søndag, september 11, 2011

Mein schöner Stern


Denne romansen er virkelig noe av det vakreste Robert Schumann skrev. Den er fin å lytte til på en regnfull søndag, mens man kanskje drikker te og snuser på erteblomster.
"Mein schöner Stern", nr. 4 fra "Minnespiel", op. 101, til tekst av Friedrich Rückert. Praktfullt tolket av Werner Güra, tenor og Camillo Radicke, klaver.

4 kommentarer:

Silje sa...

Den var nydelig! En fin påminnelse om at det er så mye vakker klassisk musikk - og jeg gjerne skulle gått på flere konserter... :-) Her startet dagen med lesing på sengen, te og Joni Mitchell sin Shine-plate. Ganske fint det også. God søndag!

Hege sa...

Hei, hei, frøken glam!

Takk for bloggen din, for alle inspirerende tekster og bilder!

Jeg skal kjøpe meg leilighet i Oslo denne høsten. Som singel blir det ikke mange kvadratmeterne, og det blir nok slutt på alle kostbare vaner.

Jeg har lest økonomiinnleggene dine for å blir motivert ;) Du må gjerne skrive mer om sånt. Andre blogger har gjerne et veldig materialistisk preg.

Halina sa...

Jeg skulle til å spørre om de hadde lagt til et spor med regnværslyder i bakgrunnen på denne sangen, men så la jeg merke til at det var fiskepinnene på stekeovnen som holdt på å brenne seg... Ikke fult så glamorøs søndag på meg. Jaja...

Glamourbibliotekaren sa...

Silje: Gå på konserter! :)

Hege: Ok, mer økonomi skal bli! :)

Halina: Haha, nei, fiskepinne-kontentum tror jeg ikke Schumann var så begeistret for i allefall.

Populære innlegg