fredag, august 26, 2011

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!

Ferskpresset eplejuice er himmelsk på en fredagsmorgen! Kombinert med nydelige, nydelige Cristobal - som sender meg rett til Paris og New York (jeg har den ofte med på reiser; jeg har en liten reiseflaske i tillegg til den vanlige) og derfor gjør meg mo i knærne - og en av tidenes beste poplåter på øret, signert Gibb-brødrene, erklærer jeg denne glamorøse fredagen for åpnet!

Mørkerød neglelakk (har endelig funnet en uten de verste giftene!) og matchende leppestift høyner glamournivået.


Kom med deres rapporter, er dere snille - og husk at vi også dokumenterer dagens duft over i duftbloggen!

Her skal dere også få høre BeeGees-geniene:Ha en fin dag!

30 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et Bodø hvor sola sniker seg plass mellom skyene! Morgenen kjennes glamorøs fordi jeg har fri hele dagen. Turen med den firbeinte er tilbakelagt, og frokosten er inntatt - i en sofa fra 1930-tallet som endelig er i ferd med å komme til sin rett! Glamour, det også. Formiddagen skal tilbringes med utpakking og sortering av bøker; jeg har flere bøker enn jeg har hylleplass til og da må noen forbli i esker i en bod.

Sminken er fraværende i dag, med unntak av mascara. Jeg dufter av Notorious fra Ralph Lauren, og mens jeg jobber i huset har jeg på meg lysegrå tights og frivillig-t-skjorta fra forrige helgs Parkenfestival. Senere i dag blir det en dusj og deretter lekevennlige klær, tenker jeg. Et par sjarmtroll på 4,5 og 6 år skal nemlig husere hos meg fra i dag til søndag morgen, mens foreldrene er meget delaktige i et bryllup.

Ha ei god helg, alle sammen, Glambibliotekaren og Alt Godt især :-)

Mynte sa...

God fredag! Sola skinner og det kjennes godt at det nærmer seg helg!

Jeg har pynta meg med høstlige platåstøvletter i semska skinn, mørke jeans og grønn cardigan. Håret er utslått og smilet er på plass!
Jeg gleder meg til å gå på Tronsmos bakgårdssalg etter jobb, og kanskje jeg lager vafler i kveld?

barnebibliotekaren sa...

God fredagsmorgen! Her på det sørlige østlandet er det antydning til små solstråler melom de grå skyene. En av dem titter inn gjennom kontorvinduet. Fint!
Antrekket er småglamorøst med grå silketopp fra Monsoon, jeans og store røde hjerter i ørene. Dagens duft ble Idole d'Armani.

Helgen er et tomt lerret, og det er glamorøst i seg selv. Ungene er godt i gang med skoleåret, og 16-åringen ser ut til å være godt fornøyd med sin nye tilværelse på musikklinje. Det klimpres gitar, øves piano og synges til enhver tid :-) og det er deilig å høre på!

God helg til alle og enhver!

Glamoursjefen sa...

Riktig god og glamorøs fredag til deg også! Foreløpig er det mest glamorøse her at jeg endelig føler meg frisk etter å ha hanglet hele uken, men skal forsøke å kreke meg på jobb etterhvert.

Har kost meg med bloggen din hele uke - så takk for god inspirasjon og perler underveis!

Hermia Says sa...

Äntligen fredag!
Utvilad efter en skön sömn, med en dusch coco mademoiselle i nacken och en höstblommig klänning från alla kulturtanters Gudrun Sjödén är jag laddad för helg! Strax ska ett av höstens arrangemang på biblioteket planeras - en dag och och för bokcirklar. Det känns gott!
Trevlig helg till er alla!

Miss Golightly sa...

God glamorøs fredag. Var flink og kom meg tidlig på kontoret. Drikker Kusmi te og hører på Chopin.For andre en Glamorbibliotekaren selv,høres dette kanskje kjedelig ut? For meg er det en sjelden ting å kunne sitte i ro på kontoret med tekopp og musikk- så det er nok glamor for meg:) Ha en fin helg alle sammen.

KariM sa...

Nå er det så lenge siden jeg har avlagt fredagsrapport her. Fredagene mine har i det siste hatt en tendens til å være den mest uglamorøse dagen i uka - spesielt inni hodet. Men i dag er det andre boller! Svigermor tar med meg og sitt lille barnebarn på jentetur til Bergen denne helgen, og datteren min og jeg sitter egentlig bare å venter på at klokka skal bli mange nok til at vi kan dra til flyplassen. For anledningen har jeg knallrøde lepper, rouge og skjørt. Kanskje jeg til og med drister meg til å bruke de fine ankelstøvlettene med hæl, nå som det ser ut som høsten har kommet. Noen ganger hjelper det å tvinge seg til å pynte seg litt - dagen blir plutselig så mye bedre!

