fredag, februar 10, 2012

Glamorøs fredag


Fredag!!
Helgerent hus, knitrende rent sengetøy og nyvasket hår er noe av det beste en fredagsmorgen! Skin Musk på håndleddene, dinglende stener i ørene, frokostsmoothie i magen og lyden av vannkokeren bidrar kraftig til at dette blir ukas beste dag, og cherry on top er aftenens konsert med selveste Joshua Redman.

Ellers er det planer om både te- og kinobesøk i helga, så dette blir fint!

Ha en god helg alle sammen, og husk å rapportere dagen deres her! La det bli en vane, om det ikke allerede er det! Vi slo ikke rekorden sist, men kanskje vi gjør det i dag?

Låt for dagen: Bill Evans' "Waltz for Debby".

50 kommentarer:

Hufsa sa...

Jippi, jeg er først! God morgen fra Bergen! Veldig tidlig på jobb i dag, deilig å drikke kaffe i ro og fred før alle andre dukker opp.

I helgen skal jeg treffe venninner, blant annet en flott frue fra Oslo, ake med den lille frøkna, drikke vin og spise ost, og muligens kaste meg ut i et forklekjoleprosjekt til den lille.

God helg alle sammen! Nyt den :-)

U9 sa...

God morgen fra Harstad også. Her regner det og er superglatt. Dagens glamour er 23 års bryllupsdag som både jeg og Store9 huska i morges. Det blir lite feiring ettersom vi er travelt opptatt med å pakke ned hjemmet vårt. Huset skal selges, og mandag kommer det fotograf. Da bør det helst se presentabelt ut. men litt vin og tulipaner skal vi nok få tid til.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Sort of, i alle fall... Her tilbringes morgenen halvt i doprus mens jeg venter på tannlegetimen min - etter et par dager med akutt og intens tannpine blir dagens glamour å endelig få fiksa det!

Etter tannlegen skal jeg hjem og hente pelsdotten, som skal få debutere som kontorhund i dag. Glamorøst å få jobbe med noen som varmer beina mine og kan koses litt med innimellom slagene:)

Helga byr på litt jobbing, masse tur og ... en søndag foreløpig uten planer. Kanskje lese litt? I hår forhåndsbestilte jeg sju bøker til under tusenlappen fra det kommende mammutsalget, og nå gleder jeg meg til å jente dem sent i mnd...

Klem til Alt Godt, og god helg til alle sammen!

Elisabeth igjen sa...

(I 'går' faktisk. Og bøkene skal hentes, ikke jentes. Hurra mobilsurfinga...)

berlinløvinnen sa...

God morgen. Kuldeperioden er over for denne gang, og vi skal nyte deler av helga utendørs. Men først frisørbesøk og helaften med jobben i kveld. Søndag kveld blir det Jernkvinnen, så mye å glede seg til. God helg!

Frk Justitia sa...

God morgen! Lite glamoureffekter i dag på grunn av stort arbeidspress, men jeg rakk både å vaske håret og lakke neglene. Og så føles det litt glamorøst å ha tid til å sette seg ned og lese blogg og kommentere!

Helgen går nok med til jobb, og til å ligge i fosterstilling når jeg ikke jobber. Håper på å få til en skitur med moren min på morsdagen, og at neste helg blir atskillig mer glamorøs og morsom! God helg!

Maje sa...

God morgen! Ikke så veldig glamourøs morgen på meg i dag, men blomstrete sommertopp under cardiganen hjelper jo litt. Ellers er det Chanel no 5 som er duften i dag og en kruttsterk Darjeeling i tekoppen.

I helgen blir det nok en skitur eller to og familiemiddag på søndag. Gleder meg til sosialt lag!

Ellers blir jeg så inspirert av bloggen din at jeg har laget min egen lille helgeblogg: http://lordagsblogg.wordpress.com/ Jeg blogger nesten alltid bare om fag, så det var greit å ha et sted å legge litt andre ting. Takk for en herlig blogg - og ha en god helg alle sammen!

Guro sa...

Sandnes varter opp med overskyet oppholdsvær, tørr luft og en drøy minusgrad. For en bosatt i "feil landsdel" (føles bare slik på denne tiden av året) er det i seg selv luksus. At dagen på jobb avsluttes tidlig, for å rekke trening av familiens firbente med favorittreneren er helgens høydepunkt.

