fredag, september 30, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!

Travel fredagsmorgen her, men et glass ferskpresset eplejuice bidrar til helgefølelsen - og nå er det en kanne te som står og venter.

Noa Noa er dagens duft, altså, hvorfor sluttet de å produsere denne?! Ellers er det fin musikk som står på planen, for dere også håper jeg - Radio Glamourbibliotekar står alltid til tjeneste til høyre her i bloggen!


Ha en fin fredag!

(Chris Rea "Josephine (La version Francaise)")


25 kommentarer:

Sangfuglen sa...

Våkner opp til sol og høstferiestart for store og små. Hurra!

Dagens mange oppgaver skal utføres i en fart. Tar nok noen timer, siden jeg har klart å utsette det meste av ukas kjedeligste oppgaver til i dag (sukk..)

Men nå er det snart flere dager fri i strekk, så det skives i forrykende tempo på tastaturet med nylakkede negler i anledning fredagen (OPI "Over the taupe") Resten av antrekket er sort chiffonbluse og mørkeblå jeans. Sølvkuler i ørene. Duft: Beauty (cK).

Helga skal brukes til avslapning og pakking til hyttetur. Noen dager til fjells (uten nett) blir topp!

God fredag til alle!

Glamourlegen sa...

Litt treg fredagsmorgen her til en forandring, jeg har egenstudiedag og sjefen ga meg lov til å jobbe hjemmefra(!). Passer meg utmerket siden jeg er litt småhanglete, og det irriterer meg siden jeg aldri får kommet i form igjen. Til og med juli sprang jeg en mil lett som bare det, mens denne uken har jeg klart 3 km EN gang! Slikejenter - fy søren og drager og enhjørninger - 51 minutter!?! Jeg er kjemeimponert (og kanskje litt misunnelig - min pers er sikkert på rundt 70).

Nok om det. Glamour, skal vi se. Jeg har sovet godt, drikker kaffe i joggebukse, har nye støvletter som jeg kan ha bukser nedi, disponerer dagen i dag selv, har gode venner, frisk familie, er fortsatt litt nygift med verdens fineste kjæreste (som la inn hele jobbforedraget mitt i powerpoint før jeg kom hjem i går kveld!). Og fri i helgen, som skal tilbringes på svaberg litt sør for hovedstaden hos svigers.

God fredag, og deilig helg alle sammen :-)

Anonym sa...

Denne uken har gått så fort at jeg knapt kan ta inn at det er fredag. Men - jeg skal ikke krangle med kalenderen, og i stedet bare nyte :)

Jeg spise god frokost og testet ny te, The des Lords, som var utmerket. En variasjon fra min vanlige grønne. Nå drikker jeg derimot kaffe! Oppsatt hår, kjole, og bare legger har i alle fall gitt meg en viss anelse glamour. Men det aller mest glamorøse er pedikyr-time i ettermiddag - overstått bursdagsgave til meg selv. Luksus!

Ellers skal jeg bake bananbrød til fint besøk i kveld, og ellers skal helga brukes på jobbing, trening og en ganske bra mann... :)

Ha fine helgedager, alle :)

Anonym sa...

Og til glamourlegen: Det går fort med litt målbevisst trening. Ikke så mye heller, faktisk. Neste år: Halvmaraton! Henge seg på..? ;)

Glamoursjefen sa...

Elsker glamorøse fredager! Det er så fint når du setter det på dagsorden og minner oss på det hver uke.

Jeg står overfor en fin liten høstferie, men en halv uke fri er bedre enn ikke noe fri, ikke sant? :)

Håper på noen fine turer i skog, mark og ved sjøen samt noe kosehagearbeid på landstedet. Dagens glamoureffekter er kjole, mineralsminke fra MaryKay og duften Beauty fra Calvin Klein (min nye favoritt). Også en dobbel latte. Kjøpt på vei til jobb på den italienske stamkafeen som ligger så beleilig til mellom T-banestoppet mitt og kontoret. Tilfeldighet at den ligger på veien min? Neppe... :)

Ønsker alle og Glamourbibliotekaren især en fortreffelig glamorøs fredag og tilsvarende helg!

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Fredagsfølelsen er litt uglamorøs sånn på morgenen,- jeg sliter litt med høstforkjølelsen som tok meg denne uken. Men tekopp og pledd hjelper, og så får jeg trøste meg med at selv om biblioteket får klare seg uten meg i dag, så kommer jeg kanskje litt ajour med bokstabelen min...
Antrekket er myk og varm pysj, dagens duft tror jeg bare blir Lush sin Vanilla Delite bodylotion.
Helgen skal brukes til å bli bedre, rett og slett.
God høsthelg til alle der ute!

Elisabeth sa...

