søndag, august 28, 2011

Dagens kjole

Her er det nå klart for søndagsmorgensritualer med te, Morgenkonserten i P2 og en bok, og siden dere vet nøyaktig hvordan det ser ut, ser vi på en kjole istedet! Høstens farge, sennepsgul, koselig fasong. Fra Dorothy Perkins.

8 kommentarer:

Marianne sa...

Den likte jeg!

Mari sa...

Åh, nå ble jeg glad! Den var kjempefin ^^

Ine sa...

Den var veldig fin! Er veldig fornøyd med at det er så mye sennepsgult i butikkene i høst, endelig!

Siljeblomst sa...

Nydelig kjole!

Sunniva sa...

Jeg elsker sennepsgult! Jeg reiser til Oslo kommende søndag, og kommer på morgenen, rundt ti. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre i Oslo på en søndag? Kafeer, museer, spisesteder, markeder etc?

Maren sa...

Utrolig fin! Dorothy Perkins har så masse fine kjoler, jeg venter på en blå en jeg har kjøpt derfra selv. Ble litt forelska i butikken etter jeg var i Dublin i sommer.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er en lekker farge!

Sunniva: Søndagsmarkedet i Birkelunden er jo fint å stikke innom - Grünerløkka er svært folksom på søndager, så jeg ville dratt dit tidlig. Skal du spise lunsj noe sted, er det også lurt å gjøre det også litt tidlig - jeg har opplevd å komme til Kolonihagen i Frognerveien kl. halv tre en søndag og da var det helt tomt for mat. Og på de populæreste kaféene på løkka må man vente lenge på bord. Du kan jo ta 30bussen ut til folkemuseet på Bygdøy om du vil oppleve noe annet enn by, eller ta en runde på gode gamle Nasjonalgalleriet - som har en utmerket kafé med gode scones!

Kaisa sa...

Lekker, selv om jeg ikke liker sennepsgul så godt. De har en veldig lik på Floyd på Grünerløkka. (Sto og glodde på den i går kveld...)

Populære innlegg