søndag, desember 18, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 18

For tre år siden: Fire tjukke griser på én plate. Hver gris var nærmest som et måltid å regne. Planen var å bake nå i helga, men en førjulsforkjølelse har satt alt litt på vent. Har dere bakt pepperkaker i år?

6 kommentarer:

Hermia sa...

Vi blev klara för någon timme sedan - tre plåtar med fina figurer. Det råder dock lite delade meningar om en av dem: är mormors och morfars gamla form en gris (vilket jag är säker på att det är) eller en katt (som maken hävdar)?

Krya på dig!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! :)

Synne sa...

Jeg har ikke bakt selv, men jeg har spist ganske mange både hjemmelagede og kjøpte pepperkaker (og om jeg baker hjemme, så ender jeg uansett opp med å spise så mye deig at jeg nesten blir dårlig, så kanskje er det like greit å overlate baskten til andre)!
God bedring!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

Hufsa sa...

Her er det blitt bakt både kakemenn og pepperkaker. Pepperkaker i alle fasonger, til og med løver! (Mulig det er en sau, men 2 åringen så en løve så da ble det så...)Kakemenn bakt for første gang. Litt merkelig greie dette med kakemenn, de smaker ikke så mye, men jammen er de gode likevel. Men pepperkaker er best!

petit sa...

Hadde noen fine timer sammen ei venninne og bakte noen slag, men ikke pepperkaker, kanskje en idé også til andre å gå sammen om å bake for å komme igang :)

Populære innlegg