God helg til glamourbibliotekaren og alle dere andre!

Anonym sa...

Fin fredag! Jeg har spist frokost i senga og drukket fancy te, med Morgenbladet og A-magasinet (jeg fikk jo ikke lest alt).

Har premiere på en ny bluse, som jeg plutselig fant i skapet, og mange fine planer i helga: Hårfornyelse, middag med en venninne jeg ikke har sett på lenge, trening, festligheter, kaffe med en kompis, avislesing...

Det beste med at ferien er over er vel at man gleder seg til helga :) Ha ei fin ei!

Alt godt sa...

God morgon! Eg er på plass på jobb, med ein bærepose full av kokeboka mi som mine kjære kollegaer vil kjøpe. Det har vore ei veke prega av boklansering, og det er fint.

Dagens glamour består av kvit, hekla topp, caprijeans og Philosykos på hals og handledd. Det første komplimentet fekk eg av kjæresten på veg ut døra.

I kveld blir det først sjuårsbursdag og så ein vennemiddag. Resten av helga blir roleg, og det er fint. Vi har barna, så det blir sikkert taco, spillkveld og snop i skåler, kjenner eg oss rett.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren og Elisabeth især, ei fin helg! <3

I kveld

Seema sa...

God morgen!
Nesten nok søvn, fine klær, deilig parfyme og fin sykkeltur er glamourøse effekter idag. God helg! :)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
I går skrøt jeg på meg at jeg skulle stå opp klokka seks i dag, men jeg snek meg til en time ekstra da Kjære hadde dratt på jobb :)
Dagens glamour er to fine gule roser i et liten vase, sort og hvitprikkete omslagskjole og Chanel på halsen og leppene. Har en passe lang liste med arbeidsoppgaver i dag, og menger med te i umiddelbar nærhet.
Planer for helgen: en tur på de lokale friluftsdagene for å kjøpe grønnsaker, egg og honning direkte fra bonden. Er ellers hjemme alene fra lørdag til søndag, og da er planen å være flink deltidsstudent, noe jeg har gledet meg til lenge. Her skal man bli klok!
I går kjøpte jeg med meg en fin flaske limonade på vei hjem, og den gleder jeg meg til å drikke opp i helgen, mens jeg stuper ned i skolebøkene jeg kjøpte i går.

En riktig fin helg til alle!

koristen sa...

Fredagsmuffin er spist, og jeg har kaffe i nydelig ferieminne-kopp med ugler på. Også skinner sola!

Helgeplaner involverer blant annet å lese ferdig "City of Fallen Angels", turgåing og strikking.

God helg til alle glamorøse :-)

Mariaflyflyfly sa...

God fredag!

Jeg klarte å stå opp da jeg skulle, selv om søvnen ble forstyrret av flere "fenomener" i natt. Check!
Etter tur på badet, tur med hunden og en deilig blåbæryoughurt til frokost, oppdaget jeg en lettvint og lettkjørt vei til jobb! Check 2!
Vel framme på jobb ble film lånt i femte etasje (http://www.imdb.com/title/tt1217616/)(vi har gratislån av dette her)og kaffe plassert av meg selv på pulten. Check 3!
Lunsjen i dag blir veggispreget og med hele avdelingen. Glær mæ!
Gardiner til soverommet skal skaffes i kveld, før god mat + vin + film med kjæresten.
Trening og bursdagsmiddag hos en venninne blir morgendagen, ispess luking. Pussing av vinduer, søvn og lesing er søndagens foreløpige agenda. Check 4!
GOD helg!

Jenny B sa...

God morgon! Fastän vädret är grått, är det fredag! Idag har jag en fin svart topp och ett hängsmycke i form av ett blått hjärta. Idag och imorgon skall jag på musikfestival, hurra!

Trevlig helg!

Pendlern sa...

Som vanlig er det fredagsfri som gir den beste glamourfølelsen. I dag forsterkes den imidlertid av nydelig sensommervær, kaffe i yndlingskoppen, luksuriøs duft av Xerjoff XJ Elle og utsikter til indian summer i helgen som skal tilbringes på landet.

