onsdag, juli 13, 2011

Finn stilen: JuliEn varm julidag krever ikke så mye mer enn en hengekøye (Crate&Barrel), noe å drikke, en bok (f.eks. Frøken Detektiv!), solbriller (Coggles), en grønn solhatt (Barney's) og en radio (Roberts). Men så kan man jo matche neglelakken med radioen (Essie Mint Candy Apple), dufte tropisk (Estée Lauder Azurée Soleil), og kle seg sommerlig i avklipte jeans (Topshop) og en trøye (J.Crew). Samt sandaler (Birkenstock). Og gud forby om man skulle glemme solkremen (Badger)!

8 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Ooooh - herlig julistemning til å bli voldsomt inspirert av - stor takk! Det beste er at jeg allerede har varianter av det meste av dette, inkludert en splitterny hengekøye som danske venner på besøk nettopp forærte oss. Solbrillene mine fra H&M, ganske like de du har med i collagen din (og gode!), får duge i år også, for nå har jeg nettopp betalt en bråte med regninger.. Hengekøye, iste, god bok, og en anelse kokosnøttduft - ahhhh - da er det sommer!

Stine Arkeologine sa...

Å herlige sommer... Så flott collage, og kjempesøt solhatt! Og så gode, gamle Nanky Drevv (som hun ble kalt de første leseårene), det er virkelig feriestemning. Takk for fin inspirasjon! :-)

Synne sa...

Retro-radio! Jah! Dette ser ut som juli, samme hvor mange skyer som finner det for godt å skygge for solen. Når det lukter iste av alt jeg eier, er det sommer uansett.

Ine sa...

Å, fin collage! Til høsten skal vi kjøpe oss en Evoke-radio med Orla Kiely-design. Elsker retrofine radioer!

Er Badger-solkremen bra, forresten? Eller har du tips til andre, snille (mot både dyrene og meg) solkremer man får tak i her i Oslo? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Hengekøye er noe av det beste som finnes!

Stine Arkeologine: Nanky ja, jeg hadde en venninne som sa det! Selv hadde jeg en haug av storesøstre som rettledet meg i slikt :D

Synne: Jeg skal lage mye iste i år! Starting today.

Ine: Jøss, den har jeg ikke sett før! (Vi har en vanlig trehvit Evoke) Jeg har ikke prøvd Badger-kremen, men jeg mener å huske den fikk god omtale et eller annet sted. Jeg bruker Supergoop som jeg kjøper på Parfumerie i Vibesgate, ellers bruker jeg Derma (svanemerket) som finnes f.eks. i Meny-butikkene. Den er litt tjukkere og trekker litt treigere inn, men helt ok.

Anonym sa...

Har du noen forslag til te`er som blir gode iste`er? :) Jeg pleier å lage av Liptons yellow label som jeg tilsetter litt sitron og litt sukker.

Glamourbibliotekaren sa...

(Ine - iHerb har Badger!)

Anonym: Jeg har en dragning mot teer med sitron, fersken eller annen frukt i, men egentlig tror jeg man kan bruke hva som helst. Den aller beste var en te fra Stockfleths som jeg fikk i gave en gang - noe lemongrass-aktig som jeg dessverre ikke finner på nettsidene deres.

Ting som gjør en glad sa...

Jeg hadde Birkenstock-permiere i dag etter gårdagens fotbad og en omgang med rød neglelakk.
Sommer!

Populære innlegg