Takket være et glossy magasin jeg fikk arve av en venninne har jeg også lært meg enda bedre bruk av min Touche Eclate (?) og det gjør at jeg føler meg hakket mer våken utenpå enn jeg vanligvis gjør.

God helg til både Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere :-)

Line sa...

Det er stille på skolebiblioteket i dag. Elevene har undervisningsfri og lærerne har møte. Jeg sitter her og skal klargjøre en oppgave som skal leveres i løpet av dagen.
I helga håper jeg at regnet går over til snø sån at vi endelig kan få vintervær som kan brukes til noe. Ellers går helga til å være sammen med familie hjemme

God helg til alle

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Tok meg tid til kaffe og Aftenposten ved kontorpulten i dag, godt med en rolig start.
Denne uka har jeg vært sosial hver eneste kveld. Veldig moro, men i helga går jeg i hi. Kjenner batterien trenger lading, så lesing, hjemmepusling og kos er på agendaen. Bortsett fra et besøk til frisøren i morgen tidlig, men det faller inn under kategorien kos.
Det er så godt at det er lysere ute, så i dag feirer jeg med fargerikt antrekk. Hjelper veldig på humøret.
På vei hjem skal jeg kjøpe tulipaner og sjokolade. Min kjære ønsker seg "noe godt" til middag i dag, så skal se om jeg kommer på noe.

Riktig god helg!

Finfredag sa...

Husket heldigvis glamouren i dag med en skvett parfyme. http://boisdejasmin.typepad.com/_/2006/03/24_faubourg_by_.html. Tulipaner skal kjøpes inn etter jobb, og kafebesøk med gode venner jeg ser alt for sjelden står på planen for helgen.

Anonym sa...

Fredag på kontoret med nyinnkjøpt hvit te i koppen.

Etter jobb blir det en kjapp tur på trening, før NRKs gullrekke står på programmet i kveld. Ikke særlig spennende, men av og til er det akkurat det man vil ha.

Helgen blir nok ellers brukt til litt mer trening, og ikke minst til å komme meg gjennom, det for meg litt langdryge og ikke fullt så givende mellompartiet i Knausgårds Min Kamp 6. På lørdag kveld blir det hyggelig gjensyn med gamle studievenninner.

God helg!

Arkivaren sa...

God morgen!

Jeg er på plass på kontoret, med en kanne te og glamoureffekter som nudefarget leppestift, Chanel-parfyme og det plommefargede favorittskjerfet mitt.
Kom sent til jobb i dag så har vært ute og spasert i dagslyset - deilig!

Helgens planer er foreløpig bare lesing og oppgaveskriving. Kanskje får jeg distrahert meg selv med litt gjærbakst også :)

Ha en fin fredag og en god helg :)

HildeSofie sa...

God morgen!
I dag var det luksusfrokost med arme riddere og frisk frukt. Stor stas. Øvrig glamour er et nytt og veldig grønt skjerf rundt halsen, ellers myke hjemmekontorklær.

De første arbeidsoppgavene er unnagjort, og flere står i kø. Litt jobb blir det imorgen formiddag også, men først blir det tid til en tur til noen venner.
Resten av helgen står i studienes tegn, men jeg tror jeg skal greie å presse inn litt knekkebrødbakst :)

En riktig fin helg til alle!

Isolde sa...

God fredag!

Sto litt rådvill foran klesskapet i dag tidlig - de cirka 10 sekundene jeg kunne unne meg å somle.... Dagen tilbringes mutters alene på et ganske kaldt bibliotek, så her gjaldt det å finne noe fint som også er varmt og behagelig og ikke pyntet. Det ble en grå lammeullsgenser, en pen jeans, sorte støvletter og følgende oppglamorerende effekter: stort gråmønstret silkeskjerf, glitrende ørepynt og røde lepper. Duft: Bvlgari Jasmin Noir.

Nå skal jeg snart hente meg en svært uglamorøs kopp kantinekaffe av verste type og så skal det jobbes. Jeg får kompensere med en kanne god te i kveld - og kanskje en liten sjokoladebit.

God helg!

Marit E sa...

