onsdag, august 24, 2011

Mer skumring + koselig fauna

Som sagt, det er så koselig å sitte under det enorme morelltreet når solenergilampene lyser om kvelden.

Her en kveld satt vi på benken en liten stund og snakket om sommeren, om den føltes lang, kort, om vi var klare for høsten, at det hadde vært deilig med en uke i varmere strøk - og plutselig hørte vi smattelyder. Og bak oss, oppi en liten skråning, tasset et piggsvin rundt på jakt etter mat i mørket. Det er så KOSELIG å ha piggsvin i hagen! Vi hadde det i fjor også, da lå jeg musestille i hengekøya mens han trasket rundt i hekken ved siden av meg. Fine dyr!
5 kommentarer:

Anonym sa...

Pinnsvin er så koselige! :) Hvor får man kjøpt solcelle-girlander? Det vil jeg gjerne ha! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Vi kjøpte dem på Ikea for et par år siden, vet ikke om de finnes lenger - sjekk katalogen!

Synne sa...

Jeg elsker pinnsvin, vi har også en hel familie i hagen der foreldrene mine bor! De er så søte at jeg får litt lyst til å spise dem opp, eller i det minste klemme litt på dem, men jeg regner med at begge deler ville vært ytterst ubehagelig.

barnebibliotekaren sa...

Pinnsvin er praktfulle dyr,- søte å se på og ikke minst et fantastisk nyttedyr. De holder nemlig hagen bortimot fri for de ekle sneglene som noen steder tar over og ødelegger hagehyggen :-) Vi har hatt pinnsvin i nabolaget i flere år, og har ikke sett snurten av en brunsnegle på hele den tiden. En helt klar vinn-vinn situasjon :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Piggene ser myke ut på et vis, men noe sier meg at de ikke er det!

Barnebibliotekaren: I såfall skal de få sommerjobb hos meg til neste år også! Det har vært lite snegler i år, heldigvis.

Populære innlegg