tirsdag, desember 20, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 20


Husk å henge ut kornbånd og meiseboller til fuglene! Nek kan man kjøpe bl.a. hos de som selger juletre. Eller på julemarkeder. Og sikkert mange andre steder. Nytt i fjor for min del: Fuglebrett. Spørsmålet var: Hvor setter man det for at den digre nabokatta ikke skal se på det som sitt eget personlige matfat når småfuglene sitter der og spiser?? Men så fant min glupe mann en gammel piasava-kost som egnet seg bra som påle. Nå kan fuglene spise i fred!

Og dessuten: I kveld skal vi kjøpe juletre. Gleder meg til å pynte det om noen dager!


4 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Ja småfuglene trenger litt drahjelp gjennom vinteren! Fint å sitte inne og se på når de tumler og spretter rundt matfatet sitt utenfor. Hos oss er det ikke katter, men ei storspist skjære som er utfordreren (jf. illustrasjonen!). Og da hjelper det ikke med piasavakost. Men så lenge det bare er den ene får de dele på maten. Koselig å ha ei egen "husskjære" også. :-)

fru Storlien sa...

vi hadde julenek før, men så fikk vi hund.hun sitter på sofaryggen og ser det som sin misjon å holde tomta fri for katter, fugler og snekkere. det bjeffes heftig...

Glamourstudenten sa...

Pass bare på å fortsette å mate fuglene utover vinteren, når de først er vant med å få mat et sted, fortsetter de å fly dit.

Sender forøvrig en julehilsen fra NY, vi ligger rundt 0 grader, lettskyet, god stemning

Skuldrene mine senker seg alltid et par cm når jeg leser bloggen din, takk!

Anonym sa...

Å pynte juletre er ein av dei finaste tradisjonane! No står det nypynta i stova og glitrar litt. Endeleg. God jul :)

Populære innlegg