God morgen! Glamour er at jeg er nydusja og lukter dermed en blanding av vanilje og lavender, i tillegg til ullklær fra topp til tå. Skal på hyttetur med studentkoret mitt i helga - gøy! God helg!

Anonym sa...

Gullrekka (til og fra program - litt som tv-programmet lille julaften), god mat og prosecco i glasset. Boka i hånden er Jan Guillou's Brobyggerne. I tillegg blir det vel både yoga for kropp og sjel - helg er en fantiske "oppfinnelse"! .mette

Anonym sa...

fantastisk skulle det være.... uff

annikken - osloliv sa...

God helg (snart) allesammen:)

Jeg lå på sofaen med en magebug igår - så er særs fornøyd med å være frisk og fin igjen idag! Håper jobbedagen går fort, så blir det først lønningspils og senere teater ikveld.

Favorittkjole fra Zara er på!

Synne sa...

God formiddag! Jeg er stripete i dag, og har på meg et tredve år gammelt skjørt etter min mor, og en ny balsam gir håret mitt liv selv i den tørre fabruarluften, så glamourfølelsen er på plass. I natt reiser jeg til mitt elskede Irland sammen med kjæresten min, og de planene ville jeg ikke byttet vekk mot noe som helst. Kos deg på konsert og kinobesøk! God helg og god glamorøs fredag til alle!

Glamourlektoren sa...

God glamorøs formiddag! Stikker stjålent innom enda jeg egentlig ikke har tid.. Men er så koselig å rekke innom denne bloggen. Må gjøre klar til to dager vekke fra jobb - ikke lett i min bransje. Skal nemlig til Malaga i fire dager sammen med ektemann og to vennepar. Håper det er litt vår der! Så nå henger jeg i stroppen og skal dessuten rekke frisørbesøk og å pakke lett - hvilket tar lang tid..! Uka har vært for travel til at jeg har klart å være på forskudd. God helg til alle fra Glamourlektoren

Jenny B sa...

God morgon! Vi har fått fredagsfrukost på jobbet - nybakat bröd och pålägg från ett duktigt bageri. En kollega och jag har var sin Serge Lutens-parfym, inspirerade av vår konferens i Berlin i måndags-tisdags. Jag har Fleurs d'Oranger som känns som ett löfte om vår! Jag hittade också en läcker scarf med blå, vita och beige ringar som passar till min blå tröja.

Ikväll skall jag träna Body Balance, och efter det, när jag mår bra i hela kroppen, skall jag gå på operan. På lördag kanske teater, på söndag en pianokonsert som nog blir underbar!

Ha en fin helg, allesammans!

Fine Friminutt sa...

God fredag! Denne fredagen er etterlengted! En tøff uke på jobb nærmer seg slutten og det er jeg glad for. Besøk av mine foreldre i morgen er eneste planen for helgen. I morgen skal jeg sove lenge og spise sen og langsom frokost. Merker at innlegget mitt preges av at jeg er sliten. SÅ jeg avslutter her; med å ønske dere alle en deilig og avslappende helg!:-)

Prøverørsfruen sa...

Ble vekket av en herlig nudusjet mann, som er hjemme igjen etter flere dager borte. Når hodet heller ikke dunker, som det har gjort et par dager, så varsler det om en flott dag. Etter hektiske helger i januar, skal denne brukes til kos og avslapping!

God helg til alle sammen!

Mrs Bergit sa...

God morgon frå eit land litt lenger sør. Her er det sommar og helga skal brukast til å klargjere gjesterom for besøk neste veke. Og kanskje lese dei siste sidene av Min kamp 6 om eg får ro på meg til det.

Marie sa...

hmm, huset er bomba, og forblir nok slik en stund, jeg er fortsatt i slåbroken og på fingeren har jeg barbie-plaster. Det hele føles nokså hverdagslig! MEN det er lønningsdag, og da pleier jeg å ta med datteren på åtte til byen for å kjøpe en bok til henne, det er vår tradisjon hver lønningsdag, siden hun ikke får være med i Pennyklubben....Etterpå går vi på Sjokoladepiken og drikker kakao med hjemmelagd marshmallow oppi. Imorgen er det skøytedag - det blir vel litt kakaodrikking da og, tenker jeg :-)

Maren sa...

Jeg våknet også i helt rent sengetøy og ryddig leilighet, så deilig! Håret er til og med nyklippet, og det føles fint å friske det opp litt selv om hver cm er kjærkommen når jeg prøver å spare litt.

Nå sitter jeg på lesesalplassen min med en kopp hvit te, og pusler med masteroppgaven og lager en studieplan for neste uke. Jeg har kjole med blondeunderkjole på, og i kveld skal jeg på konsert med Marit Larsen. Det tror jeg blir søtt og avslappet, og akkurat hva jeg trenger. Helga skal også brukes til å bli 24 år. Så da skal jeg såklart spise ostekake! Ha en finfin helg!

Løvemunn sa...

God formiddag! Knallrosa lepper, fest i morgen kveld, lys himmel da jeg gikk til jobben - these are a few of my favourite things. Gleder meg til å kjøpe blomster på veien hjem.

God helg til alle!

Lene sa...

åå, fredag. det er glamour bare det. å vite at det er ei hel helg foran meg med ingen viktige, fastsatte planer, bare tid for kos og avslapping. jeg har på følelsen at det blir en del boklesing, kakao, sjokolade, te og god mat :) og ny neglelakk! god helg alle, og gratulerer med bursdag, maren :)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Lønning inn på konto er dagens mest glamorøse etter en heller fattig uke. I dag blir det blomster på bordet, en bedre middag og et glass vin og utsikter til en aktivitetsfattig og udramatisk helg. Deilig!

Antrekk i sort og grått, hjerter i ørene og en liten dusj Valentina utgjør dagens lille ekstra eksteriørmessig.

God helg til alle, og la oss ikke glemme mødrene våre på søndag :-) Jeg skal i hvert fall ta en telefon til min mamma!

Juristen sa...

Finfin fredag, altså! Dagen er full av møter, men jeg rekker en te- og glamorøs fredag-pause i mellom! Juristantrekk er sjelden hippe og kule, men i dag har jeg favorittkjolen fra Chanel/Paris og de sedvanlige Chanelstøvlettene, så jeg føler meg litt mindre "stiv i snippen". I morges leste jeg ut Rishøis Historien om fru Berg, og den anbefales! Løping, aviser, bursdager og masse te vil prege helgen, som tilbringes uten doktormannen, idet nattevaktene kaller. Hunden og jeg får dermed jentehelg;) Kos dere, alle sammen!

Mariaflyflyfly sa...

Først: takk for tips om Marianne Beate Kielland og de andre. Spennende! :)
Dernest: Fredag er ofte hjemmekontor for meg, noe som er luksus i seg selv. Jobber med ro rundt ørene, kikker bort på min fornøyde hund og lager bedre kaffe&te enn på jobben. Utsikten til naboens enorme og vakre bjørk er befriende og tankene går til lyset som var med oss helt til klokka 17hundrede i går. Jippi!
Sist: Om noen timer skal jeg pakke for en vinterhelg på det venaste fjellet jeg vet om: Venabu. What to bring: ull, vin, Min Kamp 6 (er blodfan av alle!), ny yndlingsparfyme (Narciso Rodriguez for her) og min alldeles nye koksgrå Mariusgenser, strikket av Gerd (http://epla.no/shops/strikkestugu/).
Bedreste helg!!

Stine Arkeologine sa...

Kjærestehelg! :-) Nå skal jeg straks løpe og møte ham til lunsj. Med nye, fine støvletter kjøpt på salg i går, hurra! Vi skal jobbe litt sammen i helga, så jeg har gjort det ekstra koselig på kontoret med en stor bukett tulipaner, og en liten krukke med spirende liljekonvaller - yndlingsblomsten min. Tre nye, små klokker og et grønt blad har kommet siden i går!

Håper dere får en kjempefin helg, både Glamourbibliotekaren og alle dere som besøker henne. <3

Alt godt sa...

God føremiddag! I dag var eg skikkeleg treig med å kommentere så eg fekk lese mange, koselege kommentarar før eg kom så langt til å byrje mi eiga rapportering.

Apropos Grammy; Ensemble 96 er mitt gamle kor! Og eg har faktisk stått skulder ved skulder med Marianne Beate Kielland i Filharmoniens kammerkor då ho var student på musikkhøgskulen. Det var fine tider.

Glamouren her i dag består av Belle d'Opium på handledd og hals, og elles svart, med nykjøpt svart ulltrøye under. Deilig!

Det er også superglamorøst at eg skal treffe ein ny liten verdsborgar i ettermiddag, og i morgon skal eg over svenskegrensa med to venninner i vår kjære gamle bil, som nettopp kom frå verkstad og hadde blitt fiksa for langt mindre pengar enn vi frykta.

Eg ynskjer alle, og Elisabeth i nord og vertinna især, ei strålande fin helg.

Sørlandspige sa...

God fredag! Den gode følelsen i dag kommer blant annet av at morgenen er blitt lysere! Utover formiddagen tittet sola også frem, såvidt, iallfall. Andre viktige faktorer er lesning av disse innleggene (de gjør meg så glad over de små tingene), at høst og vinter med mer inneliv har gitt meg tid til en ganske stor kreativ produksjon og at det er ganske deilig med helg selv om noe av den må brukes til trivielt husarbeid.

Nyt helga, kjære vertinne og alle andre bidragsytere til spalten!

Lotte sa...

Hurra, endelig fredag! Min favoritt! Glamoureffekter er perler i ører og hals, Marc Jacobs "Lola", en yndlingsbluse i fagren gammelrosa og innkjøpt morgenkaffe og lunsj! Helgen skal brukes til kos med datteren, MGP-fjas med venninner og sprudlevann samt litt morsdagsfeiring på søndag? :)
God helg!

slikejenter sa...

Dette er den glamorøseste fredagen på lenge: det er dagen jeg forstår at om kun kort tid kan jeg levere phd-avhandlingen min som planlagt.

Ord blir fattige. Men humøret, dere, humøret er upåklagelig.

Jeg sprayet meg - passende nok - med Chanel Chance i dag morges, men bortsett fra en kashmirgenser er det ingenting annet enn et stort smil som viser omverdenen hvor spesiell denne dagen faktisk er. Jeg skal gå tidlig fra jobb, trene, vaske klær og spise middag. Og bare være glad - i dag trengs det ingenting annet.

Ønsker alle en fin helg!

Mari sa...

God fredag! Dagens snev av glamour er min nye parfyme, Musc Nomade, og vissheten om at jeg plukkes opp om etpar timer for å tilbringe helga i Valdres med gode venner, ski og kjelke. Det skal bli bra:)

Ingerid sa...

God fredag ettermiddag! Her er det glamour på forskerkontoret, etter maaange dager hjemme med sykt barn. Grønn topp og grønne sko, grått strikkeskjørt, sølvøredobber og Pepper Jasmine Gaiac wood fra Korres gjør at jeg føler meg usedvanlig glamorøs. Har også sendt et kapittelutkast til veileder, og det bidrar sterkt til glamouren. Jeg er dypt inspirert fra Slikejenters kommentar - all ære til deg, gratulerer! Jeg håper jeg er der om et år.
Helgen skal tilbringes med kos, kos, kos med familie og venner. Kanskje familien prøver ut enda en type semlor fra Oslos mange bakerier? Semlene har kommet hit for fullt, og for oss som har familie i Sverige, var det ikke for tidlig. Vi må jo bare prøve flest mulig. Vi voksne er kanskje enda ivrigere enn barna. Ønsker alle en riktig god helg med trivelige sysler av forskjellig slag.

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag er det vel nesten blitt.

Det har vært en særdeles hektisk uke, med spilling og øvelser hver dag. Nå sitter jeg på flytoget for å reise til Bergen å delta på brass-NM. Gleder meg masse og håper selvfølgelig på topplassering:-) det blir også hyggelig å møte igjen gamle kjente.

Håper dere alle får en fantastisk fin helg:-D

Anonym sa...

Etter en kort arbeidsdag møtte jeg min forlovede, og sammen dro vi til overtakelse av ny leilighet. Nå feirer vi med italiensk boblevann og belgisk sjokolade (kjæresten kom fra Bruxelles i dag tidlig) foran vår splitter nye peis. O lykke! Helgen står i flyttingens tegn, men med hjelp fra gode venner og slektninger skal det nok gå bra. Og uansett er det verdt slitet!

God helg til dere alle!

Britt Åse sa...

God, glamorøs fredagsettermiddag :)
Først må jeg passe på å gratulere og glede meg meg Slikejenter. Respekt!

Det har vært påskesol inn vinduet på hjemmekontoret i dag, og i pausene har jeg kunnet betrakte et rikt utvalg av småfugler som forsyner seg ivrig av maten vi har lagt ut.
De kan beskues her:http://wp.me/p1fB1P-1ML

Etter en noe kort dag har jeg vært hos synssenteret og fått konstatert at jeg trenger en liten laserbehandling, og det er jo ikke så glamorøst akkurat, men jeg liker jo godt å se godt! På veien hjem stakk jeg innom yndlingsbutikken som hadde sendt en sms om bra tilbud, og kom ut igjen med masse nytt! Hurra!!
Ellers blir det reker med min kjære i kveld, og besøk av god venninne til noe godt å spise og drikke i morgen kveld.
Jeg dufter av Hanae Mori Magical Moon, og nå er det vel bare tulipanene som mangler.
God helg, alle sammen!

fru winther sa...

Deilig seinvinterdag i Barteby, bikkja og meg på langtur, gående langs kommunale skiløyper(!!!) over hvite jorder.Sol, varmegrader,kvikklunsj og en biiitteliten vårfølelse som sneik seg inn. Fantastisk glamorøst. Glamorøst er også nyvaskede gulv,tøfler og D2,og at jeg dufter av "Feminité du Bois" fra Serge Lutens, en skikkelig koseduft som får meg til å tenke på gamle bøker,scones med marmelade og fyr i peisen. Helga skal brukes til langsomme måltider og lange turer, kjenner jeg. God helg til alle og god morsdag til alle mødre på søndag!

Anonym sa...

Endelig helg!
Bilen er nyvasket og nyreparert, så nå regner jeg med at jeg kan kjøre om ikke standsmessig, så ihvertfall trygt i to nye år!
Ellers har jeg god kaffe i koppen, Marianne Beate Kielland på Youtube (inspirert!) :-)og gleder meg til helg og morsdagsbesøk.
God helg til alle!

Elida sa...

Først vanlig jobbdag med verdas herligaste 2-åringer, nå er det middag med familien, avslapping og tidlig kveld med ei bok. Helga skal brukes til boklesing, filmtitting, kinamat på søndag og kake hos farmor.

Og den beste nyheten idag: "Det er i orden at du tar feriedag 27. februar." Jippi, direktesendt Oscar-show, her kjem eg!

Tea sa...

Fredagsglamouren startet før syv, jeg lakker negler med Dior's nye waterlily, står i stil til røde strømper og vårlig strikkekjole med blomster fra Segual. Får samtidig servert ferskpresset appelsinjuice og kaffe latte av mannen. Den virkelige luksusen er at jeg ikke løftet en finger i forhold til påkledning av andre enn meg selv, smurte en eneste matpakke etc. Tidlig ferdig på jobb, rask visitt hos venninne hjemme i permisjon før tidlig henting i bhg. Her hjemme ble det mexicansk fra bunnen av og brettspill istedenfor tv.

Nå kjærestetid, flaskeøl og nye tulipaner. God helg ønskes alle.

Ilje sa...

I dag ble det jammen litt flottings på meg i form av et frisørbesøk, heldigvis var det lønningsdag så jeg fikk betalt også. :) Kjøpte også inn et par nye tetyper som har bestått med glans! Tror jeg skal få lagt ny neglelakk på tærne i kveld så jeg kan vifte med dem mens jeg hekler videre på teppet mitt. Kanskje et glass vin også? God helg til alle sammen! :)

Monica sa...

Sen rapportering, men det er fremdeles fredag:-) Fikk litt lite tid i morges, men klarte da å ta på en ny kjole.

Har spist sushi og drukket hvitvin til middag, og lader opp til bursdagsfeiringshelg med mye familiebesøk. God helg!

Anonym sa...

Denne fredags glamoureffekt: er på besøk hos min kjære farfar, født på starten av 1920-tallet. Han reiser forsatt verden rundt, og har så mye livsglede. Håper det ligger i genene;) Fortsatt god fredag, det lille som er igjen av den.
~Reggy~

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Velkommen tilbake med nye neste fredag!

Populære innlegg