fredag, mars 09, 2012

Glamorøs fredag


God formiddag!
Fredag igjen, ukene går fort nå. Tulipaner på bordet, blomstrende påskeliljer i vinduet og sommerlig kreppsengetøy med rosenknopper gjør at snøfallet her om dagen ikke ble så overveldende allikevel. Det er så absolutt vår i lufta. Og jeg vet hva som finnes under snøen, for tirsdag ettermiddag vandret jeg en runde i hagen og tok bilder av bittebittesmå eranthis og krokus på vei opp!

Helga skal primært brukes til lesing. Og kanskje en film! Dagens duft er Colors by Benetton for men, og Lipton Yellow Label er akkurat ferdigtrukket. 

Ha en fin dag alle sammen! Kom med fredagsrapportene deres, og ikke glem å skrive et eller annet om dere selv her! Lesertallet er doblet her de siste dagene, så foreløbig er det bare knappe halvannen prosent av dere som har svart! Kom igjen, det er morsomt å lære mer om hverandre!


30 kommentarer:

Bekkasin sa...

Glamorøs start på dagen med hårkur, ansiktsskrubb, fuktighetsmaske og nykvernet kaffe før jobb. Antrekket er blå kjole, kjøpt på HM for skarve 200 kroner i går, støvletter, gulløredobber, farmors perlering og armbånd. Duft: Noa. Øyenskygge: Grønn. Soundtrack: First Aid Kit, lyden av denne vinteren, og Julio Iglesias' sløye, fantastisk versjon av La Mer fra Tinker, Tailor, Soldier, Spy. God fredag, alle sammen!

slikejenter sa...

Nå har jeg ikke kommentert på en stund, men i dag skal jeg!

Jeg er kanskje ikke så glamorøs sånn rent estetisk - jeg glemte å sminke meg og er noe rødneset pga en heftig forkjølelse, men jeg har fine øredobber, dog (venninnegave) og kanskje en parfymeskvett på lur her på kontoret. Dessuten er det helg! Og det er så GODT! Og jeg har fine planer. Jeg har tenkt å bake litt, lese litt. I kveld blir det kino, i morra en date, og forhåpentligvis inntas søndagskaffen ute i sola. Jeg er en væroptimist.

Håper alle får fine helgedager!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Heftig med morsom arbeidsuke på gang. Vært på kontoret kl 07 omtrent hver dag, og jobbet langt mer enn tillate timer. Men men... I perioder er det vel både lov og gøy.

Nå jeg nå en gang tar helg, så venter i alle fall kjæresten på meg. Ingen konkrete planer lagt, det blir nok fint.

Så da er det bare å jobbe på så helga kan komme.

God helg alle sammen, håper på sol og godt vær!

Elisabeth sa...

God glamørøs fredag! Ute er det grått, mildt og regn, men inne har vi det godt på jobb:) Blå jeans og matchende blå strikkegenser med rød skjorte under, blå negler fra Essie og en duft av India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn er mine glamfaktorer i dag.

Helga skal tilbringes utendørs et par døgn, UTEN den firbente, siden jeg skal på skredkurs. Ski, søkestenger, snehule og lavvo - da blir glamouren tørt ullundertøy på kvelden, etter dagens dyst...

Klem til Alt Godt, og gode helgehilsener til alle som en!

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Etter et lite morgenmøte, sitter jeg klar ved nyryddet kontorpult med kaffekoppen min. Arbeidsdagen skal brukes til litt kursforberedelser og skrankevakt. Så er det helg med lite annet enn samvær med familie, god mat og vin og en gedigen bokbunke :-)
Jeg startet helgeglamouren i går kveld på 16-åringens fantastiske forestilling. Musikk- og danselinja på skolen hennes hadde filmmusikk som tema på årets store oppsetning, og det var et fyrverkeri av et show! Glitrende framføringer med sang og dans og musikk, av alt fra gamle klassikere som Moon River og Walking in the Air via 80-talls klassikere som Top Gun og Ghostbusters til nyere ting som Matrix-dans og Wild Wild West-rapping. Herlig! Vi storkoste oss, og datteren var godt fornøyd med egen innsats :-)
Dagens antrekk er i sort, med røde hjerter i ørene og en liten dash Gucci Rush.
God glamorøs fredag og god helg til glambibliotekaren og alle gjestene her inne!

