa i går. Det skulle gi en deilig helg.

Antrekket er komfortabelt. Kjøpte meg akkurat en latte og en stor myk cookie, man bør unne seg slikt når kroppen føler for det.

Ha en god helg alle sammen!

Anonym sa...

Fri St.Hansdagen, det er godt etter en vellykket kveld med bål på stranden i går kveld med alle barna, gamle naboer og venner, også det lille ennda hemmelige barnebarnet mitt i magen til den fine mammaen sin, så glad jeg er:) Mvh Astrid

Fagbibliotekaren sa...

Endelig fredag! Jeg har nye bukser som passer helt perfekt, og det beste av alt, de kosta 50 (5-0!) kroner på salg. Velduftene body lotion og et hint av Miss Dior Blooming Bouqet. Jeg sporter atter en gang ufornuftige sko i regnværet, men forhåpentligvis er det oppholdsvær når jeg går hjem.
Helgen skal tilbringes med hyggelig besøk av mine flotte svigerforeldre. Ingen store planer, men det blir god mat, vin i glasset og hyggelig samvær, gleder meg. En litt forsinket st.hansfeiring bør vi også få til.

Riktig god helg!

Tuva sa...

Lykken er å ha fri, sove lenge og så finne ut at "Paris when it sizzles" går på TV.

God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag, alle sammen! Her er huset nesten rent til helga, de firbeinte (en er min, en er feriegjest) er lufta en lang formiddagstur og det har enda ikke regna. Holder i massevis for meg! Etter gårdagens herlige sankthansfeiring - sola kom utover dagen og kvelden var nyyydelig - var det godt med en rolig morgen i dag.

Glamouren er ivaretatt med rent hus, rent legeme og nyvasket hår, et snev av Au The Vert fra Bvlgari på halsen og Max Factor på vippene. Antrekket er fortsatt jeans og lett hoodie etter turen med de firbeinte, men snart blir det hvit bukse, rødmnstret tunika og røde sko, samt rød cardigan utenpå. Helga byr på endel jobbing, men også streifing i marka uansett om det blir sol eller regn, i jakt på orienteringsposter. Jeg håper på sol! Og så har jeg et par bøker som jeg gjerne vil lese ferdig de neste par dagene. (Paul Auster og Sofi Oksanen)

Ha ei fortreffelig helg, alle sammen :)

S sa...

Her i nord består min fredagsglamour av sol fra nesten skyfri himmel (igjen!), og godværet kom litt brått på så jeg har for mye klær og for tette sko på i dag. I tillegg er det hyggelig feriestemning på jobb, stille og rolig. Jeg er àjour med alt som skal være klart til ferie, selv om jeg har noen dager igjen på jobb. Når vi kommer hjem i dag er forhåpentligvis nytt gulvbelegg på plass, og vi kan flytte alt sammen på plass igjen. Så herlig med ytterligere et prosjekt som er så og si i havn.

Helga er nesten uten planer, og reker står på menyen i kveld. Om det blir dårlig vær satser jeg på en full gjennomgang av klesskapet. Der er det helt fullt, og det trengs sortering og rydding. Og blir været bra satser jeg på å bo i hagen og drikke iste - sakte.

Ønsker alle ei trivelig helg!

Ønsker alle

Jenny B sa...

Tack så mycket för midsommarhälsningen! Här i Stockholm har det inte börjat regna än, men det är mycket troligt att det dyker upp gråa moln tills kvällens firande börjar. Jaja, det blir fint i alla fall!

Än så länge är det mest glamourösa de snygga, snygga böckerna jag plockade upp ur bokpaketet jag hämtade idag. Läckra omslag och ett innehåll jag längtar efter att lära känna. Om några timmar kommer jag att vara likadan - tjusigt yttre och lockande inre! ;)

Glad midsommar och fin helg till alla!

Kaisa sa...

God midtsommerfredag!
Her skal lillebolle og jeg straks ut og lyse opp et regntungt bybilde. Han i knallrød vogn, jeg i røde slagstøvler og rødrutet regnfrakk.

Helgens glamorøse høydepunkt er dåp på søndag. Blir fint å samle familie og venner og feire lillebolle!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Tok meg den frithet å sove til jeg våknet av meg selv i dag, og det er jo ikke så verst. Har fått på meg fin topp, perler i ørene og dufter lett av liljekonvall.
I morgen skal jeg sykle Lillehammer-Oslo og er særdeles spent på hvordan det kommer til å gå. Resten av helgen tenker jeg å strekke ut i horisontalen.

Ha en riktig fin helg alle sammen.

Alt godt sa...

God ettermiddag!

No er eg litt treg her, men det skuldast at eg har hatt lunchgjestar, ei venninne som akkurat som meg er heime frå jobb med kraftig forkjølelse, og mammaen hennar som ikkje er redd for smitte. Vi har drukke te av tynne koppar og spist rugbrød med ost og fikenmarmelade. Forøvrig er glamouren til stades i form av 34 Boulevard St. Germain på hals og handledd.

I kveld stiller eg huset mitt til disposisjon for eit utdrikningslag, ei venninne eg ikkje har møtt IRL før skal drikkast ut, og vi lagar til fest her med god mat, godt drikke og singstar etter ein liten runde i eit herverande radiostudio. Kjæresten min reiser til Roskilde i natt, så eg gruar meg til å sove åleine fram til 5. juli. Det blir uvant, vi har vore veldig lite borte frå kvarandre sidan vi møttest.

Tolvåringen reiser til Nord-Norge på ferie i kveld, og femtenåringen reiser til Amasonas i morgon, så no blir det både mannefri og barnefri ei stund framover. Eg skal prøve å fylle tida med koselege ting, og så skal eg lage ei bryllupskake til 2. juli, det prosjektet fyller store delar av neste veke. Eg ynskjer alle ei fin helg!

Synne sa...

Denne fredagen har jeg sett frem til lenge, for jeg skal på konsert med et av mine eldste favorittband i kveld, og det er glamorøst i seg selv! Jeg har skjørt og midjebelte og relativt nyklippet hår, og føler meg fin, og drikker øl og er full av forventning. Hurra for slikt! God helg!

Rebecca sa...

Nye "platå"-sko (nei, de er ikke stygge) på beina (med tilhørende gnagsårplaster), stripete seilertopp, korall lebestift på leppene og nyinnkjøpt gullneglelakk fra Deborah Lippmann straks på neglene (elsk) er fredagsglamouren på denne frøkna. Kvelden skal brukes til å forberede fotografering av bryllup imorgen, mitt aller første som eneste fotograf så har laget moodboards som skal printes og bringes :)

(Og du? Luktmagasinet mitt fikk veldig gode tilbakemeldinger, så vet du det :) :))

Populære innlegg