fredag, desember 23, 2011

Glamorøs fredag

God formiddag!
Jeg feirer juleferien med å være altfor lenge oppe - hvilket er ganske dumt, i og med at jeg uansett våkner like tidlig! Trøtt som en strømpe, men glad og fornøyd og klar for jul. (Senker man ambisjonene kraftig til hva man faktisk rekker å gjøre før jul, blir man lettere ferdig med det man har tenkt... og kan slappe av!)

Glamoureffekter: Mykt nytt lyseblått mammastrikket skjerf av babyalpakka-silke-garn, juleperler i høyttalerne, og Boucheron eau de toilette.

I går hørte jeg denne for første gang i år. En evig klassiker fra min barndom. Ah, George Michael, la meg få høre deg live in concert igjen!


Ha en fin lillejulaften alle sammen! Hva driver dere med i dag? Legg igjen rapport!


18 kommentarer:

Hermia sa...

Här sitter en trött bibliotekarie på jobbet, utan någon juleferie i sikte. Tycker lite synd om mig själv men låter mig ändå smittas av julstämningen här hos Glamourbibliotekaren. Och så har jag klätt mig lite extra fint idag. Hemma väntar böcker på att bli lästa och en fin make att mysa med, så nog blir det en mysig helg.

Önskar en riktigt god jul!

Glamoursjefen sa...

Her er det julestemning på Glamousjefkontoret! Relativt ny jobb gjør at det blir minimalt med juleferie i år, men det går også fint når man er innstilt på det. Vi er kun noen få på jobb i min avdeling i dag (for å holde julene i gang) så jeg overrasket med å kjøpe med meg varm sjokolade til mine medarbeidere da jeg ankom i dag morges. Det ble satt stor pris på!

Ellers er jeg mer enn i rute til jul, og har egentlig kun igjen å lage julemiddagen i morgen - så det er glamourfaktor nok for meg! :) Ser frem til en koselig lillejulaftenskveld i kveld og ikke noe stress. Kanskje til og med bake et ekstra kakeslag bare fordi jeg har litt ekstra tid? :)

Ønsker glamourbibliotekaren en riktig god jul!

barnebibliotekaren sa...

God glamorøs lillejulaftensfredag!

I dag er det julelunsj på jobben,- god mat og høytidsstemte kolleger og ikke minst god stemning. Jeg skal ha en siste innsats i skranken før vi stenger biblioteket for julehelgen. I år skal jeg ha fri helt til over nyttår, og det føles fryktelig glamorøst og deilig :-) Jeg gleder meg til julefeiring med barn og familie, og god tid til kos, mat, vin og bøker.
Dagens antrekk er jobbpent i rødt og sort, med julekuler i ørene og en nydelig hjertepin fra Stine Sofies Stiftelse. Duften er Hugo Boss Deep Red.

Riktig god glamorøs fredag til bibliotekaren og alle andre. Og ikke minst: GOD JUL!!!

Anonym sa...

På jobb, med juletoner smygende fra omliggende butikker, skuldrene er senket, ribbe og rødvin i hus, nisselua på plass - God Jul!.mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - fra et Bodø dynket i regn. Denne dama var oppe 05.30 for å rekke dusj og tur med hundene før jeg tok turen til Fauske. Når bror og nieser reiser forbi og har med seg julegave, stiller tante opp! Gjensynet ble kort men koselig, og tanta er glad resten av dagen :)

Da jeg kom ut på trappa var noen centimeter sne fra tidligere i uka bytta ut me vått, grått og slapsete, og åtte grader. Ikke helt optimalt for julestemning, men det årner seg sikkert.

Glamouren er ivaretatt av varme og comfy klær, AmourAmour på halsen og et ansikt fritt for sminke. Huset skal vaskes, deretter skal legemet friskes opp! Tevannet står på kok, kalkunen har kommet i hus, den siste baksten ble ferdig i går og den siste vaskemaskinen med klær ruller og går en time til, tenker jeg. Snart skal jeg kose meg med Nordaførr, som snart legges ned, på P1 mens jeg gleder meg STORT over at en fyr heimana ble Årets Nordlenning. De siste gavene leveres litt senere i dag, og SÅ er det jul.

God jul, alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her sitter jeg i kosebuksa, ullgenser og spiser julebrød/-kake med brunost på, ved kjøkkenbordet hos foreldrene i Tromsø. Kom hit i går kveld, og ble til og med kjørt til Gardermoen av en fin mann. Det var glamour det.

Jula skal tilbringes her nord, men tredjedagen bærer det til Oslo igjen.

I dag blir det en rolig dag, skal ut og levere noen blomster til familien. Treet skal pyntes og vanlige tradisjoner følges.

I morgen er det selveste dagen!

Ønsker alle sammen en riktig god jul!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen på en lille julaften.

Her nyter vi lang juleferie hjemme hos mine foreldre. Siden alle andre er på jobb, har vi tatt oss den frihet å smake på alt det gode i kjøleskapet. Hjemmelaget sylte og lammerull, mmm!
Senere skal vi en tur på graven til bestemor og tenne lys. Så skal jeg og pappa på vår tradisjonsrike tur å handle juleblader og godteri. Pappas lille jente vokser man ikke fra, koselig er det.
Snart ankommer verdens fineste nevø som jeg gleder meg til å feire jul sammen med.
Jeg har mine tacky amerikanske julesokker på, sjarmerende fine.

Riktig god jul til dere alle, nyt tiden sammen med nære og kjære.

emma sa...

