fredag, september 16, 2011

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!

Fredag igjen! Denne helga er foreløbig uten konkrete planer, noe som fryder meg stort. Dagens duft er Eau Duelle, og i ørene dingler perler jeg fikk i bursdagsgave av ei god venninne.

Håper mange av dere får delta på Kulturnatta her i byen! Ultimafestivalen har også mange fine tilbud, som soloppgangkonserten på Frysja i morgen tidlig kl. 0630!! En genial idé, og til og med gratis. Selv har jeg tenkt meg i konserthuset i kveld for å høre Martin Fröst spille Mozarts klarinettkonsert, under ledelse av selveste Gustavo Dudamel!

Låt for dagen: Running up that hill, Kate Bush.


Ha en fin dag/helg, alle!


29 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Jeg reiser til Paris i dag - kan det bi mer gamorøst? Eneste nå er; Hva skal jeg pakke? Gode sko ja, men de må jo være pene også. hmmmmm. God glamorøs fredag!

Lovise sa...

Jeg tar på mitt stripetet favorittskjerf i en diger kveil rundt halsen. Det er kaldt! Med bittelitt rød leppestift er jeg klar for en deilig super fantastisk høstdag i storbyen. God fredag!

Britt Åse sa...

God morgen fra hjemmekontor badet i sol, og med utsikt til vakre, lysende syrinlilla høstkrokus :D
Helgen blir først og fremst stor, "heldags" korprøve m/orkester og solister før vi drar til Roma for å synge Buxtehude neste helg! (håh, nå kjente jeg konsertnervene røre på seg!)
Ellers blir det trening og kos.
Siden det er hjemmmekontor dufter jeg godt (Estèe Lauder Sensuous noir), mens hår og klær kun egner seg for mine øyne :D
En riktig god helg ønskes alle, Glambibl. især. Nyt konserten med "vidunderbarndirigenten" - din heldiggris! :)

berlinløvinnen sa...

Bedring fra influensaen som har holdt meg i senga tre dager til ende! Derfor kan jeg fortsette å lese den nye boka jeg har fått i forsinket bursdagsgave, nyte sola utenfor vinduet, glede meg over en mann som har helgefri fra jobben, og se fram til venninneprat i helga.
God helg til alle!

Sangfuglen sa...

Fredag, sol og helg! Hurra!
Har landet et større arbeidsprosjekt som endelig frigis i dag - hvor glamorøst er ikke det?

Hjemmekontoroppgaver skal gjøre unna på få timer. Så ut og nyte sola og lese ferske aviser på kafè! (Min faste fredagsaktivitet så langt det er mulig)
Dagens antrekk er champagnefarget silkebluse og svarte trange jeans. Beige, semskede ankelboots til. Dagens duft er Beauty fra CK.

Helga er blank og skal brukes til å hvile ut etter stort arbeidspress i det siste. Ønkser alle ei flott helg i strålende høstsol!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
I dag fant jeg frem det store ullskjerfet, godt å ha på vei til jobb. Forhåpentligvis vil solen varme godt resten av dagen.
Denne helgen har vi prioritert tid til å være sammen. Det har vært så mye på hver sin kant i det siste, så nå er det tid for å pleie kjærleiken litt. Det er fint.I kveld blir det vin, god mat og gullrekka (fredagen er i balanse igjen).
Litt rødt på leppene og ømme muskler etter trening i går, deilig.
Riktig god helg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!
Og dette er en glamorøs dag indeed! Halv dag på jobben før vi svipper avgårde til "strategiseminar" i Spania. Perfekt timing med den første frostnatten. 28 grader og masse deilig mat. Luksus!

Pussig nok startet jeg også dagen med Running up that Hill, det er aldri feil med litt Kate Bush om morgenen!

God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et nyvasket Bodø hvor dusjen ikke er slått av enda...! Det er grått og vått ute, men desto mer glamour innendørs. Jeg hadde en uplanlagt men kjærkommen shopperunde i går (det skjer ca hvert skuddår, jeg er ingen stor shopper!), og nå har jeg nye jeans fra Lee, nye sokker fra J&C og en hoodie fra Hvalsafari på Andenes.

Det blir lite makeup i dag, bare litt leppestift fra Chanel, for i ettermiddag drar jeg på høstamling med trekkhundklubben. Men jeg dufter av AmourAmour fra Cacharel! Helga skal tilbringes blant vakre fjell helt inn mot svenskegrensen, rett sør for Hamarøya, øst for E6'en. Og leppestiften blir med inn i fjellheimen... Man trenger ikke sjuske selv om man sover i telt! Værvarselet er heldigvis relativt bra, så det snur sikkert snart...

Ha ei fin helg, alle sammen, spesielt Alt godt og vertinna!

Frøken Desibel sa...

God morgen.
Det er snart endelig helg som startet i går ettermiddag med en tur til frisøren og påfølgende lindykurs.
I dag har jeg trent styrke med ei venninne, denne gangen uten å påføre skade, og er nå klar for dagens oppgaver duftende av Infusion d'Iris og i en blå sommerkjole som er konvertert til høstkjole ved hjelp av en strømpebukse.

