lørdag, august 20, 2011

Auberginelasagne

I hele sommer har jeg hatt to auberginer hengende på en plante på verandaen. Sakte, men sikkert har de vokst seg store og sterke. I går var det på tide å høste dem! Og da lagde jeg en velsmakende auberginelasagne. Oppskriften fant jeg her. Jeg byttet ut creme fraiche med cottage cheese, ettersom jeg digger cottage cheese i lasagne og har brukt det istedet for ostesaus i alle år.

Det er dagens middagstips fra meg!6 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Det så herlig ut! Jeg har aldri prøvd Cottage Cheese i Lasagne tidligere, men det høres ut som det er verdt et forsøk.

Ine sa...

Nam!

Glamourlektoren sa...

Tusen takk - gleder meg til å prøv.! Gratulerer med egenproduksjon av grønnsaker - respekt! Grønnsaksretter er min favoritt, selv om jeg ikke er vegetarianer. Begrenser dog inntak av kjøtt, særlig blandingsprodukter, og elsker aubergine og squash i matlagingen, til familiens yngstes lettere fortvilelse.. Men han kommer etter, som brødrene har gjort :)

glamouringeniøren sa...

Oi aubergine på verandaen, det slår mine tomater med hestelengder det. Gratulerer!

Aubergine-lasagne er nydelig. Har ikke prøvd med cottage cheese selv, men fikk servert en versjon en gang med uanstendige mengder revet parmesan i stedet for ostesaus. Det var godt det!

Synne sa...

Dette både ser og høres kjempegodt ut, vegetarlasagne er en favoritt. Må være ekstra godt med egendyrket aubergine!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å få planten i gave, vanne den i blant, og ikke noe mer. Men den trives åpenbart her!

Populære innlegg