fredag, juli 15, 2011

Glamorøs fredag

God formiddag!
Ikke så mye å rapportere fra Villa Glamourbibliotekar riktig ennå - alt jeg har gjort så langt i dag, er å ta oppvasken + drikke en kopp ingefær-mint-sitron-te. Pysjen er på, ingen duft er foreløbig valgt - men jeg skal straks gå i gang med å bake et eller annet til frokost. Min b-menneske-mann skal få våkne til duften av nystekte scones! Og nyrørte jordbær! Jammen er det deilig med ferie.

Denne uka har vi vært i Berlin (bilder kommer senere), og vi var bortreist også i hele forrige uke, så jeg har et par kofferter å pakke ut av. Og egentlig et hus å vaske, men vi får se. Man er jo gjerne litt lat i ferien!

Ha en fin dag alle sammen!

9 kommentarer:

Johanne sa...

God glamorøs fredag! Selv om det ikke blir like mye fredagsfølelse nå i ferien, er det en nydelig fredag her på Sinsen. Toåringen leker og hoier, babyen er mett og fornøyd, og reiseradioen surrer i bakgrunnen.

Er hverdagsglamorøs i blå og hvitstripet seilergenser og smale sorte jeans. Chloe på nakken i dag. Etterpå skal jeg til frisøren for første gang etter fødselen, og ser for meg en chic, kort bob med pannelugg.

I helgen blir det toårsdag for gøyal nevø i Holmsbu, og kanskje en tur innom Villa Malla.

Ønsker alle en nydelig julihelg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Selv om det er litt fuktig og lite sommerlig utenfor kontorvinduet, er fredag jammen fin likevel.
Dagen startet med en liten Skype-samtale med 16-åringen som har kommet seg til Las Vegas på sin road trip med pappaen sin. De kjører motorsykkel og koser seg, og det er godt å vite :-) Antrekket er hverdagslig jobbaktig, men med små glamoureffekter i form av diamanter i ørene og en liten dæsj Coco Mademoiselle. Helgen blir tilbragt med lørdagsjobbing, men også mye kos, forhåpentligvis...
Og bare tanken på at det kun er en uke igjen til jeg kan ta ferie er fantastisk!!!
God helg til alle der ute, spesielt til glamourbibliotekaren med den nydelige sommerhagen!

Anonym sa...

Her i Heidelberg er det siste innspurt i semesteret. Om ei veke er det endeleg somarferie! Fredagen blir via til lesesalen. Med nok kaffi, hyggeleg lunch med gode vener og med plan om ein liten fjelltur i kveldinga med mannen, er det ikkje så verst. Å nesten vere ferdig med mitt livs mest interessant og kjekkaste semester er litt vemodig, -noko som kanskje kan beteiknast som glamorøst? Det er eit privilegie når ein får fordjupe seg i noko ein tykkjer er så interessant og kjekt.

Med ynskje om ein glamorøs og fin fredag til alle!

Synne sa...

Scones er det perfekte starten på fredagen! Jeg har brownies i fryseren, som jeg skal kose meg med som lusj-dessert, og det er heller ikke dumt. Jeg er blitt sommerforkjølet, så jeg bruker denne fredagen til å skrive postkort, se serier og drikke store mengder te med sitron. Ikke veldig glamorøst, men ganske koselig, og i morgen håper jeg å være frisk og fin igjen. God og hostefri fredag til alle!

tonemor sa...

Håper du skriver om Berlin! vi har en kanskjeplanferie i august.

Elri sa...

Gledelig fredag!

Her: Dusj og morgenmeditasjon først. Så litt Susanna Wallumrød - Jeg vil hjem til menneskene. Så en lang frokost/lunsj med masse latter og ord, hjemmebakt brød, salat med spirer, eple og nepe, Thurbo-te fra Palais de The, potetlefser med kokosolje, demerarasukker og vaniljepulver (ny vri) og vannmelon.

Ha en vidunderlig helg alle sammen!

Glam-mamma sa...

God fredag.

Litt sent ute, men det er sommer. Her har dagen bestått av bytur til en av våre byer i Troms fylke. Været er ganske bra, men ikke så varmt som sørpå hvor vi bor.

Mannen har prøvd bunad. Han ble vakker og kona ble mo i knærne og varm i kinna når han svingte seg rundt:-)


Ønsker alle en riktig fin sommerhelg.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Jeg har jobbet halv dag i dag og tatt ferie. Etter jobb dro jeg til den lokale Frukt&Grønt og kjøpte med meg masse deiligheter, lagde en god lunsj og satte meg foran Tour de France sendingen. Her sitter jeg forsatt, gratulerer Thor! Straks skal jeg ta hunden med ut på en tur og etter hvert bør jeg sikkert lage noe middag og ligge mer på sofaen tror jeg.

Har røde Essie Hot Spot negler og duften er Estee Lauder Bronze Goddess.

Nå har jeg et par uker foran meg uten planer, deilig!

God helg alle sammen!

Alt godt sa...

God kveld! I dag var eg skikkeleg treg med å kome innom her, men det var ikkje fordi eg låg på sofaen eller liknande. Eg er i trøndelag, med mi navnesøster, som også er fotograf, og vi tek bilde til ei kokebok som skal kome ut neste sommar. Masse jobb og veldig kjekt.

Dagens glamour består av sommarkjole, 34 Boulevard St. Germain bak øyrene og trønderjordbær - så mange vi klarer å spise. Mmmm! Søndag er det retur til Oslo, før det skal vi ha lagd og fotografert store mengder syltetøy, saft og andre gode ting. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg! (Og så ynskjer eg meg og litt om ditt syn på Berlin. :-))

Populære innlegg