fredag, januar 13, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
Her på kontoret er det Mozart og frokost på gang, og ettersom jeg var her litt over sju, kan jeg gå klokka tre! En liten tur på jobb i morgen blir det nok, derfor er det ekstra fint å ta tidlig helg i dag.

Glamoureffekter er L'Artisans Mûre et Musc Extreme, kjøpt for nøyaktig fire år siden på Barney's (derfor er den for meg en vinterduft), mormors perler i ørene og farfars gamle gullklokke. Planen for ettermiddagen er å kjøpe sesongens aller første tulipanbukett. Lenge siden sist, tidlig mars kanskje?

Ha en fin dag alle sammen! Som forrige fredag oppfordrer jeg flere til å rapportere! Det var veldig morsomt å se så mange nye navn sist. Velkommen er dere alle sammen!

Låt for dagen må vi ha - Pat Metheny Groups "Third Wind" fra mesterverket "Still Life (talking)":
35 kommentarer:

Finfredag sa...

I dag er glamouren den fine nye strømpebuksen i akkurat riktig farge til det fine skjørtet mitt.

Anaruh sa...

Dagens glamour består i en lang og rolig morgen, masse gøy å ta fatt i på jobb og en hvit pen kjole med sløyfebelte og rosa perlearmbånd til.

Til kvelden har vi barnevakt for å kunne gå på ski sammen, og i morgen har vi planer om å lage hjemmekino og se Løvenes Konge sammen med gullgutten vår!

Ha en strålende helg!

Fine Friminutt sa...

God morgen! I dag er glamouren - for min del - foreløpig laber. Influensan har nemlig tatt over og det er komfortable klær og tøfler som gjelder. Ved siden av meg står nesespray, tørrhostetabletter, paracet og ibux - kjøpt inn av den snille mannen min. Og kaffekoppen selvsagt - den fiiiiine Pip kaffekoppen min med kaffe latte i. Mmmmmmmm. Tror det blir en fin dag til tross for influensa jeg:-) Ønsker dere og deg en fin fredag!

Line sa...

Det er en rolig morgen på skolebiblioteket mitt. Dagens glamour i kleveien består av grønn tunika med blomster påm tynn strikkejakke og strikket linskjerf. Dessuten sort perlekjede og sort perleanheng i hematitt. Holder meg unna parfyme, nesen min blir så tett. I ettermiddag blir det rydd, vask og gullrekka, og i morgen feirer broren min bursdag. Nå skal jeg lete etter skolehistorie og bilder i diverse kilder.
God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her

glamnovisen sa...

God morgen! Dagens glamour er at julebulken er vekk på magen, og favorittskjøret skled på! Chanel Allure, rødt på munn' og kaffe.
Ski i helgen, ja takk!

Kristine sa...

God fredag!

Tom Fords Violet Blonde er på, men det er vel den eneste glamorøse faktoren i dag. Antrekket er svart-hvitt og prioriterer resistans mot vinden... Skal snart slepe meg opp til Blindern for å jobbe på masteroppgaven, og kvelden er et blankt ark - alt er mulig!

LaCatte sa...

God förmiddag!
Glamouren består av nya nagellacket Red Velvet, en underbar röd färg, inte för mycket glans men inte heller matt. Perfekt färg för mig! Clean original är doften.
Trevlig helg!

Isolde sa...

God morgen!

Sort blyantskjørt, stripete cardigan i tynneste merinoull, et deilig skjerf og kule ankelstøveletter får duge som fredagsglam. Duften er Belle d´Opium og leppene er Chanel-røde.

Tulipaner, ja, det skal jeg også kjøpe!

Ha en fortreffelig helg alle sammen!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Dagen startet med hyggelig bokfrokost med kollegene, fortsetter med litt skrankevakt og rigging og forberedelser til en litt intens og veldig morsom periode på avdelingen min. Vi skal nemlig i løpet av de neste tre ukene ha alle kommunens 3.klasser på besøk på biblioteket. Jeg vet det blir slitsomt, men også veldig gøy. Så dagens glamourfølelse blir for meg følelsen av å være godt forberedt :-)
Antrekket er i brunt, med en delig ull/silketopp med blondekant innerst. Godt og varmt med andre ord. Duften er Coco Mademoiselle.