Atter en dag med regn og vind i Bodø, så glamouren må ivaretas inne. Etter morgentur med den firbeinte og inntak av frokost, skal jeg nå fikse litt husarbeid før jeg setter meg ned og koser meg med en kopp ruskeværste fra Smak & Behag. Etter et par veldig hektiske uker kjennes det glamorøst med en fridag som kan brukes til forefallende oppgaver, før jeg i ettermiddag reiser bort for helga igjen. Tanken på ei helg utendørs i regn og nordvest er ikke akkurat oppmuntrende, men selskapet er i det minste aldeles upåklagelig! Og vi skal klare å kose oss godt i lavvo i morgen kveld, tror jeg.

Antrekket er definitivt ikke glamorøst, men jeg dufter av India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn, har nyfilte negler og Chanel på leppene her jeg svinser rundt. Det blir nok den siste glamouren på et par dager – fra i ettermiddag er det ullundertøy, fjellsko og regnklær som teller.

God helg, alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her er det ufrivillig hjemmekontor. Alternativet til å være bare hjemme syk. Har hatt en uke nå med helt utrolig mye migrene, uvanlig mye rett og slett. Får håpe det går over snart.

Det blir uansett noen timers jobbing i rolig tempo nå. Og så er det hvile hvile hvile. Antrekket er ikke nøye planlagt eller spesielt lekkert å se på, men det er varmt og deilig og består av mye ull. Tåka ligger ennå tjukk her jeg bor. Duft har jeg ikke brydd meg om i denne tilstanden, men jeg har gredd håret!

I kveld har jeg en kinodejt med en vennine, Crazy Stupid Love er planen. Håper formen bedrer seg så det kan gå som planlagt.

Ellers fikk jeg Oktober-utgaven av US Vogue i postkassen i går til min forskrekkelse, jeg har jo ikke åpnet September-utgaven ennå. I'm way behind on my reading! Det får bli helgas gjøremål.

God helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Mmm, Noa Noa är så fin! Själv har jag Poivre Piquant från L'Artisan Parfumeur, men tänker fylla på med fina Keiko Mecheri Jasmine innan jag går ut ikväll.

De har lovat sol, så jag har en lång blå klänning med små vita blommor på. Ikväll skall jag på After Work-mingel på Fotografiska Muséet. Då tänker jag byta om till en lång röd klänning med små vita prickar på.

Trevlig helg, allihopa!

koristen sa...

Fredagsmuffin er spist, jeg har kaffe i uglekoppen, antrekket er svart kjole og grå tights med et nydelig Gudrun Sjødén-sjal over. Jeg har yndlingsstøvletter som burde vært skiftet ut, men jeg har ikke hjerte til det. I vesken ligger en annen kjole og en flaske vin som skal være med på korfest i kveld. Duften er Chanel No 5 Sensual elixir - en kvart dråpe bak hvert øre.

I helgen blir det husvask, skogtur og avslapping. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Fagbibliotekaren sa...

Godt fornøyd med egen innsats etter en hektisk arbeidsuke. Har et par ting som skal avsluttes her, før jeg tar tidlig helg.

Skattejakt i eget klesskap endte med å finne en nydelig cardigan jeg hadde glemt litt bort.

I kveld er jeg hjemme alene og skal kose meg med en fin film og kanskje litt rødt i glasset. Lørdag skal jeg på tur i marka med fine venniner, håper yr holder løftet sitt om solskinn.

Gleder meg til å senke skuldrene og nyte helga.

Riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Endelig fredag! Det føles godt, og fortjent. :-) Her går det stadig i ull fra innerst til ytterst. Varm te og varmt kontor. Kleenex og Fisherman's Friend. Ikke så verst glamorøst, har det egentlig ganske bra her inne. Ser det er flere her som høst-hangler, og Glamoursjefen: ja, det er utrolig kjedelig når forkjølelsen ikke vil gå over! Jeg var også supersprek i sommer, og nå er det tungt bare å gå opp trappa til kontoret... Men det er vel bare å akseptere at det tar tid, gi kroppen tid til å hvile ordentlig og starte på ny frisk når det kjennes greit ut igjen. Og så er det greit å vite at formkurven stiger ekstra bratt når treningen kommer i gang etter en lang pause. Så halvmaraton neste år er fremdeles innenfor rekkevidde. ;-)

God helg til alle glamorøse, både de som snufser og de som løper rundt med bare legger i 25 plussgrader! :-)

Stine Arkeologine sa...

..Glamourlegen, var det jeg tenkte på. Glamoursjefen høres ut til å være i fin form! ;-)

Alt godt sa...

God morgon! Som så ofte før hadde eg ein roleg morgon med kjæresten, han reiser til Sverige i helga, så vi måtte bunkre litt kosehormonar før han dro.

Eg blir i byen med barna, og i morgon skal vi på bluescruise på oslofjorden! Det blir fint, trur eg. På kvelden i morgon kjem nokre flotte damer på besøk.

Dagens glamour består av raud tunika, Magnolia Nobile på hals og handledd og den deilige liplossen frå Estée Lauder som Michael Kors har satt namnet sitt på, i fargen Gold. Den fann eg på ein outlet utanfor Oxford i sommar.

