tirsdag, juli 19, 2011

Dagens glamourtips: Green Chic - Saving The Earth In Style


Denne boka kjøpte jeg for et par år siden, og jeg leser litt i den rett som det er. Mange gode tips å plukke opp, forklaringer til hvorfor man ikke skal kjøpe billige bomullsplagg på H&M hele tiden, og knakende gode argumenter for hvorfor det er CHICT og glamorøst å tenke grønt - ikke som en trendy kortlivet greie, men en evig klassisk tidløs holdning. Det handler ikke om å slutte å bruke såpe eller å bygge sitt hus av resirkulerte bildekk - det handler om vanlige mennesker, meg og deg, og hva vi kan gjøre for å bidra til å redde planeten. Og ikke minst; hvor viktig det er å endre tankesettet. Og hvorfor. Og hvordan.

Den er lettlest og oversiktlig og morsom, svært informativ og lærerik, så jeg vil absolutt anbefale den til dere alle. Gi den bort i gave til noen også.
Den kan kjøpes her og her og her, for eksempel, eller du kan bestille den i din lokale bokhandel.

p.s.1 Den er trykket på resirkulert papir

p.s.2: Hun forsøker ikke å argumentere for å slutte å bruke dopapir!

4 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så bra! Den skal jeg jammen bestille et par stykker av til gaver. Hørte nettopp denne uttalelsen i kantina: "Det er så praktisk med klær fra H&M, man slipper at det hoper seg opp med masse klær i klesskapet for de er jo så billige at når jeg er lei av dem kaster jeg dem bare og kjøper nye" (sic!). Et par av mine kolleger ville helt klart hatt nytte av et eksemplar av denne boka!

Synne sa...

Den har jeg faktisk vurdert flere ganger! Kanskje jeg skal kjøpe den i sommergave til meg selv? Takk for tipset!

A sa...

Takk for tipset! grunnet trang økonomi har jeg innkjøpsstopp av bøker og låner alt jeg leser på biblioteket - har foreslått for Deichmanske bibiliotek at de kjøper den inn:)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Huff, jeg grøsser av den argumentasjonen. Du får klaske ei bok i bordet til vedkommende! :)

Synne: My pleasure!

A: Veldig god idé!! Alle biblioteker burde kjøpe den inn.

Populære innlegg