Jeg er på jobb, men resten av avdelinga har ferie og det er bare godt å kunne gjøre unna en del lenge nedprioriterte oppgaver i fred og ro. På slutten av dagen skal jeg avspasere et par timer for å vaske huset. Jeg tror jeg er rimelig i rute til min første jul i eget hus, satser på å forlate et nyryddet og vasket hus for å spise julegrøt hos familie utpå ettermiddagen. I kveld blir det pynting av jultre og kveldskos! En viss grad av julestress har det vært, mest på grunn av andre kompliserende forhold, men igrunnen synes jeg egentlig at det bare gjør at det blr ekstra deilig når vi kommer i mål. At pepperkakedeigen i kjøleskapet nok ikke kommer til å bli til et pepperkakehus allikevel tar jeg ikke så tungt... Man rekker ikke alltid alt! God jul!

Sørlandspige sa...

Fra julestemning med et lett snølag til gråvær og +11! Var jo godt forberedt via værmeldinga, så det gjør ikke så mye ...

Er rimelig klar til julegjester de neste dagene, fire dager med forskjellige deler av familien rundt seg - hyggelige møter med de jeg ser ofte og de jeg bare ser etpar ganger i året.

Denne kvelden derimot er stille og rolig med litt småforberedelser, men mest hygge i godstolen (tror jeg, da). Menyen er Mulligatawny Soup, den ble tradisjonell julemat her i huset for mange år siden!

Mari sa...

Lunsj på kontoret i et øde og stille bibliotek. I dag er det rydding av skrivebord og forberedelser til neste semesters undervisning som står på programmet. Glamouren kommer etterpå - hente to små i barnehagen og gå hjem til julegrøt med mandel, tre som skal pyntes og fri helt til neste år! Riktig god jul, glamourbibliotekar:)

Line sa...

Her er glamouren innomhus.Jeg har allerede andre feriedagen min Det regner ute. Men mens det ennå var dagslys var jeg ute en våt tur sammen med broren min og niesa mi. Det var fint med frisk luft i alle fall. Huset er stort sett julepynta. Et lite unntak på kjøkkenet hvor det ligger ei finnlandsrye over kjøkkenbordet til tørk. Under bordet har mine to nieser hytte. Vi har en avtale om at de skal rydde før barnetv så jeg tar det med ro. Det er jo lamorøst nok i seg selv. Nå skal jeg lete ei julenål til den grønne fløyelskjolen jeg har på. I kveld kommer venner innom på et lite besøk og alt i alt er det fint.Kanskje jeg skal lese litt nå.

God jul til glamourbibliotekaren og alle dere andre

fru winther sa...

Julefreden har senket seg! I dag er den Store Lutefiskdagen, bare meg og mannen, før alt braker igang i morra. Stille og rolig, Ars Nova Copenhagen synger julesanger, granen er grønn og bikkja er mett og snorker søtt.Bring it on, jul! Glameffekter i dag er "Avignon" fra Comme des Garcons, små glitreøredobbr og verdens deiligste ullgenser med høy hals og lommer.
RIKTIG GOD JUL til alle, og til Glamourbibliotekaren spesielt! Ha pysjamasdeilige dager dager og spis altfor mye av alt!

Synne sa...

Denne fredagen har inneholdt litt kjærestetid, god mat, stor gavegodis-produksjon, kongerøkelse og levende lys i mengder og annen julekos. Med kvelden kommer Young Neils-konsert og pakking til morgendagens hjemreise. Føles veldig riktig og ganske så glamorøst i tillegg, egentlig. Riktig god jul!

Britt Åse sa...

God kveld i stuene! Så er arbeidsåret over, jeg skal ikke på jobb igjen før neste år, og jeg har trukket i yndlingsantrekket for tida, tskjorte og pysjbukse. Lille juleaftens ribbensteg står i ovnen, og jeg nyter en kald øl i helt ferdigpyntet hus.
Jeg tar sikte på å snu døgnet som jeg pleier, nyte masse god mat, lese, høre mengder med god musikk, og trene litt også, kanskje :-)

Gledelig jul ønskes alle, og Glambibl i særdeleshet. Takk for at du holder oss i gang med varme ig glede året gjennom! :-)

Ina sa...

Etter en kaotisk dag på jobben, sitter jeg nå på toget med godt lesestoff og en kopp te og kjenner julefreden senke seg... Hos svigermor og svigerfar venter fullt hus (14 mennesker og 2 hunder) og kvelden før kvelden.

Ha en deilig jul!

Jenny B sa...

Tack och lov hade jag inte så många julklappar kvar att köpa, så jag kunde passa på att lämna julstressen och gå på en utställning istället. Waldemarsudde är kanske det vackraste och hemtrevligaste slottet i Stockholm, så fint beläget på Djurgården och alltid fullt av skön konst och blommor.

Imorgon skall jag resa till en stuga i skogen för att fira jul med kära vänner.

God Jul allesammans!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Formiddagen og store deler av ettermiddagen ble tilbragt på toget - akkurat lenge nok til å se både Love Actually og Elf :)

Nå er jeg hjemme i egen stue, med fyr på peisen, rødvin i glasset og minijulekveld med kjæresten før den store dagen - når man har vært fra hverandre en uke så trengs litt alenetid.

Øvrige glamoureffekter er ferdig innpakkede julegaver på spisebordet og en svak duft av vanilje fra Body Shop.

En riktig god fredag til alle, og god jul!

Stine Arkeologine sa...

Hjem til jul! Har tilbrakt dagen på reisefot, full av julestemning og forventning til å feire jul sammen med hele familien i barndomshjemmet. Det er flere år siden sist, så dette har jeg sett fram til!

Ønsker dere alle en god og fredelig julehelg! <3

Populære innlegg