fredag, juli 22, 2011

Elskede Oslo

Jeg har fulgt nyhetssendingene fra mitt elskede og sårede Oslo hele kvelden. Mine tanker og min største medfølelse går til de rammede og de pårørende. Og jeg tenker på de stakkars barna og ungdommene som opplevde - og alle de som ikke overlevde - det horrible skrekkscenarioet på Utøya.


Ta vare på hverandre, alle sammen!!!

(Sarabande fra Bachs cellosuite nr. 1 i G-dur, BWV 1007, spilt av Yo-Yo Ma)


8 kommentarer:

Glamoursjefen sa...

Ja, dette er helt forferdelig! Mitt elskede Oslo hvor jeg er født og har tilbrakt mesteparten av mitt voksenliv, mistet i dag den uskylden den har hatt til nå.

Våre tanker går til alle involverte og de pårørende - både i bombeeksplosjonen og på Utøya. Dette har vært en forferdelig dag for oss alle. Jeg finner rett og slett ikke ord.

Mari - Escape In A Book sa...

22.juli er en dag vi sent vil glemme. Bombeangrepet i Oslo var forferdelig og var uvirkelig, Utøya var grusomt.

Mine tanker går til alle som er berørte av dagens hendelser.

Glamourlektoren sa...

Tilfeldighetene ville at jeg var svært nær hendelsen i Oslo i dag, og da jeg prøvde å komme meg i sikkerhet, var den første tanken min at jeg elsker denne byen og at ingen skal få ødelegge den og alt det fine den står for. En forferdelig dag - ikke minst med tanke på ungdommene på Utøya som er drept eller skadet på kropp og sjel.

Akeleiedamen sa...

takk kjære glamourbibliotekar. I natt klarer jeg virkelig ikke å sove, satt og hørte på det vakre musikkstykket mens verden går i stykker. Det er for vondt og uvirkelig,dette.

Kaisa sa...

Har fulgt tragedien fra USA. Våknet til nyheten om bombe i Oslo, det var helt surrealistisk. Håper alle som trenger klemmer og nærhet får det i dagene framover!

Ting som gjør en glad sa...

Dette gjør så ufattelig vondt. Heldigvis er alle jeg kjenner uskadde og sikre.

‎" Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn" - Nordahl Grieg

Hermia sa...

Det är helt ofattbart. Sänder de varmaste tankar från Sverige till er grannar.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

Populære innlegg