I helgen skal vi i 50-årslag, spise god mat og kose oss.

God fredag og fin helg til alle, glambibliotekaren især!

Silje sa...

God bedring til den influensasyke!

Jippi - Fredag! Har pyntet meg med ullskjørt og rosa blomst på cardiganen! Er det ikke rart hvordan livet går i klumper?(Var det ikke Kari Svendsen som sa dette?) Her er det visst en slik "klump" nå. Og arbeids-oppgavene står i kø, men skal prøve å ta vare på humøret og puste med magen og arbeide meg gjennom det som kan gjøres noe med! :-)

Anonym sa...

God hårdag etter mange labre i strekk - hva kommer det av - kanskje at lyset vender tilbake? Nytt ullskjerf fra Katrin Uri og mammas konformasjonssmykke i sort og hvit emalje. God te i koppen og masse arbeid ved pulten i dag - deilig ikke å skulle ut i felten (klasserommet) for en gangs skyld. En god kollega skal takkes av i lunsjen i dag, så da blir det kanskje kake..? Nyttårsforsettene er ikke helt iverksatt ennå, så helt fint, det :) I helgen feirer barndomsvenninnen 50 år, så det er på med penkjolen - forhåpentligvis med en god tale i veska (jobber best under press og har ikke startet ennå..). Ellers skal huset bringes hundre prosent tilbake til normalen etter julefeiringen - selv om alt av julepynt er ryddet bort, gjenstår det å få på plass hyggen igjen og å vaske og støvsuge ferdig. SÅ blir det noen nye blomster - tulipaner? Jaahh! Hvor deilig er det ikke at det går mot lysere tider! God helg til alle fra Glamourlektoren

Glamourgrammatikeren sa...

Helt ny kasjmirgenser og ikke helt nytt diamantsmykke.

koristen sa...

God fredag! Igår strijobbet jeg for å komme ajour med noen kjedelige arbeidsoppgaver, så idag kan jeg kaste meg over de morsommere. Glamorøst! Det feires med Chanel No 5 Sensual Elixir bak øret (bare bittelitt, den er tung!) og en morsom gammel brosje i bronse og turkis emalje på den svarte genseren.

Etter jobb blir det sushi og treff med venninner, helgen er deilig planløs, skal inkludere Murakami, strikking, turgåing og rydding. God helg til alle glamorøse!

Anonym sa...

konfIrmasjonssmykke :) Glamlekt.

Fagbibliotekaren sa...

Deilige fredag!

Kaffe i koppen og ukas beste arbeidsoppgaver ligger foran meg. Veldig fin "gulrot" til fredager.
Varm ullgenser, et hint av vårlig parfyme og litt ekstra eyeliner.

På vei hjem skal jeg, som så mange andre her, kjøpe fine tulipaner. Tenk at det snart er vår!

I kveld kommer fine svigerforeldre på besøk. Vi har en snekker til rådighet hele helgen, det blir fint altså. Jeg håper og se slutten på prosjekt-bokhyller.

Riktig god helg!

Frøken Skala sa...

Planen i dag var å ha en lat morgen, trekke frokosten ut lengst mulig og ikke starte på hjemmekontoroppgavene før klokka ble slagen 10.00. Og jeg har holdt denne avtalen med meg selv! Deilig - for jeg stresser nok i løpet av uka. Foran meg på bordet har jeg deilig kaffe og tent stearinlys, så nå er det bare å komme i gang.

Dagens glamantrekk er fin, svart kjole, med tilhørende cardigan og en ørliten dråpe av Diors Hypnotic Poison eau sensuelle i nakken.

Har ingen spesielle helgeplaner - bortsett fra å få med meg Møte i Toscana med Juliette Binoche (min favorittskuespiller!) på kino i løpet av helga.

God fredag!

S sa...

Så langt en herlig fredag! Har en god følelse i kroppen etter yogapasset i går kveld, og løfter den følelsen med litt parfyme; Magnifique fra Lancome. Dagen i dag blir passelig stressende, tror jeg. I helga skal flere bursdager feires, jeg skal få hengt opp lysere gardiner og montere noen liftgardiner jeg har kjøpt på salg. Kanskje det blir en skitur på familien også? Eller kanskje jeg prioriterer en liten shopping-runde helt alene? Uansett, det blir en helg uten så mange arbeidsoppgaver, men opptil flere kose-poster på programmet.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Riktig god fredag formiddag!
Her er glamouren ivaretatt av sort omslagskjole, og prikkete skjerf i halsen. Utenfor snør og blåser det, så jeg tror det trengs en kopp te.
De hvite rosene jeg kjøpte forrige uke står fortsatt fint.