Fine Friminutt sa...

God glamorøs fredag! Det skal bli herlig med helg igjen, selv om uka har flydd avgårde. Har pyntet meg litt i anledning glamorøs fredag. Gammel grå og fortsatt fin cardigan, svart t-skjorte under, svarte, langt perlesmykke og grått silkeskjerf som i dag har blitt til et søtt belte rundt livet. Tror det blir en kort arbeidsdag i dag for jeg skal hjem å gjøre noe så glamorøst som å sparkle..;-S. Holder på å pusse opp to gutterom, det glamorøse blir jo å innrede dem. men det tar nok litt tid enda før vi er der. Skal kjøpe med meg blomster på vei hjem og så må vi ha noe godt å spise i kveld. Ønkser dere alle en fin fredag:-)

Maren sa...

Enda en fredag! Jeg kom hjem fra Praha i går ettermiddag,så dagen i dag går med på litt rydding, litt lesing, og å henge noen nye kjoler på plass i klesskapet. Ha en god helg!

Ine sa...

God fredag formiddag! Snart helg, og godt er det! Denne uka har jeg vært oppe før 06.00 hver dag, jeg er nemlig i gang med PPU-praksis på en videregående skole i Bærum. Litt lang pendlevei og mye å sette seg inn i, så fredagen er ekstra varmt velkommen denne uka. Startet dagen med å kjøpe med frokost fra en hyggelig kaffebar - det fikk bli fredagens glamourinnslag! God helg alle sammen!

koristen sa...

Fredag, lønningsdag, treff med venninner i kveld og korseminar i morgen - hurra!

Glamoureffekter er et nyinnkjøpt og vårlig blått skjerf med polkadots og blomster, og selvsagt Chanel bak øret.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :)

HildeSofie sa...

Yay! Fredag! Foran meg på bordet står det en vase med grener fra hagen, og det begynner å stikke frem litt grønt, så en viss vårfølelse er det her, til tross for snøfallet som kom for et par dager siden.

Hjemmekontor i dag, med en litt trøtt og treg start på dagen, så den ytre glamouren er det så som så med. Men tanken på frihelg bidrar til å høyne glamourfølelsen, og i ettermiddag skal jeg til optikeren og hente de nye brillene mine, det blir fint!

Planer for helgen: svært få, men de som finnes inkluderer god mat og vin, og det holder for meg :)

God helg til alle, og vertinnen spesielt!

LaCatte sa...

Glamouren här består av att skriva tenta, en massa kaffe. MEN jag har pärlörhängen på och ska ut på lunch med maken om en timme ungefär.
Trevlig helg önskar jag alla!

Line sa...

En glamourøs fredagsmorgen, ingen elever er tilstede, de har litt vinterferie igjen. Jeg skal benytte meg av anledningen og dra tidlig fra jobb idag. Hjemme venter tantunger som har vinterferie så da bærer det ut i snøen med oss. Jeg har ikke mange planer i helga, men jeg er sikker på at det blir koselig hva vi nå finner på her.

God glamorøs helg til alle

Hilsen Line

Anonym sa...

Dagen er godt i gang, sitter og har en time planleggingstid/storefri før siste time og helg. Elevene er fine, humøret og arbeidslysten er på topp. Jeg er også i godt humør, etter store mengder proseco i går er jeg veldig fornøyd med at jeg allikevel var på spinning 0645 i dag. Etter en god treningsøkt, tok jeg på en ny sort kjole med hvite prikker, sort cardigan og sko med hel.

Gleder meg til helg med familien.

Marta sa...

Fredagen er alltid ei glede, i dag er ikkje eit unntak. Mildt ver og føreløpig opphald er herlig! Ynskjer verkeleg våren velkomen, på tross av alle heildagsprøvar og eksamenar eg veit kjem med han.

I helga vert det russekro og prosjektarbeid, men litt tid til lesing og avslapping vert det sikkert og.

Glamouraffektene i dag vart klirrande armband, ny bukse og sko med helar. God helg, alle saman!

Prøverørsfruen sa...

Rolig start på fredagen etter en urolig natt med mange drømmer og en hostende mann ved min side. Har to små egg inne i kroppen og prøver å holde meg varm, men ellers leve normalt. Det er ikke lett! En uke siden de kom inn i kroppen, og nå begynner jeg å bli utåålomodig etter å vite. Det er et mirakel hva legene kan gjøre, og nå håper jeg at et mirakel (eller to!) skal komme ut av dette!

