fredag, oktober 21, 2011

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er rim i gresset! Man skulle tro vinteren var her, men ved midnatt skal det være ti plussgrader her jeg bor.

Dagens duft er Etros Messe de Minuit, en favoritt gjennom mange år. Tekoppen er ved min side, og der vil den være hele dagen. Ellers intet å rapportere herfra!

Ha en fin fredag alle sammen!

22 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Helga byrja på ein måte i går, med bokmøte med mange, engasjerte bokhandlarar, og så Tori Amos-konsert. No planlegg eg ein kort jobbedag med Kenzo Femme og nye haust-boots som sentrale glamour-effekter.

Resten av helga vert prega av at tolvåringen blir tretten på søndag, spillkveld med gutta i morgon og familien her på søndag.

Eg ynskjer alle, og glamourbibliotekaren og Elisabeth i nord især, ei fin helg! :-)

Elisabeth sa...

God morgen fra et vått og veldig forblåst Bodø! Her startet dagen delvis glamorøst, med saftig eplekake som dessert etter frokosten – en restebit fra gårdagens servering. Veldig godt, spesielt sammen med en kopp 'Schlechtwetter-Tee' fra Tyskland. Hele uka har vært ganske glamorøs, med (noen andre sin) bursdagsfeiring, besøk av hele familien og diverse annet. Stor stas, og godt med en dag fri etterpå!

Glamouren ellers er ikke akkurat påtagelig på utsida; jeans, hoodie og uvasket hår... Men det skyldes at jeg sto opp skrekkelig tidlig for å se en gjest avgårde, og jeg valgte å gjøre det enkelt både til frokost og da jeg etterhvert gikk tur med hunden. Nå skal jeg slumre litt mer på sofaen, før jeg etterhvert hopper i dusjen.

Helge skulle egentlig tilbringes på kurs, men det ble utsatt på svært kort varsel. Derfor har jeg egentlig ikke så mange planer – jeg lar været og andre kortsiktige forhold avgjøre hva jeg skal foreta meg. Ha ei superduper helg, alle som en – spesielt vertinna og Alt Godt!

Anonym sa...

God morgen! Har akkurat våknet i en liten loftsleilighet i Roma, leid for en uke. Kjæresten er ute en tur etter frokost. I kveld skal vi i Vatikanmuseet, frem til da har vi løse planer. Dette blir en fin-fin fredag! Skal huske litt ytre glamour i form av leppestift, nylig gjenfunnet bluse og parfyme, men kan neppe konkurrere med de lokale damene stilmessig..
God fredag til alle!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Det var tykk, hvit rim på bakken da jeg gikk over gårdsplassen til hjemmekontoret mitt i dag morges. Heldigvis er det varmt og godt inne, og jeg har nye ullstrømpebukser på!

Antrekket er ellers behagelig og lunt, i koppen har jeg ingefær- og sitronte med honning, i håp om at det skal hjelpe på en småsår hals.

Levende lys står ved siden av pc'en min, og jeg er klar for en effektiv arbeidsdag, sånn at jeg kan ta helg med god samvittighet.

Planer for helgen: min Kjære ønsket seg ost og vin ikveld, og det skal bli en glede å imøtekomme. Imorgen skal vi ut på jakt etter en liten vedovn, for tidlig mandag morgen kommer det en murer som skal fikse pipa vår og sette inn ovn. Gjett om jeg gleder meg til å få den på plass, da kan vinteren bare komme!

En riktig god helg ønskes alle!

Sørlandspige sa...

God morgen, alle sammen! Sola sto opp for femten minutter siden, gulrød og fin, og det gjorde jeg også (dog mer beige-rosa). To små varmegrader ute, varmepumpa er i gang, og tørr, deilig ved ligger klar i store mengder like utenfor terrassedøra. Det er mye glamour i bjerkeved en kjølig morgenstund!

Og så er det alle de små gledene helga vil by på: Venninnetreff, avslappet selskap med ellers så travle etterkommere, bytur for å besøke byens splitternye og strålende flotte konserthus og tur ut i skjærgården for å se at alt er vel med naturen og hytta!

Nå venter en kopp krydderte med melk og avisen. God oktoberhelg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Veldig klar for helg. En frisk gåtur til jobb gjorde underverk for trøttheten. Nå er det kaffe i koppen og en lang liste med arbeidsoppgaver.
I kveld skal jeg på middagsbesøk til en vennine, en avslappende kveld med skravling og sikkert gløtting på gullrekka.
Resten av helga skal jeg bare være sammen med den fineste jeg har, det gleder jeg meg til.
Nå jakter jeg lettere panisk etter en frisørtime da håret plutselig har blitt altfor tungt og langt.
Ny parfyme i dag: Bvlgari - Rose essentielle. Jeg tror jegliker den veldig godt.