Planer for helgen: morgendagen blir stort sett brukt på toget, fire timer en vei for å holde en innledning for fine folk, og deretter toge hjem igjen. Flaks jeg elsker å kjøre tog!! Ellers håper jeg på film, bok, god mat, litt vin og masse te :)

En riktig fin helg ønskes alle!

Elisabeth sa...

Glamour indeed! Nå sitter jeg på flyplassen og ser på Børvasstindan i morgenlys... Vakkert. Jeg har sendt hunden på feriekoloni og skal nikose meg ei oval helg i tigerstaden. Nye jeans og ny vinterkåpe, lilla negler og genser, duft av AmourAmour, ny laptopveske fra Kailo Chic og utsikt til pubquiz, tur med hest og kjerre og masse god mat i godt selskap i helga... Mer glamour enn på lange tider, og jeg koser meg max :-D Gode ønsker til alle gjester og vertinna her, og KLEM til Alt Godt!

Maren sa...

God fredag og god helg! Jeg sov lenge i dag, i påvente av at jeg skal operere ut to visdomstenner om et par timer. Helga blir vel mest suppe og smoothie ser jeg for meg, men det er jo godt det også! positiviteten lenge leve :)

Ina sa...

God fredag!

Kjenner at januarforkjølelsen slipper taket akkurat i tide til morgendagens Spellemannfest - og godt er det, i dag tidlig slet jeg faktisk med å forstå hva jeg selv sa i radioen.

Dagens glamour er grønn te med melk (!)(matcha milk) i LYN-koppen jeg har arvet av en kollega og date med min kjære etter jobb.

Tulipaner var en glimrende idé, takk for tipset!

PS: Spellemann-antrekket er foreløpig ikke bestemt, så forslag mottas med takk! Foreløpig ligger det an til å bli den gamle traveren - den lille sorte. Har en kul langermet en i fløyel fra nittitallets Japan. Men slike anledninger (kombinert med årets første lønning) gir påskudd for å investere i noe nytt, gjør de ikke? I år skal jo min manns kategori til og med vises på fargefjernsyn : )

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her er det fullt øs medvetsløs for tiden. Hun som en gang hadde tittel Ingeniør er nå Prosjektleder, og i disse dager er det produksjonssetting av svært viktige systemer for mange mennesker.

Tidlig tidlig på jobb i dag, forsøkt å være glamorøs allikevel. Litt ekstra øyenskygge, høye heler, fineste dressjakken for å få følelsen av ekstra styrke. De små ting som teller. Duften i dag er Estee Lauder Bronze Goddess.

Planen for i dag er forhåpentligvis å komme seg fra jobb i rimelig tid. I kveld kommer kjæresten (han er nå offisielt omdøpt fra "denne mannen"), i morgen satser vi på en skitur i marka.

Ellers er helga åpen. Håper på rolige tider med en del avslapning på sofaen og at det ikke blir helgejobbing. Tiden vil vise.

Ha en god helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God formiddag er det vel nå. Min glamour i dag er mitt nye Kari Traa ulltøy og diamanter i ørene. Flott kombinasjon? Jeg elsker at ulltøy kan se litt fint ut og at dagene for svart og blått er over.
Sola bikker snart over fjellet og da drar vi ut på tur i finværet og kuldegradene.
Ha en strålende helg alle sammen!

Synne sa...

Jeg føler meg fin i juvelfarger i dag - lilla, dypblått og smaragdgrønt. Min supersøte makronring (nevnte jeg den forrige uke også? haha, sånn er det når man er litt opphengt i noe) er rikken over i'en. I kveld skal jeg på skikkelig bli-til-du-sovner-fest med masse fine folk, og solen skinner utenfor vinduet - hurra! God helg til alle!

Sørlandspige sa...

Dagens glamourfaktorer:

Rent hus, sol ute, lettsminket ansikt, plommefarget antrekk og ørepynt, planer om å kjøpe blekrosa tulipaner og lage sushi til kvelden samt spille Mozart dertil. Juhuuu, fredag!