God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Hjemmefredag! Er forkjølt og tufs og sov til halv elleve i dag, men nå har jeg kommet meg opp og skal straks innta frokostkaffen i morgenkåpe og ullsokker. Dagen er ikke så verst glamorøs med lukten av kaffe og "Tryllefløyten" fra høyttalerne, den blir jeg alltid glad av. Har kjæresten på besøk, og i og med at formen er så dårlig har vi ingen andre planer for helga enn å lage Julia Childs biff bourguignon og slappe av hjemme. Det blir bra!

Ønsker dere alle en riktig god helg! :-)

Anonym sa...

Til tross for grå vårdag - jeg lengter ut! Arbeidslysten er helt fraværende, merkelig men godt det er fredag. Litt glamour igjen fra gårsdagens jentevkeld - Chanels rouge noir på neglene. En favoritt.
og i går fikk jeg vårens nye farge fra mammas vinterferie i Nice - Chanels april. Min bursdagsmåned og lysere rødfarge enn den jeg har på nå. Gleder meg til å skifte i kveld. Må bruke alt nytt så fort som mulig.

God helg til dere alle!

Lille My

Anonym sa...

Jeg lengter ut til tross for grå vårdag! Arbeidslysten er helt fraværende, merkelig men godt det er fredag.
Litt glamour igjen fra gårsdagens jentekveld er Chanels rouge noir på neglene. Og i går fikk jeg vårens nye farge av mamma (vinterferie i Nice) - Chanels april. Min bursdagsmåned! Gleder meg til å bytte i kveld, alt nytt må prøves så raskt som mulig.

God helg til dere alle!

Lille My

Alt godt sa...

God ettermiddag! Eg er seint ute, vi vart litt brått vekte av dørringeklokka i dag, vaskedama kom nesten ein halvtime for tidleg! men bonusen er sjølvsagt reint hus når vi kjem heim, det gler eg meg til.

Dagens glamour består av Allure Sensuelle, ei gamal venninne, bak øyrene samt kakibukser og ein tunika med broderi. Første kompliment for antrekket er allereie motteke! :-) I kveld blir det quiz på Bohemen, i morgon blir det spelkveld på andre sida av plenen (husk vin og roser til vertinna) og søndag kjem barna.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især ei fin og roleg helg, og lykke til på skredkurs, kjære Elisabeth. Og så kryssar eg fingrane for dei to egga inni prøverørsfruen, om tolv år har dei kanskje månadskort! \o/

Britt Åse sa...

Lunsjpause på hjemmekontoret, hvor jeg også var litt treig med å komme i gang i dag, men når jeg først er i hakk er det utrolig hva som produseres, egentlig :-)
Det mest glamorøse i dag er min elskedes bursdag, som skal feires i kveld med familie, og med kake etter Alt Godts oppskrift, bakt i går kveld.
Mitt hjemmekontorytre er som vanlig ganske uglamorøst, hvis man da ikke mener at rutete pysjbukse med silkeknyttebelte og pysj-tskjorte med søt, rosa mus er glamorøst. Og så dufter jeg deilig av påskeliljer og hyacinter - det skyldes Le temps d'une fete fra Parfums de Nicolaï. Nydelig!
Jeg krysser alt jeg krysse kan for prøverørsfruen, og ønsker generelt en riktig god helg til alle dere fine her inne :D

Kammerpiken sa...

Ute er det pøsregn og stiv kuling, men glamouren og varmen fra et fantastisk publikum etter gårsdagens 8.marskonsert: "Women I'm calling you", sitter fremdeles i. I helgen skal vi gjøre - INGENTING! og det blir aldeles fantastisk. -Selvfølgelig kommer vi til å lage mat, lese, se på tv og ellers det vi har lyst til, men vi har absolutt ingen planer. Ønsker alle en riktig god helg.

Frøken Desibel sa...

Har mistet stemmen og kaldsvetter på jobb (fordi jeg måtte ut av leiligheten for ikke å gå på veggen). Tror kanskje ikke det var kjempelurt, men det blir ikke lange dagen, så da får det bare være.

Har tatt på kjole for å motvirke ekle forkjølelsen og planlegger innkjøp av noen blomster etterpå for å friske opp litt i heimen.