Helga skal i stor grad vies venninner og klesvask. Og trening. Og muligens litt kjoletitting. Nei, det skal så absolutt bli bra med helg.

Ha en fin helg alle sammen:-)

HildeSofie sa...

God fredag formiddag!
Litt trøtt i dag, stupte i seng langt over midnatt etter å ha hjulpet en kollega med å male litt i den nye leiligheten hans. Det var til gjengjeld veldig hyggelig, så da gjør det ikke noe om det var litt tungt å komme seg ut av senga i dag :)

Dagens glamour består av litt Kenzo på halsen, ellers sier jeg som Britt Åse: hår og klær egner seg kun for mine øyne ;)

Hjemmekontor, te og ullsokker er dagens stikkord. Satser på en kort arbeidsøkt, så jeg kan ta en tur ut. Helgen byr på litt praktiske, huslige sysler, og ikke minst: forsinket bursdagsfeiring. Hurra!

En riktig fin helg til alle!

Synne sa...

God morgen til alle!
Jeg avsluttet gårsdagen med å vise frem min kanskje kjæreste kjole på min egen blogg, som min mor i sin tid sydde til selg selv, og i dag har jeg på meg en annen kjole som jeg også er glad i, og som er full av farger. Det føles bra! Sol ute og sol inne, med andre ord. Jeg har nye solbriller som er mosegrønne og ny kåpe som er cognacbrun - klar for høst på alle måter! Jeg gleder meg til Kulturnatt og Bokfestival de neste dagene, og ønsker alle en god og glamorøs helg!

S sa...

Også denne fredagen har jeg en virkelig glamorøs følelse! Og det til tross for en forkjølelse som henger i og er sånn passe påtrengende. Har derfor ikledd meg en omslagsjakke i ull som varmer godt, og et svært lilla skjerf som lyser opp, og varmer en sår hals.

Utrolig fine høstfarger her nord, så jeg håper det blir en tur i skog og mark for å nyte synet. Ellers må hagemøblene tas inn, og noen av blomsterpottene kan vel også bare klargjøres til neste vår. Har ellers en del klesvask på programmet, men ingenting som krever spesiell innsats.

Gleder meg stort til i kveld, med litt rødvin og levende lys.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

De første arbeidsdagene etter mammapermisjon og en kort badeferie på Balkans vakre solkyst føles ikke særlig glamorøse... særlig ikke med halvsyke barn hjemme. Men all ære til Glambibliotekaren og den glamorøse fredagen, for den hjelper på humøret! Dagens øredobber er store, i sølv, fra Sarajevo (favorittøredobber fra en favorittby), parfymen er Pomegranate noir fra Jo Malone (dufter nesten av skog ved Adriaterhavet) og antrekket ellers er pene, nye jeans, enkel svart topp og svarte høyhælte sko. Leppestift: L'oreal Dewy Crystal, eldgammel - backup i kontorskuffen er bra å ha. Jeg gikk til jobben med danse-Balkanmusikk på øret. Nå mangler jeg bare noen kopper sterk kaffe, limonade og iskrem for å tro at jeg fortsatt er i Kroatia.... Ønsker alle en riktig god helg, fri for kjas og mas. Hilsen Fornuftig forsker (sliter litt med den ikke helt nye kommentarløsningen)

Jenny B sa...

God morgon! Kulturnatta låter härlig! Jag minns hur jag gick runt på Kulturnatten i Uppsala när jag var student.

Idag har jag örhängen och ring i vacker ljusblå opalit, och doftar diskret av L'Artisan Parfumeurs fina Piment Brûlant. Den kommer tyvärr att närmast försvinna under dagen, men det är ganska bra, eftersom jag ikväll kommer att sitta i tre timmar på teatern och se de blodiga grekiska dramerna i Orestien. Spännande! Imorgon skall jag på en vacker konsert, säsongspremiären för Kungliga Filharmonikerna i Stockholms konserthus. Och nu skiner solen!

Ha en fin helg, allihopa!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei fornuftig forsker, har du muligheten til å velge navn/nettadresse? (Jeg har ikke endret kommentarskjemaet tror jeg)

Anonym sa...

Morgenkaffe med ei venninne var en fin måte å begynne fredagen på. Så får det bare være at arbeidsdagen er full av kranglete avhandling og frykt for neste veiledning.

Men - jeg har kjole på meg og lukter Chanel, så ellers er alt såre vel. Og sola skinner, og helga blir bra, mend venner og kino og trening og jeg vet ikke hva.

Kristine sa...

Sitter med en bihulebetennelse som ikke helt ønsker å gi seg - men hva gjør det når det er sol i Oslo og kulturnatt? Først må en Blindern-tur gjennomføres, og så er helgen erklært åpnet.

Kjedelig antrekk bortsett fra de perfekte ankelstøvlettene med høy hæl som man kan gå i og en svindyr, men perfekt Acne-jakke.