Riktig god helg til dere alle.

Glamourlegen sa...

God morgen og glad fredag!

Akkurat kommet hjem etter å ha døgnet, er midt i nattevaktssjau (av den uendelige typen), på´n igjen i morgen ettermiddag, men nå venter SENGA! Og jeg møtte min kjære i døren da jeg kom, så jaggu fikk jeg et morgenkyss av min fortsatt nybakte verdens fineste mann :-)

Ytre glamour: vært på jobb siden i går kl 15 og det synes, har dratt på meg noen dasseklær for å roe ned på internetten litt før tannpuss, håret ser ikke ut og jeg går for en look a la takras.

Glamorøse planer: fest hos doktorgradsinnlevert venninne i kveld, sove leeenge i morgen, kanskje kjøpe noen briller før vakt etter sysntest denne uken som tilsa at jeg burde få ut fingeren.

Og enda en fin ting: gavelisten over innfall som inntreffer utover høsten (men IKKE i desember, når det virkelig gjelder) fikk seg et tilskudd i går; lillesøsterstudent skal nemlig få Alt Godt sin Smalhans til jul! Gleder meg til å gi bort motivasjon til velsmakende måltider og litt færre hybelnudler :)

God helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Här var också rimfrost, men nu skiner redan solen vackert.

Fredagens jobbfrukost var extra lyxig med vindruvor och melonskivor. På väg till jobbet hämtade jag också ett paket från Amazon med en TV-serie och en spännande bok, hurra!

Ikväll skall jag ut och ta en drink, och imorgon skall jag på opera. I flera veckor har jag varit för sjuk för att ens orka gå runt på museum, haha, men på söndag skall jag väl äntligen lyckas med det igen?!

Ha en trevlig helg!

Line sa...

Her er det vått ute, lyst og varmt inne og om noen timer er det helg. Glamoureffekten i dag er Snösmykket mitt med øreringer og armlenke til, det er for ekkelt vær til glamour i klesveien ellers.
Nå skal jeg kikke videre på læreplanen i samfunnsfag. I helga blir det kanskje mest innepusling, vi får se, og så hører jeg for tiden på den herværende glambibradio vol 8! Jeg liekr julemusikk som ikke er skjærende popversjoneer i konkurranse mellom nabobutikker, og julemusikken på vol 8 er ikke sånn så den kan høres hele året tror jeg, så takk igjen for den:-)
God helg til Bibliotekaren og alle andre som er innom her

Mammadamen sa...

Treåringen er hjemme fra barnehagen, og i dag skal jeg bare konsentrere med om å være mamma for ham og babyen. Brødene står allerede i ovnen. Det blir en herlig dag, med litt Canel bak ørene;)

God fredag til alle!

Mammadamen sa...

Altså, Chanel! No 5, mer eksakt:)

koristen sa...

Idag har jeg omtrent fem ganger så mye å gjøre som det er teoretisk mulig å få til, så det kan bli spennende. Jeg har pene støvletter, svart skjørt, fin bluse, arvet bling rundt halsen og Chanel bak øret, så den ytre glamouren skal det i alle fall ikke stå på :)

Helgen blir full av korsang og avsluttes med jubileumskonsert, gleder meg!

God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

Ahh, helg igjen. Forrige fredag gikk raskt nedover etter posting her da jeg fikk telefon om uvanlig aktivitet på mitt kredittkort. Det viste seg raskt at kortholderen min var borte, og det samme var nesten hele lønna som kom den dagen... Og forsikringspengene som var kommet etter frastjålet iPhone helga før... Ikke min uke med andre ord.

Men nå, nå har nesten alle pengene kommet tilbake, jeg går fortsatt rundt med passet som id, men bankkort er på vei og det meste er fikset opp i. Så forhåpentligvis blir denne helga mye bedre:-) Skal på swingkurs i morgen og salsa på søndag, og kanskje får jeg også tid til en joggetur rundt Songsvann. Da vil jeg si meg meget fornøyd.
Jeg har også pyntet meg litt i dag med mitt første vintagekjøp, en finfin kjole som satt perfekt, fikset litt ordentlig sveis og dufter Gucci av "surprise surprise" Gucci.