Anonym sa...

Grått smalt skjørt, grå/sort høyhalset, sorte strømper, sko med applikasjon fra TWS, hårsveis anno 60-tallet (hestehale på godt norsk) - fredagssmil om munnen!.mette

Anonym sa...

Nyinnkjøpt fritidsbolig skal innvies i helgen. Tømmer, stearinlys stor flott peism og en nyinnsatt Jøtulovn i sort. Glamorøst i seg, selv om,eller jeg vil si på tross av mangel på strøm og innlagt vann:)

God helg! Mvh Astrid

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Ahh, fredag:-) Det er så deilig med slutten på en uke. Etter jobb bærer det sørover til mine foreldre for helgen. Det blir jo bare kos. Selv om jeg hadde trengt dagene til prosjekt flytting, men det får bare være.

Hmm, dagens glaminnslag? Sushi til middag, reise, se mamma og pappa, Infusion d'Iris, lønning, sove nok... var visst noen det:-)

Ha en fin helg alle sammen:-D

Stine Arkeologine sa...

En gnistrende kald og vakker vinterdag her jeg bor! Jeg startet dagen med å måke innkjørselen, det høres kanskje ikke glamorøst ut men det var deilig å småløpe rundt i nysnøen, bli god og varm og få frisk farge i ansiktet. Og så inn og dusje, drikke rykende varm kaffe med ullsokker på beina og se på de to fine kjøttmeisene som inntok frokosten sin i treet utenfor. Etter noen timer på jobb sitter ennå den gode følelsen i kroppen. :-)

Og så er det fint å ha knallrøde negler, solbærte i koppen og yndlingsparfymen på (Boucheron Jaïpur). Det nye bokkapitlet jeg begynte å skrive på denne uka gikk tregt i begynnelsen, men den siste timen har tastaturet klapret vedvarende og høylytt. Vil ikke bytte det bort mot et nytt og mer lydløst for alt i verden, for denne lyden er det beste jeg vet!

God helg til alle her inne!

Alt godt sa...

God ettermiddag!

Denne helga er så full av glamour at eg veit ikkje kvar eg skal byrje. Om ein halvtime dreg kjæresten og eg avgarde for å sjå på eit potensielt bryllupslokale! Eg gler meg, har allereie sett bilde, og det blir kjempefint, trur eg. Så kjem fine, fine Elisabeth til oss, og henne skal vi ta med på quiz på Bohemen.

I morgon skal vi feire bursdagen til ei venninne, og søndag blir det søndagsmiddaglaging med gjesten vår og så kjem nok barna dinglande etter kvart. Ei fin helg, med andre ord! Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei deilig helg!

annikken - osloliv sa...

Jeg har nye svarte støvletter innkjøpt på januarsalg, og er veldig fornøyd med det! Det fineste som er på idag. Helg med ski og ellers få planer. Gleder meg til å komme ut og se Oslo som idag er badet i vakker sol.

God helg til alle!! :)

Helena sa...

I dagens blåsevær ble glamouren førstegangslufting av ny ullkåpe med korsettsnøring i ryggen. Duften har vært Chanel Eau de Fraiche, og mellom all katalogiseringen ble det tid til en kopp rabarbrate fra den fine Wik&Walsøe-koppen min med alv på:)

Anonym sa...

Sent ute i dag men likevel - en glamorøs fredag har det vært så langt med oransje skjørt og deilig fredagsfølelse på jobb med lange kaffepauser. Nå er det bare å pynte seg til jobbfest i kveld, det blir minimini sort kjole i 60 tallsstil og mammas 70-tallssmykke.

Nytt år og nye muligheter, gleder meg over å lese om bryllupsforberedelser og nye menn som blir kjærester - det må jo love godt for oss single også ;)
God helg til alle!

Anonym sa...

Dagens glamour: Skjørt og varm parkas i snøstormen.
Og nå: musikkquiz av min kjære for bare meg :-)
Vi snakker ekte kjærlighet!

Emma sa...

Uglamorøse omgivelser imidlertidlig hybel gjorde at vistartet helgen med middag på kafé, og nå har jeg krøpet opp i senga armert med lesestoff. Herfra til mandag skal det bare slippes av!

Populære innlegg