torsdag, november 03, 2011

Hudpleie når det går mot kaldere tider

Snart blir det kaldt, og i år vil jeg være forberedt. De to siste årene har huden min blitt tørr og ugjenkjennelig om vinteren, og det er jammen ikke rart med den sprengkulda vi har hatt. I fjor ble redningen denne nattbalsamen fra Kaé, et økologisk kvinnekooperativ-merke fra Afrika. Det står at den er for fet og irritert hud, men den funker altså glimrende for tørr og sensitiv hud også. Den er litt kornete i konsistensen når man først kjenner på den, men hvis man varmer den litt opp i håndflaten, blir den myk og fin. Den fikk skikk på huden min i fjor, og i år tenker jeg å bruke den forebyggende også.

Da Parfumerie hadde vennekveld her forleden, kjøpte jeg en krukke. Jeg er forberedt! Nå kan kulda bare komme!

6 kommentarer:

Anja sa...

Kjenner du til Decleors Night Balms? Det virker til at disse er i samme gate, men vet du om det er noen prisforskjell på dem? Decleor sin er ganske dyr...

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, jeg har brukt dem også, og liker dem veldig godt. Men de er dyrere, og de er ikke økologiske, så jeg foretrekker Kaé.

Jorunn sa...

Takk for bra tips! Huden min led i fjor vinter, så jeg håper på en mild og fuktig vinter i år - for hudens skyld. Vet du om noen andre enn Parfumerie som selger Kaé?

Glamourbibliotekaren sa...

Det vet jeg ikke, tror ikke det - men Parfumerie har nettbutikk, så den er lett å få tak i selv om man ikke bor her i hovedstaden! :)

Viktoria sa...

Takk for tips, det kommer nok godt med:) Har du noen tips om hudprodukter til litt mildere vintere? eventuelt noe som er lurt når du er mye midt i storbyen, og blir utsatt for forurensing. Vinteren tilbringes i London i år:)

fru winther sa...

Så bra at du har testet den og er fornøyd, jeg har vurdert å bestille den en stund, og nå tror jeg rett og slett jeg skal SLÅ TIL.

Populære innlegg