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Glamouren skulle høynes med en time ekstra på øyet, men den ekstra timen gjorde meg egentlig bare trøttere. Merkelig fenomen.
Uansett, det er fredag og snart helg.
Kort arbeidsdag i dag før vi setter oss på toget til kjærestens besteforeldre. Gleder meg til en avslappende helg med mye god mat.
Bok og sjokolade ligger klart i veska til togturen, kan det bli bedre?
Har glemt både å lakke negler og ta på parfyme, men kan skilte med nyvasket hår og røde lepper.

Riktig god helg til dere alle.

Jamme sa...

God fredag! Dagens glamoureffekt får være "nybakte" (det vil si varmet opp fra fryseren) rundstykker til frokost, selv om jeg jo har det til frokost nesten hver dag. Nå skal jeg hive meg over bokhandelsferske fagbøker som jeg ennå ikke har rukket å bla noe særlig i - det er jo litt glamorøst, det óg.

Hvilken neglelakk er det du bruker? Jeg planlegger innkjøp av en noenlunde giftfri selv. Har hørt at Scotch skal være bra. Noen erfaring?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tester Nail Girls! Kjøpt hos Lovelula.com.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Dagens første møte avklart. Unnagjort et par kjedelige telefoner, flexus-kortet mitt er plutselig sperret og jaggu må man ikke møte fysisk for å få det rettet opp. Jeg vil fikse ting over nettet... Ah, litt irritert bare!

Startet dagen meget glamorøst med en dusj med nye Ren Moroccan Rose dusjsåpe, deilig. Duften i dag er Hermes Rose Ikebana, neglene er mørke som blekk, Essie Luxedo. Antrekket er skjerf i halsen, en genser i litt skimrende beige/grå og svarte ankelkorte jeans samt skinnballerinas. Disse er endelig komfortable, har tatt sommeren å gå de inn :)

Planen i helga er å forsøke å slappe av, for en arbeidsuke dette har vært. I tillegg skal jeg i et hysj hysj hyggelig utdrikningslag i morgen. Litt mat skal jeg forberede til dette også.

Så håper jeg på lange turer med hunden og å få lest avisene som lå på dørmatta i dag.

Ha en flott helg alle sammen!

Kaisa sa...

Veldig glamorøs fredag i dag: Jeg har klart å få på meg neglelakk. Lilla neglelakk som passer til lilla kjole. Lillebolle og jeg skal spise lunsj med en kollega, og da får man benytte anledningen til å freshe seg opp.

Stine Arkeologine sa...

Endelig er jeg i Oslo igjen! Å, for en glamorøs følelse. Våkne sammen med den jeg er glad i, nyte sola, utsikten og en kaffe på balkongen og sykle sammen til jobb. Og i ettermiddag: sykle i Nordmarka. Håret er bustete og neglelakken ble igjen hjemme, men det gjør ingenting. Kjære Oslo, jeg tror jeg elsker deg. <3

Håper dere alle får en fin og fredelig helg!

berlinløvinnen sa...

God fredag til alle! Her har den startet med sol. Nå lukter det nyvaskede gulv, og vi gleder oss også over å ha fått leid inn en snekker, som i tillegg til oss selv skal få det gamle huset her enda mer slik det en gang var, bare mye varmere... Senere i helga blir det den første 50-årsdagen i en liten rekke, nå først hos en god, gammel venn. Vi gleder oss til hyggelig lag som blir både ute og inne, og vi blander sommerklær og sommerdufter med jakker og støvletter, gammel, god musikk, gode minner og helt sikkert, om jeg kjenner vertene rett, mat laget fra bunnen av.

Guro sa...

Litt ekstra sminke på en trøtt fredag morgen, og nesten ingen trafikk på vei til jobb, se det føles glamorøst :-) Og i kveld kommer venninner på bursdagsselskap, og i morgen skal det ryddes i klesskapet, og ingenting sier glamour riktig så mye som et ryddig rent og fint klesskap (altså gleder jeg meg ikke til jobben med å gjøre det, men veldig mye til resultatet).

God helg til både Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere :-)

Fioljenta sa...

Frøkna har allerede hatt mange glamorøse timer, og flere skal det bli! Dagen startet med sen frokost og lang dusj, og jammen ser det ut til at de fleste fredager fremover kan bli slik (det er jammen ikke ille å være student!).
Nydelig silkeskjørt og røde lepper høyner glamouren, og når kvelden kan tilbringes på fest med gode venner er livet godt å leve. God fredag, damer! =)

S sa...