Håper alle får en flott helg og passer godt på hvor dere oppbevarer verdisakene deres, særlig i rushtida!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Denne uken har vært så travel og full av ting å tenke på at fredag og en helg uten planer er superglamorøst. Jeg skal prøve å koble ut, slappe av og ikke bekymre meg for noe annet enn litt julegaveplanlegging. (Med 5 søsken og 12 tantebarn i tillegg til de helt nærmeste må man starte tidlig :-))
Antrekket er blått med ulltrøye innerst og skjerf rundt halsen,- for jammen er det kjølig om dagen! Cupcakes i ørene og Hugo Boss Deep Red bak dem.
God oktoberhelg til glamourbibliotekaren og alle andre der ute!

frksnupp sa...

Endelig fredag og glamourinnslaget denne dagen er halv dag på jobb før turen går til Trondheim for avslapning og vennetreff. Armanis Elle er parfymen, mens nystrikket hals i deilig myk merinoull er luksusinnslaget (for ikke å glemme en liten bit mørk sjokolade til morgenkaffen). I tekoppen en helt vanlig mango- og sitrusvariant fra Twinings. God fredag og god helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her er det absolutt vinterlige temperaturer ja. Var -3 grader når jeg stod opp kl 06 i dag. Rim i gresset og stålis på bilen som for en gangs skyld fikk seg en luftetur. Vi har nemlig vært på verkstedet for en liten shine. Benyttet anledningen til å ta med meg hunden, så mens de fiksa bilen gikk vi tur og så på at sola stod opp. Absolutt glamorøst var det å komme tilbake til verkstedet til en shinet bil og få høre at det kun tok 15 min å fikse og regningen ble lik 0 kr. Det kan man like!

Nå er jeg kommet meg på kontoret, er litt mer glamorøst antrukket med høye heler, nye mørkeblå jeans (slutt med disse falleferdige 5-år gamle parene), hvit skjorte og grå ull-cardigan. Ull-singlet innerst varmer også godt. Stort ull-skjerf i leopardmønster rundt halsen også. Duften er Hermes Rose Ikebana.

I helgen er planene å vaske store mengder klær som ligger klar, henge med en vennine og lese stabler med magasiner. Loppis på Huseby i morgen, kjøpte en platespiller på Voksen forrige helg som trenger selskap for å kunne brukes!

Ellers skal det fyres i peisen!

God helg alle sammen!

berlinløvinnen sa...

Her er sol og minus 2, kakebaking på kjøkkenet til familiebursdag, skriving av tale som bør være "off-pist" gjennomgående oppussing av hus, tenåringer som er verdensmestre.....og skjønne, glede over nyheter og musikk i bakgrunnen, glede over at mye skrivearbeid på jobben er i boks, og at jeg igjen kan lese andre ting, og at min gode mann er hjemme i helga. God helg til alle, nyt høstlufta ute!

Anna Lovinda sa...

Kort sagt: Er dere i Oslo i kveld, gå ikke glipp av urfremføring av Ragnar Søderlinds "Et nordisk requiem" i Oslo Domkirke kl. 1900! Fantastisk vakker musikk, og veldig sammensatt verk!

I den grad et requiem kan være glamorøst, er det å stille på dette en deilig start på helgen! :-)

Og det å få være med på dette, er glamorøst for en enkel korist! ;-D

Stine Arkeologine sa...

Denne fredagen begynte rolig og fint hjemme med en stor kopp kaffe og lesing av et par fagartikler. Stua bugner av roser i alle farger (3 x 10 roser for 69 kr! Og de er kjempefine!). Dessverre lukter de ikke så mye, men jeg har på Boucheron Jaïpur som er den fineste jeg vet. Nå er det bare noen få timer til med skrivearbeid, så begynner ei deilig helg uten noen konkrete planer.

God helg til alle sammen! <3

Marta sa...

Fredagen kom med regn og kulde, sjeldan ein veldig god kombinasjon. Seine bussar set og lett sitt preg på dagen, men humøret er framleis innan rekkjevidde. Helga er tross alt i annmarsj, med avlapping og sosialt lag.

God oktoberhelg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamour er lykkelige føtter med nye, freshe Nike-sneakers med lilla lisser. Og et skjerf jeg hadde glemt at jeg hadde.

Arbeidsdagen har vært temmelig stresset og det blir nok litt helgejobbing også, men det er deilig å få ting unnagjort. Dessuten håver jeg inn flexitid, og det er i allefall glamorøst!

God helg til alle!

fru winther sa...

Husvask, radio, kos med bikkja, besøk av søster,god mat, tjukk ullgenser, Frederic Malles "Un Fleur de Cassie", tente lys og gode tøfler. En dag som begynte dårlig og som endte veldig bra.Resten av helga er det oppussing light, mere mat,loppis og nesa i bok. Og noen episoder "Twin Peaks". God helg, alle!

Populære innlegg