torsdag, desember 29, 2011

Fine ting i romjula, del II:

Å se på alle de fine julepresangene man fikk.


Som for eksempel postkort med polaroidbilder.


Og en pen heklet løper som passer bra på spisebordet.


En LP med musik till gymnastik!

Og en Beatles-klokke!

Samt hagebok, tegneserier og skjønnlitteratur.

Og min yndlingsbarnebok - på svensk!

Det beste kapittelet er når Lisa har fødselsdag og får nytt soverom i gave.


(Dessuten fikk jeg mye, mye annet fint - lysestaker, flere bøker, marimekkoskål, parfyme, turban (!), trøye, godteri, film, såper, kalender, Lille My-kakeboks full av kavringer... og mer! Fine, fine presanger, alt sammen. Tusen takk! Det er rent for meget!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Koselige gaver du fikk til jul! Astrid Lindgrens barnebøker på svensk er fint og litt fremmed på en gang. Tv-seriene er svenske i øret, men bøkene kan jeg nesten utenat i Jo Tenfjords oversettelser, og det er nesten litt fremmed, men veldig fint å lese dem på svensk i voksen alder. Jeg elsket også kapitlet om Lisas nye rom! Alle småjenters drøm - a room of one's own :) Glam-lektoren

koristen sa...

Så mange fine gaver! Og kapitlet om Lisas nye rom - det elsket selvfølgelig jeg også.

Jeg fikk også blant annet svensk barnebok til jul - "Visst finns det drakar" av Erik Magntorn, illustrert av Anette Isberg Rozijn. Fiiiin :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamlektor & korist: Det er så levende beskrevet! Bind for øynene, bli båret opp og ned trapper og gjennom rom og dører og miste fullstendig retningssansen, og plutselig er man inne på et helt nytt rom med dukkehus i nederste hylle i bokhylla.

Camulen sa...

Å, så fine gaver! Jeg elsket også Barna i Bakkebygrenda! Har prøvd flere ganger å lese dem for mine elever, men det fenger dessverre ikke like mye... Lisas bursdag er en høydare!

Godt nytt år til deg! Liker bloggen din veldig, veldig godt!

Populære innlegg