Åh, denne fredagen ble betydelig mer glamorøs enn forventet! Først og fremst fikk jeg avklart min helsetilstand, og alvorlig sykdom avkreftet. Det er svært glamorøst! Og nå gjelder det å jobbe fort, for deretter å dra hjem hvor det venter middagsgjester. Tror det skal bli en veldig hyggelig ettermiddag og kveld. Og når jeg også har rukket å vaske og rydde det meste av huset, så blir det en avslappende kveld. I morgen tar vi turen til noen slektninger vi ikke har sett på lenge, og som jeg har savnet så mye at når jeg nå tenker på dem så veller tårene opp i øynene mine. Tror det vil bli en fint og hjertevarmt besøk. Søndag er blank, og det utgjør også en luksus. Har noen mindre prosjekter jeg kan bruke tid på, men husvask utgår da det jo allerede er utført.

Ønsker alle en god helg!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag.

Nå har det vært noen uker siden sist. Ferien har vært over en stund, og hverdagen begynte for fullt denne uka med oppstart i diverse korps. Skal på seminar i helga og gleder meg:-)

I dag startet jeg med litt lett styrketrening ettersom jeg er forkjølet, men jeg opererer etter teorien om at det er bedre å trene seg lett gjennom den enn full stopp i trening. Da er det bare vondt å komme i gang igjen når formen stiger.

Jeg har fått på meg en fin blå blomstrete kjole med støvler, hvilket det strengt tatt ikke var bruk for, men de er nå gode og varme i hvert fall. Har også en dusj Chanel Chance Eau Tendre som jeg tror har blitt min signatur...

Håper alle får en fantastisk fin helg, og gratulerer så mye til S med gode nyheter:-)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!
Etter en travel og fin uke er det deilig med en helg uten planer. Etter jobb blir det trening og gulvvask før jeg skal diske opp med Kylling Renoir til tilbakevendt kjæreste. Regnværshelg = film og rødvin og lavt aktivitetsnivå.

God helg!

Glamourlektoren sa...

Den gode følelsen etter morgenens joggetur sitter ennå i kroppen, og nå skal jeg snart til frisøren - blir deilig! Dufter av Lancômes "Ô", den grønne, min klare favoritt for tiden, og ser frem til helg og min kjæres vegetarpizza når jeg kommer hjem - og kanskje et lite glass vin? Ingen som skal kjøres noe sted, så vidt jeg vet - det er sjelden fredagsluksus for tenåringsforeldre.. Planlegger en rolig helg med pusling i hus og hage for å forberede høsten, og å lese ferdig Siri Hustvedts "The Summer Without Men" - en frisk og fornøyelig, halvfeministisk roman med et lekkert ytre :)God helg til alle!

Sulvis sa...

I dag har vært en dag i fartingens tegn, så nå har jeg sliten og mett sunket ned i sofaen, og planlegger å bli her noen timer. Glamoureffekter: Storblomstret og høstlig tunika frisk i fargene over halvlange, sorte tights. Deilig sensommerdag. Enda deiligere at høljeregnet kom etter at all aktivitet ute i dag er over.

God helg!

Glamourlegen sa...

Uæææ, etter masse bryllupsstress og bryllupsfeiring og bryllupsreise og post-bryllupsjobb og post-bryllupsforkjølelse har jeg ramlet het ut av disse glamorøse fredagene. Tillater meg dog å komme med en (altfor sen) rapport :)

Fredagen startet veldg glamorøst, med en sengepost jeg kjente fra før og flinke sykepleiere å jobbe med, og attityden ´dette skal bli en kjempebra dag!´ Men så ballet det på seg, slik det gjerne gjør, og arbeidsdagen endte i kaos og overtid og frustrasjon og sinne.

Men. (Og det er et poeng med den ovenstående rant´en.) Dagen ble superglamourifisert av at jeg tilfeldigvis sprang på en gammel, kjær venninne på vei hjem fra jobb i syv-tiden, og hennes blide åsyn GJORDE min fredag akkurat så glamorøs som den burde være (eller, kanskje, enda finere).

Helgen brukes til pakking og sjauing og vasking - min fine, nybakte Mann har vært primus motor så vi har kjøpt ny leilighet, må vite - på Sandaker, et sted jeg som vaskekte Oslojente ikke har noe forhold til. Så nå gleder jeg meg til større plass, å få egne ting på plass i ny leilighet, og drømmer om streifing rundt i nytt nabolag som vi skal gjøre VÅRT.

Håper alle har en fortreffelig helg, skal forsøke å delta her om en snau ukes tid men skal holde hardt siden jeg da er tilbake i studiebyen Budapest for å være forlover for min egen forlover.

Ønsker alle en deilig helg!

Populære innlegg