onsdag, juni 15, 2011

Hagevandring



Klematisen, ny av året, blomstrer vakkert i kveldssola nå.



Og her skjer det noe!



Kaprifol, roser og klematis i vilt kaos. Håper alt blomstrer samtidig!



Stjärnflocka, kanskje den aller fineste stauden jeg har. Carl von Linné var nok glad i denne, derfor går den også under navnet Linnés döttrar.




Akeleie.



Og denne lille kjekkasen trives godt på verandatrappa.


6 kommentarer:

U9 sa...

Så herlig hagestemning. Fine soldager har hjulpet godt på når det gjelder egen hage, men det er ennå lenge til peonene blomstrer her nord. Pass godt på stjernekjermen. Den er dekorativ med frøstander, men den SPRER seg. Om du ikke vil ha den overalt, så bør du klippe når den blomstrer av. Men, FIN er den ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg vil ha den overalt! :)

Glam-mamma sa...

Vet Glamourbibliotekaren om en (eller flere) bra hageblogg/er. Synes du er flink og legger ut bilder og navn på ting. Jeg er hageeier, men har ikke helt fått det til. Mye jeg ønsker meg og vet liksom ikke hva jeg vil ha. Blir så jeg kjøper nye sommerblomster hvert år, og har få arter som kommer flere år.

Leter etter gode tips og fine bilder å drømme meg bort i. Gjerne litt hobby-aktig, altså ikke så veldig proffe tips. Er vel nybegynner enda, etter 5 år med hage.... Litt flinkere for hvert år. Redd for å gape over for mye, må være håndterlig.

Takk for hagegleden din, den smitter:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Det florerer nok av hageblogger, men jeg har ikke dykket ned i dem ennå. Her fant jeg en oversikt: http://hageblogger.blogspot.com/

Katrine K sa...

Så nydelige blomster! Skulle ønske det var min hage...

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! Jeg er veldig glad for at hagen er min! :) Håper du får en sånn en gang også!

Populære innlegg