God, glamorøs helg!

Alt godt sa...

Eg byrja dagen på svært glamorøst vis, med besøk av ein journalist som skal skrive om meg og kokeboka mi. Det blir meir boklansering i morgon, då skal eg ganske enkelt signere bøker i ein bokhandel! Det er ein første gong for alt. :-)

Eg er dufttvilling med sangfuglen, med beauty frå calvin klein frå ein pose prøver eg har med meg. Antrekket er raudt, og på leppene har eg den raude glossen frå estée lauder sin michael kors- kolleksjon. Eg ynskjer alle ei fin helg, og sender ein klem til Elisabeth i nord.

barnebibliotekaren sa...

Litt småforkjølet i dag, men en god start på dagen ble det likevel. Bokfrokost med gode kolleger er alltid hyggelig, og det er fint å kunne utveksle leseerfaringer i fred og ro, med te og kaffe og nystekte rundstykker til.
Antrekket er godt og varmt,- høsten er kommet for å bli,- med en dæsj Coco Mademoiselle bak ørene.
Jeg er veldig klar for helg, fortrinnsvis i sofaen med tekopp og en bunke bøker...

God glamorøs fredag og god septemberhelg til alle der ute!!!

Maren sa...

God fredag! Som jeg elsker fredager.

Dagen i dag tilbringes hjemme hos mamma og pappa, fordi jeg er hjemme litt for å jobbe noen dager. Men i dag er det fri! Jeg sitter og leser litt Blindernrelaterte ting og forbereder neste etappe med skriving. I tillegg til tre kopper te allerede så er hjemmestrikka ullsokker og mammas sjal om skuldrene med på å gi en fin fredagshøstfølelse. Og jeg gleder meg til en handletur og ikke minst kveldsprogrammet på NRK. Herlighet så godt det er med sånn skikkelig helg.

Johanne sa...

Tøyenparken i strålende septembersol. Medbragt kaffe og avis. Sovende baby. Ro kropp og sjel. Mammapermlivet kan være riktig så fredagsglamorøst.

God helg, alle sammen!

Line sa...

Her i nord er det surt og kaldt men det betyr bare at det passer å tenne i ovnen i kveld:-) Ennå har jeg en stund på jobb før helga setter inn. I morgen feirer svigerinna mi bursdag, så kanskje jeg skal hjelpe til. I alle fall blir det feiring. Været kan også utnyttes til å rydde og vaske litt. Men uansett har jeg fritt et par dager. Og masse jeg kan gjøre. Det er så fint at jeg ikke trenger å bestemme meg akkurat nå.

God helg til Glamoourbibliotekaren og alle andre her

Anne sa...

Jeg fik sol, varme og en splitter ny regering i fødselsdagsgave her i det danske. Og gik i bad med Coco Chanel foaming shower gel; gave fra lillesøster, selveste Glamorous Librarian! Mange, mange tak! :)

Ine sa...

Begynte dagen på særdeles glamorøst vis: med å bestille brudekjolen min! Videre har jeg vært kaféstudent, og har planer om å tilbringe kvelden med gode venner, pizza og rødvin. God fredag og god helg, alle sammen!

Marianne sa...

Hei. Endelig en kommentar fra en trofast leser...Deilig med disse glamourmeldingene...Her er min: sol, litt vind i håret og north face-bagen pakket til fjelltur med mann og barn. Kontoret forlates snart iført godt humør og en god følelse. God helg til alle.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag sov jeg til jeg hadde lyst å stå opp av meg selv, dvs. kl 08. Lang deilig dusj, frokost, tur med hunden i sola og så dra til jobb. Der jeg startet med en latte og kanelknute. Åh så deilig!

Har hatt en rolig dag med noen hyggelige møter og nå skal jeg straks ta helg. Den er ganske fri for planer og det er fint.

Har pyntet meg i dag med høye ankelstøvletter, jeans, bluse, dressjakke og skjerf. Duften er Hermes Apres la Mousson og neglene dessverre bare.

Ha en flott helg alle sammen!

Glam-mamma sa...

En sen men god hilsen til alle fra en forkjølet mamma. Har vært syk hele uka, og er ikke i form. Nå i ettermiddag skal jeg ta et varmt bad med noe deilig oppi. Nyter å være mye sammen med babyen som gjør nye ting hver dag nå. I morgen skal vi være hjemme alene mens pappaen er ute med venner. Blir kos for oss det. Aldri så galt at det ikke er godt for noe:-)

Ha en fin helg.

Anonym sa...

Sein fredagsoppdatering frå meg. Fin-fin dag med kake på jobben, treningstur, fårikålmiddag og skogstur med medbrakt vin i sekken. For ein haustdag dag! Etter veker med regn og gråver blir denne dagen eit fint minne når ein går mot kaldare tider.

Ynskjer alle ei nydeleg hausthelg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! God tur til reisende, god bedring til syke, og gratulerer til dansker med ny og forhåpentligvis litt mer human regjering!

Populære innlegg