lørdag, november 05, 2011

God lørdagskveld!

Å navigere seg rundt mellom byens fine nisjeparfymerier, klare å få et bord på Pascal midt i lunsjtida på en travel lørdag, og til slutt synke ned i et sete i Universitetets Aula og høre vakker, vakker musikk - alt sammen uten å komme i håndgemeng med en eneste fotballsupporter (det vrimler av dem i hovedgatene) - det kjennes akkurat nå som en stor triumf. Og det minner meg på hvorfor jeg vanligvis skygger unna sentrumsgatene på lørdager. Men i dag gikk det veldig fint!

Ha en fin kveld, alle sammen!

p.s. og her er litt om gårsdagens konsert!

5 kommentarer:

eli sa...

Håper du har fått med deg programmet i kveld om ditt store forbilde! Hennes livshistorie var sterk og gripende.

Ina sa...

Åja, det var så fint i aulaen i går...!

Morsomt program, og KORK var i slaget. Så du stjernene i musikantenes øyne under Sheherazade, eller? Herlig med engasjement i orkesteret! Synes også akustikken er veldig fin, og i aulaen sitter man nær nok (og KORK er få nok) til at man kan høre detaljene i Rimskij-Korsakovs fantastiske orkestrering. Magnifique!

Det var virkelig helt merkelig i byen i går, jeg tror det var flere folk i fotballklær enn i vanlige klær. Selv da vi søkte tilflukt i en indisk resturant i en nokså bortgjemt kjeller, ramlet det inn en gjeng oransjekledte flokkdyr som hoiet og skrålte og ropte stygge,stygge ting om byen vår.

Det virket som om de både gjenopplevde russetiden og at turen til hovedstaden hadde utløst tidenes mindreverdighetskompleks-tilstand. Det var liksom ikke grenser for hvordan de skulle markere seg.

Heldigvis er det et år til neste gang.

(For det er det, ikke sant?!?)

Synne sa...

Jeg pleier også å sky unna sentrum på lørdager (selv om det finnes noen deler som jeg går omveier for å slippe også ellers - Karl Johans gate, for eksempel, gir meg stort sett ingenting annet enn hodepine).
Så fint at du kunne kose deg i går! Håper søndagen er morsom, den også!

Glamourbibliotekaren sa...

Eli: Gjett om!

Ina: Aha, du var også der!? Scheherazade var nydelig! Cupfinalehelga er alltid twilight zone. Håper det er minst et år til neste gang!

Synne: Jeg koser meg i dag også! :) Du også?

Ina sa...

Oh yes!

Populære innlegg