lørdag, desember 31, 2011

Godt nytt år!Kjære lesere av denne blogg!


Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, mailer, presanger og julekort jeg har fått av dere i året som har gått. Et par av dere har jeg til og med blitt kjent med. Jeg har verdens beste lesere! Dere er en gjeng med smarte og oppegående mennesker som støtter og oppmuntrer hverandre i kommentarfeltet, uten å vite hverandres navn eller bakgrunn. Antallet ufine kommentarer er lik null, jeg må så å si aldri sensurere noe som helst, og det sier litt om hvor lite misunnelse og jantelov som råder blant denne bloggens lesere. Det er jeg veldig glad for. 


Jeg håper dere alle har en fin nyttårsaften! Selv har jeg en date med Bette Davis og "All about Eve" (1950), mens Glamourgemalen er ute og jobber. En riktig filmklassiker på en kveld som denne, in the comfort of my own home! Det er fint!


Og aftenens nyttårsmelodi er det Peggy Lee som står for. Denne innspillingen gjorde hun da hun var over seksti år, og kanskje er det også noe av det aller mest ekte hun gjorde. En underbar sangerinne var hun. Klump i halsen. 

Jeg ønsker hver og en av dere et riktig fint og fredelig 2012! Vi ses snart!


GODT NYTT ÅR!

21 kommentarer:

Ragnhild sa...

Du er og blir min store favorittblogg! Eg ønskjer deg alt godt for 2012!

Elisabeth sa...

Godt nytt år, og takk for alle fine blogglesestunder du har gitt i 2011!

Katarina Storalm sa...

Jeg leser denne bloggen daglig, men jeg kommenterer ikke så ofte. Dette er en fantastisk blogg, du skriver så fint og det gir meg en god start på dagen (eller god avslutning) å stikke innom her. Tusen takk for det fine arbeidet! Håper 2012 blir et bra år for deg.

Anonym sa...

Godt nytt år, og takk for det gamle! Det er fint å tilhøre fellesskapet som bloggen din gir - og å hente daglig inspirasjon til å være bevisst på å leve det gode liv uten vold på verken miljø eller lommebok. Hilsen Glamourlektoren

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Så hyggelig! Alt godt for 2012 til deg også!

Elisabeth: Ingen årsak! Godt nytt år!

Katarina Storalm: Tusen takk for fine ord, det setter jeg pris på. Godt nytt år til deg også!

Glamourlektoren: Fellesskap er det jammen! Godt nytt år!

Hermia sa...

Tack för ett inspirerande 2011!
Gott nytt år!

Stine Arkeologine sa...

Takk i like måte! Det er alltid fint å komme inn hit, og jeg ser fram til å følge deg videre sammen med alle de andre leserne dine i 2012!

petit sa...

Godt nytt år! Etter at jeg fant igjen bloggen din har det vært fint å kunne finne mye positiv inspirasjon her, takk for det gamle og de beste ønsker for det nye :)

fru winther sa...

Riktig godt nytt år til min favorittblogger og til alle dere andre! Denne bloggen er en av mine oaser, et sted fullt av inspirasjon. Og et sted å få litt mot av. Jeg har vært fast leser noen år nå, og føler denne bloggen og folkene her er med på å gjøre nettet, og verden litt også, faktisk, til et litt bedre sted.Kom igjen, 2012, dette blir et flott år!

Drama Queen sa...

God nyttår til alle, og takk for en vakker blogg. Du gir inspirasjon i en tidsvis grå hverdag. Og Peggy Lees sang var helt vidunderlig - det ble en liten tåre

glamouringeniøren sa...

Godt nytt år til deg også!

Takk igjen for en fantastisk blogg.

Synne sa...

Hurra for 2012! Alt godt til alle!

Fine Friminutt sa...

Godt nytt år! :-)

Ine sa...

Godt nytt år, og takk for året som har gått! Det er en glede å følge deg - bloggen din er en av svært få som ALLTID gir meg en god følelse og inspirerer. Gleder meg til å følge deg i året som kommer. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Godt nytt år til deg også!

Stine Arkeologine: Du er alltid velkommen her, så fortsett med å droppe innom!

Petit: Så hyggelig å høre. Happy 2012!

Fru Winther: Intet gleder meg mer enn om jeg kan bidra til å gjøre nettet (og verden) til et bedre sted :)

Drama Queen: Ja, Peggy var så fin. Takk for fine ord!

glamouringeniøren: My pleasure! (og takk for Hermes-parfymeprøven!)

Synne: Hurra for 2012!

Fine Friminutt: Takk det samme!

Ine: Så hyggelig! Velkommen tilbake anytime! Riktig godt nytt år til deg også.

anette sa...

Det er deg som skal takkes mest. Den vidunderlige bloggen din minner meg alltid på at livet er mest av alt de små midt-i-mellom-øyeblikkenes skjønnhet. Alt godt for 2012.

Anonym sa...

Ønsker deg også et riktig fint år i 2012. Vil takke for en oase av en blogg, med fine tanker, og ikke minst musikk jeg ellers neppe ville ha funnet. Mvh Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Anette: Takk for det! Veldig hyggelig å høre :)

Astrid: Jeg lover å fortsette å pushe musikk! :)

Seema sa...

Godt nytt år! Alltid fint å lese bloggen din, og godt å se at det finnes snille mennesker i verden. :) Dessuten liker jeg veldig godt at du på en måte tør å være annerledes og at du fremhever andre verdier enn de materielle...

Har fulgt bloggen din siden 2006 (mens jeg har bodd forskjellige steder i verden), så føler meg nesten som en "veteran-leser", hehe.

Glam-mamma sa...

Godt nytt år. Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå. Jeg har mye glede av den. I en særdeles tung periode i slutten av 2010 og begynnelsen av 2011 var denne bloggen en stor trøst i min hverdag.

Jeg mistet min mamma brått 9 dager etter at jeg fødte mitt første barn. Livet ble helt snudd på hodet. Jeg begynte etter en tid å melde meg sakte på verden igjen ved å lese din blogg. Jeg kommenterte også litt utover våren 2011. Bloggen din ble litt som å følge med på den verden som alle andre var i, bare ikke jeg.

Nå har vi lagt den tunge tiden bak oss, og nyter livet med en krabat som er litt over året. Savnet av mamma er der, og vil alltid være der, men nå kan vi være med i verden igjen vi også.

Tusen takk for en flott blogg som gir glede og inspirasjon, og som trøster når det er som mørkest.

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Takk for fine ord! :)

Glam-mamma: Så trist å høre om mammaen din. Jeg er glad du kunne finne trøst i bloggen! Håper du vil henge med videre! :)

Populære innlegg