fredag, februar 10, 2012

Fine morsdagsgaverPå søndag er det morsdag, og her er to gode forslag til hvordan dere kan hylle egne og alle verdens mødre på en fin måte. 

SOS Barnebyer tilbyr fine gavekort der man kan velge beløp selv, og laste opp eget bilde om man vil. 

Unicef tilbyr verdensgave i form av en startpakke der man gir bort myggnetting og vaksiner til fire nybakte mødre og deres barn. 

Jeg er sikker på at alle våre mødre er solidariske med sine medsøstre i fattige land, og setter pris på å få bidra på denne måten!

7 kommentarer:

Isabella sa...

Fin blomst og blogg, la meg til som følger:)

Ine sa...

Det er absolutt fine morsdagsgaver! Bedre enn diamantsmykker, synes jeg.

Glamoursjefen sa...

Kjempefin ide til morsdag! Her i huset kjører vi vanligvis uten gaver på morsdag, men dette var faktisk noe jeg gjerne kunne ønsket meg...

Marie sa...

ett tips i samme gate: Care selger morsdagskort med mamma-tatovering, der inntektene går til helsearbeid for fødende i Afrika og Asia.

Glamourbibliotekaren sa...

Isabella: Takk, hyggelig! :)

Ine: Helt enig. Håper mange slår til!

Glamoursjefen: Bra! Håper du får gavekort!

Marie: Supert, bra tips!

Frk morell sa...

Takk for tipset! Det vart suksess!

Anonym sa...

Jeg synes det er stas at mor selv får gaver denne dagen, jeg. Det er hun som skal settes pris på, selv om det er mer synd på barna i afrika. Men jeg snakker ikke om diamantsmykker, da, det er en merkelig tradisjon. Heller en blomst, fine hjemmelagde kort eller at noen vasker bilen min, slike ting som jeg gjorde for mamma da jeg var liten.

Populære innlegg