fredag, desember 30, 2011

Glamorøs fredag

God formiddag!
Morgentimene er tilbragt med ei bok foran peisen her i huset, og antrekket er stadig pysjamas. En duft har jeg dog valgt, og det er Shalimar.

Planene for dagen er foreløbig uvisse, men sola har akkurat begynt å skinne, så en spasertur er i allefall aktuelt. Kanskje kino i kveld? Eller film hjemme. Juleferie er fint!

Ha en fin dag alle sammen, og kom med rapportene deres!

14 kommentarer:

koristen sa...

Jeg har ikke juleferie, men glamorøs fredag er deilig uansett. Arbeidsdagen er kortere i romjulen, på hjemveien skal jeg kjøpe tulipaner og i kveld skal jeg slappe av med film eller bok.

Imorgen er det tradisjonell nyttårsmiddag med pinnekjøtt (nammenam) hos venner, gleder meg!

emma sa...

Jeg startet dagen med en liten time med bok, stearinlys og kaffe, selv om jeg ikke hadde tid (flytteprosess i romjula anbefales ikke, men man har ikke alltid noe valg...) Nøt hvert sekund av den stjålne tiden gjorde jeg iallfall!

Sørlandspige sa...

Her er det deilig, rolig juleferie, og etter en lang frokost og god tid til morgenavisen er jeg nå klar for en smule aktivitet. Siden det hverken er vind eller regn akkurat nå (!) vil jeg ut i hagen og smårydde litt.

Tradisjonell julemat er herlig, men nå er det nok for min del. Gleder meg til grønn, lett og frisk middelhavskost i kveld og til å lage tapas til nyttårsgjestene våre i morgen!

God nyttårshelg til alle!

Ine sa...

Her er der fremdeles fredelig juleferie - såpass fredelig at jeg ikke har spist frokost enda. Skal sette på kaffen nå. Sola skinner her også, så tror det må bli en spasertur langs Mjøsa. Ellers vender vi snuten mot Oslo igjen i dag, for å feire nyttår med gode venner i morgen. Gleder meg! God fredag og god helg!

Katrine sa...

Lunsj i byen med venninner. Glamoureffekt er silkebånd i håret og rød leppestift.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Nå begynner glamouren å komme litt tilbake her. Har spist en normal frokost, som kroppen ville ha, og det er deilig etter flere dager med omgangssyke.

Jeg startet glamouren i går kveld, med å legge mitt nyskrubbede legeme i rene sengeklær. Utrolig godt.

Nå sitter jeg her og forbereder en liten handleliste, på tide å få noe mat i kjøleskapet igjen. Og ikke minst planlegge en liten nyttårsmiddag med denne nye mannen.

Ha en god helg og en godt nytt år alle sammen!

LaCatte sa...

Svårt att vara glamorös när man är sjuk! :-(
Men jag har en favoritkofta på, mjuk och varm, för att inte tappa stilen helt. Önskar alla en gott nytt år!!
Kram från Dalarna, Sverige

Fagbibliotekaren sa...

Dagene går i surr i ferien kjenner jeg. Men fredag er fredag og helgefølelsen er her selv om det er ferie. Etter rolige feriedager hos mor og far kom jeg til hovedstaden i går kveld. Nå har jeg vært ute å handlet til morgendagen, kjenner jeg er litt glad for at det ikke er vi som er verter for middagen i morgen.
Nå skal jeg rydde og innrede gjesterommet som til nå har fungert som lagerrom. I morgen får vi våre første overnattingsgjester i vårt nye hjem. Stas!

Riktig god helg og et riktig godt nytt år til dere alle!

Stine Arkeologine sa...

En fin, men litt ettertenksom, fredag i dag. Det føles så rart at dette året snart er over. Det har gått så fort, samtidig som det er mye å tenke tilbake på. Har alltid en blandet følelse av forventning, spenning og litt vemod rundt nyttår. Heldigvis føles det fortsatt som at alt er mulig og at ingenting er forutbestemt i livet, og den åpenheten er jeg veldig glad for!

Ønsker dere alle ei fin og glamorøs nyttårshelg. <3

Ina sa...

Sitter med senkede skuldre, den siste halvtimen på jobb for i år. Ved min side er det som trolig er årets siste kopp gløgg og Kim André Rysstad synger så vakkert, så vakkert i hodetelefonene mine. Gåsehud!

I morgen er det nyttårsfest hos gode venner, og i kveld kommer min beste venninne - jeg tipper det blir prøvesmaking av bobler og prøving av morgendagens antrekk.
Ønsker alle en fin helg og et godt nytt år!

barnebibliotekaren sa...

Glamorøs fredag blir ekstra glamorøs når man har julefri :-)
I dag ble det en liten bytur for å kjøpe inn en flaske sprudlevann til morgendagen, og en liten tur på stamkafeen.
Nå har vi akkurat fått med oss via tv-skjermen at våre lokale heltinner tok NM-gull for jeg vet ikke hvilken gang ... moro! Dette parallelt med at jeg har begynt på en av morgendagens desserter,- Oreo Dream Cake. I tillegg blir det Jamie Olivers sitrustiramisu. Gleder meg!
Antrekket er varmt og mykt, duften er Dali Laguna som jeg fikk i julegave.
Godt nytt år til alle der ute!

Anonym sa...

Endelig fredag etter to (ikke særlig effektive) arbeidsdager. Dagens glamorøse innslag er ny skibukse, og nå er sekken pakket og jeg er klar for hyttetur med stjerneskudd sammen med gode venner. Deilig! Jeg har endelig kommet over en kjærlighetssorgen min og har langsomt åpnet opp for nye muligheter- og i januar har jeg jazzdate med en filosof, det kan jo love bra.
Godt nyttår til alle! Og særlig til glamouringeniøren med sin fine nye mann i det nye året!

Anonym sa...

Etter nesten to herlige ferieuker er denne fredagen en påminnelse om at det nærmer seg arbeid igen. Ikke særlig glamorøst.. Dagen i seg selv har vært preget av nokså traurige praktiske gjøremål, og antrekket har definitivt ært mer praktidk enn pent. Men på høyre hånd glitrer min splitter nye forlovelsesring, og den sikrer både glamour- og lykkefølelsen!

Godt nytt år til Glambib og hennes lesere! 2012 blir et knallår!

Elisabeth sa...

Weeeee... Tenk at jeg har klart å glemme den glamorøse fredagen - det er første gang på lenge. Men det er kanskje ikke så rart etter gårdagens spontane rangel? Det ble fryktelig sent, men var veldig verdt det! Spontanrangel med god mat og drikke sammen med supre mennesker skal man ikke takke nei til.

Dagen startet dog glamorøst (i dag!) med å våkne av seg selv i stedet for alarmen. Har hatt fri hele dagen, og det meste av tida ble tilbrakt ute med glade hunder, og inne - gjerne i kjøkkenet. Har bakt foccacia og laget ostesnackskjeksbrikker, samt at jeg improviserte en slags kyllingsuppe til middag, basert på hva jeg hadde i skapene siden jeg ikke orka gå ut for å handle... Det ble kjempegodt!

God helg til hele gjenget, og godt nytt år!

Populære innlegg