lørdag, juni 11, 2011

Ringo!!!



Det er ganske uvirkelig å skulle oppleve en ekte Beatle. Jeg har vært Beatlesfan i 2/3 av livet mitt, og da George Harrison døde, var jeg i dyp sorg. Han var min favoritt. Jeg husker da John Lennon døde, selv om jeg var bare fem. Og ja takk, jeg vil gjerne høre Paul McCartney også. Men i kveld: RINGO!!! Verdens kuleste trommis. Ingen er så bakpå, ingen har så underlig stemme. Ringo var oppriktig lei seg da Beatles ble oppløst, og forble venner med hver av de tre andre (selv om de tre andre var uvenner seg i mellom). Han spilte på soloplatene deres, og de stilte opp for han. All kudos til Ringo Starr! Og i kveld skal vi være bare noen meter fra hverandre.

Jeg snurrer Magical Mystery Tour-LPen min og gleder meg enormt.

7 kommentarer:

Hermia Says sa...

Trevlig kväll! Det låter coolt :)

Såg nyligen Nowhere Boy-filmen, riktigt bra!

Kirsti sa...

Riktig god fornøyelse!

Her er mer musikk. Ikke laiv og Ringo men i opptak og Leif Ove: På NRK2 i dag kl.15.00
Beethoven i Risør
Berit Værnes Cardas, fiolin, Bjørg Værnes Lewis, cello og Leif Ove Andsnes, klaver i opptak fra Risør Kammermusikkfest 2009.

Synne sa...

Kos deg masse! God pinselørdagskeld!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Takk! :)

Kirsti: Takk for tipset! Den konserten var jeg jo på, det skal bli morsomt å se den igjen. Her er min omtale fra den gang.

Synne: Takk det samme!

Glamoursjefen sa...

Kos deg med Ringo! (Litt misunnerlig, men unner deg det selvsagt av hele mitt hjerte. Også koser jeg meg med at jeg har billeter til Prince....)

God pinsehelg!

Bergljot sa...

Håper du kommer til å skrive noe om konserten på musikkbloggen! Jeg var der også, og selv ble jeg forelsket i Edgar Winter.. og deLillos såklart <3

Glamourbibliotekaren sa...

Glamoursjefen: Ja, du kan glede deg til Prince i allefall!

Bergljot: Edgar var en riktig kjekkas! :D Omtale er herved lagt ut.

Populære innlegg