søndag, august 21, 2011

VelduftPlukker man inn slike nydelige, vakre, velduftende roser, blir de like nydelige bladene liggende på bordet som små biter av marengs noen dager senere.


7 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Roser er nydelig! Nå fikk jeg lyst på Pikekyss :)

Anonym sa...

Hei! jeg kan nærmest kjenne duften gjennom skjermen;)

Takk for en fin blogg. vet ikke om dette er et typisk glamourspørsmål men jeg lurer på om du/ noen kan svare på følgende: det virker som at du har tid til å gjøre så mye i livet ditt; jobb, oppussing, livsnyting...Hvordan rekker du å kombinere det gode liv med en stressende jobbhverdag? Har du noen tips for å sette grenser på jobben, og finne litt hverdagsglede?;)

Hilsen Reggy.

sol sa...

Når kronbladene faller av rosene, trekker jeg et bad og putter dem som fremdeles er friske og vakre oppi vannet. Noen stearinlys på badekarkanten topper følelsen av ekstravaganse. Hverdagsglamour:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Ååjaa! Jeg også.

Anonym: Nå driver jeg heldigvis ikke med oppussing, og ellers prøver jeg å ikke planlegge for mye i hverdagen. Det kan være en utfordring i blant, for jeg liker å være aktiv og planlegge mye også, men det er så viktig å ha tid til å bare gjøre det som faller en inn også. Jeg skal tenke litt på det du spør om, kommer tilbake til saken i en egen post tenker jeg! Takk for hyggelig kommentar!

Sol: Oi, det var en god idé!

Leila sa...

Å, så nydelig! Hvilken type rose er dette?

Glamourbibliotekaren sa...

Den ferskenrosa heter Abraham Darby og den gule er Graham Thomas. De er vanligvis mye større, men fordi en ENORM ridderspore har tatt mye lys fra dem i år, ble de litt spinkle.

Anonym sa...

Hei igjen. ja, da ser jeg frem til en eventuell egen post om saken:) og enig med du, det er lurt å ikke fylle opp dagen med for mye på forhånd, men det er slett ikke lett...

Ha en fortsatt fin uke!

Reggy.

Populære innlegg