Eg ynskjer alle ei strålande helg, Elisabeth, eg veit akkurat kor godt du luktar, den er ein av mine favorittar!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagen startet ganske uglamorøst med å stå opp kl 5 og si farvel til utenlandsstuderende kjæreste som tar fatt på siste år med studier. Det glamorøse aspektet er jo at 6 års avstandsforhold nå er redusert til 9 måneder!

Helgen skal tilbringes med venner og så mye ute som mulig nå når det er meldt sommer i oktober. Dessuten har tv-seriene mine begynt på nye sesonger, så det ligger an til en god høst!

God glamorøs fredag!

Britt Åse sa...

Hjemmekontor i hjemmekontorantrekk og -frisyre, duftende av Sucre d`Ebene fra Huitieme Art Parfums. Som navnet antyder er den nokså søt. Jeg tester den bare, -dette blir ingen Flaske.
For øvrig blir det pakking i kveld, før vi drar til Roma for en nesten-uke-tur med koret, som skal holde konsert i en kirke midt i byen på onsdag. Det er kjempeglamorøst, og det gleder jeg meg til!!!
God helg til alle sammen, med eller uten forkjølelser. Nyt sommerinnspurten :D

MillaCamilla sa...

Glamorøs fredag startet litt trøtt etter en natt med to barn som var litt mer våkne enn de pleier å være. Nå etter 2 doble espresso med melk, begynner jeg å se klart og er klar for helg. Først ut å kjøpe maling til en forfallen tripptrappstol (har "skjønt" at kalkgrå er siste nytt...så vi prøver)deretter bare kos.

God helg til alle.

Marta sa...

Fekk sova litt lengre i dag, herleg å vakna opp til sol!

Likevel, eg kjenner denne dagen vert realtivt stressande, ettersom eg skal vera leiar på tur rett etter skulen... Men eg gler meg sjølvsagt samtidig!

Dermed vert det turbuksa og fjellsko seinare i dag, men inntil vidare er veret bra nok til både ballerinasko og oppbretta dongeribuksa.

God helg til alle saman!

Anonym sa...

Ikke årets mest effektive dag på jobb, for å si det mildt. Ikke den mest glamorøse heller. Forkjølelse legger en demper på det meste. Men nå er jeg hjemme for å pakke og spise resten av gårsdagens deilige hjemmelagde italienske pizza. Om en liten halvtime setter vi oss i bilen og kjører til hytta på Hvaler. Kjærestehelg i strålende høstvær på en vakker øy er definitivt glamorøst!

Henrikka sa...

En litt småkjip arbeidsuke er snart over, men sommertemperatur i oktober (nesten) er glamour så det holder!
Har de fine brune spaserskoene i på i dag sammen med hudfarget nettingstrømpe. Og det må ikke forveksles med look-en man får i svart nettingstrømpe! Den hudfargede ser veldig klassisk ut, faktisk. (Sånn er det når man er kjoledame - da blir man litt opptatt av strømper og strømpebukser.)
Duften er Esprit de Gingembre fra Angel Schlesser - frisk og oppkvikkende ingefær!
Skogtur, pugging av et par sanger og kino i helga. Gleder meg!

Fortsatt god fredag til alle!

Frøken Desibel sa...

Ojojoj, nå er det bare såvidt at jeg rekker å skrive her.

En trøtt glamorøs fredag ble startet med observasjonen av en diger feit rotte, men tok seg raskt opp med en spinningstime og litt styrke. Deretter tok jeg på meg mine nye jeans (hurra for Levi's Curve ID) og sprayet på meg Love in Black som ble innkjøpt på et fantastisk lite parfymeri i München forrige helg. Var hos Blodbanken, men fikk ikke gi grunnet lav blodprosent. Skal snart dra en tur i Frognerparken for å nyte noen solstråler før det er seminar. I morgen blir det litt bursdagsfeiring, og ellers går helga med til spilling og trening.

Håper dere alle får en fantastisk helg!

Anonym sa...

Snart ferdig med å pakke kofferten - uten ull og regntett... Høstferie i Lombardia er ikke å forakte. Yr.no melder om 27 grader og full sol. Herlig!

God fredag til dere alle!

Hegepege

Synne sa...

Jeg har nye strømper i dag, og det får meg alltid til å føle meg fin! Jeg er fortsatt på jobb, så det ble overtid i dag, men nå kan jeg straks ta helg, jeg også. Kjæresterier på planen for kvelden - det blir bra. God helg til alle!

Line sa...

Oppholdsvær akkurat her, antakelig regn på andre siden av fjorden for jeg ser regnbuen her jeg sitter. Jeg har hatt fr idag i anledning høstferien Formiddagen gikk til et kort tannlegebesøk og en lengre tur på hobbybutikken. Så har jeg hjulpet nevøen min med et lite hobbyprosjekt, og bakt litt. Alle tre tantungan er i husetDette blir e flott helg. Det er luksus bde når ungan e ine og vi kan bruke tid sammen og når de er ute sånn at det er ro og fred inne;-)

God helg til alle

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg