lørdag, mars 03, 2012

Dagens fangst

Åtte Grete/Sissel-tefat i gult og grønt. Fine å ha under blomsterpotter. 


Ymse plater - Perry Como også, glemte å ta bilde av den. Spent på den rosa hammondorgel-plata til høyre. Erroll Garner snurrer allerede på spilleren.  


Samt hele Ringen! Har grublet en stund på hvilken innspilling jeg skal gå for, altså på cd, men da denne bunken åpenbarte seg for meg i dag blant kassene med Vikingarna- og På Treff-plater, slo jeg til. Det ble Solti. Femten timer Wagner, det blir saker!


6 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Søte farger på tefatene:) Ønsker deg en riktig god helg!:)

Stine Arkeologine sa...

Så fine funn! :-) Jeg fant også plater i dag, på Fretex, hurra! Vanligvis ligger det bare svensktopparna, De Syngende Husmødre osv. i kurven på "vårt" Fretex, så det var morsomt å finne fine klassiske innspillinger fra syttitallet til 10 kr stk. Og et artig cover med en ung Itzhak Perlman og André Previn i psykedeliske syttitallsskjorter og kotelettkinnskjegg. :-D Kos deg med platene og ha en fin helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Gråbekkas blogger: Takk det samme!

Stine A: Jeg tror jeg vet hvilken plate det er! Bruch/Mendelssohn? Previn ser ut som en trivelig barnetv-onkel, og Perlman har nærmest afro.

Synne sa...

Herlig vårlige asjetter, da! Nå har du pottefat til påsken... Så koselig at du fant noe fint i dag; det var jo en fryd å være ute denne lørdagen. Fortsatt god helg!

aariho sa...

Så mange lekre fotos du har på bloggen din. Spennende å se dag for dag.

Stine Arkeologine sa...

Ha ha, ja den er det! Plateselskapet hadde nok leid inn stylister for å lage omslaget til en bestselger.. :-D

(hei mamma, koselig at du har funnet fram til Glamourbibliotekaren!)

Populære innlegg