Helgas planer er kun å bli frisk, samt fôre lillesøster som lever studentlivets magre dager.

Fagbibliotekaren sa...

Endelig helg! Kjenner arbeidsdagen snart skal avsluttes og en etterlengtet helg kan starte om bare en liten time.
Hvis lønna er på konto skal jeg unne meg noen nye klesplagg, dog bare av det fornuftige slaget. Ellers innebærer helgen fint kaffebesøk og masse tid sammen med han aller kjæreste. Jeg gleder meg.
Alle gode ønsker til Prøverørsfruen, spennende tider!
Riktig god helg til dere alle.

Globetrottaren sa...

Fredag: kjøpe blomster, kose seg med tapas og rødvin med en samboer jeg strengt tatt ikke har sett siden søndag, kanskje gjøre noe fornuftig (trene og rydde)

Lørdag: innflyttingsfest hos god venninde, lese god bok, lage god middag, kanskje gjøre noe fornuftig (trene og ryddde)

Søndag: brukes sannsynligvis til å reparere skader fra lørdagen, gjerne ved hjelp av god bok og rolig, fin musikk. Kanskje gjøre noe fornuftig.

Mest sannsynlig utfall for helgen; masse kos, lite fornuftig. Det er glamourøst for meg etter to intense jobbuker, og ønsker alle (især Prøverørsfruen) en riktig god helg!

Maje sa...

AAhh.. Deilige helg! Dagens te er en Darjeeling fra Simon Levelt (Jeg kjøpte den i Ghent i Belgia - forøvrig en veldig trivelig by!). Ellers er det bare Chanel nr 5 som vitner om glamour, men jeg håper å få tatt en liten farge på håret i helgen og da blir det nok bedre.

Ellers er helgens plan å få gjort unna litt husarbeid, få lest en trivelig bok, få tilbrakt litt tid med min flotte familie og kanskje sitte litt i solveggen/ gå en skitur mens snøen fortsatt liggger.

Aah.. Vi er jammen heldige her til lands!

Krysser fingre og tær for prøverørsfruen - og ønsker alle en riktig god helg!

Arkivaren sa...

God fredag!

Nå er det jo straks helg her, og jeg er bittelitt glamorøs med bringebærrøde negler og parfyme fra Chanel. Lønningen har akkurat kommet inn på konto så det blir nok en liten ekstra handlerunde på vei hjem fra jobb. Tulipaner var en god idé, grønn øyeskygge likeså.

Helgen min kommer nok til å bli tilbrakt med nesa i lesebrettet, håp om vårvær og solvarme på balkongen igjen, og ikke minst massevis av god te.

Synne sa...

I dag har jeg gledet meg over hvor lyst det er ute, og jeg har nytt skjørt på, så stemningen er god. dessuten har jeg alfabetisert noen hyller i den store, rotete reolen på jobben - bonuspoeng! Jeg skal på kino rett etter jobb for å se The artist, som jeg har gledet meg lenge til å se, og resten av helga blir det blant annet postrunde, konsert, mer film og søndagsmiddag med gode venner. Full pott. God helg til alle!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Slappe krøller i håret (nyttårsforsett: vær flinkere til å gjøre spreke ting med håret) og franske lakk-Repettos på føttene (dog kun inne, ute måtte det bli litt mer praktiske sko).

Denne uken har jeg begynt å gå til jobben siden våren har kommet og det er innmari deilig! Da hører jeg på This American Life og får roser i kinnene.

Dagens mest glamorøse aktivitet: sette et ekstra navn på postkassa (frempek til snarlig samboerskap etter 6 år i hvert vårt land!). Også har jeg kjøpt tulipaner da. Selvfølgelig.

God helg!

yellowbird sa...

Etter å ha brukt hele dagen på å vaske hus (hvilket jeg hater..), blir det nå superglamorøst å synke ned i et lavendelduftende badekar med et glass økologisk rødvin på kanten og med Linda Bostrøm Knausgårds fantastiske novellesamling "Grand mal" i hendene. Kan man bedre ha det? God helg til alle!

Anonym sa...

Frokost med venninne, rolig dag på jobb, hyggelig lunsj, venninnetreff etter jobb ed deilig mat og god samtale, og nå er jeg i sofakroken foran peisen hjemme med kjæresten. Resten av helgen blir familie, venner, lesing, radio og tantebarn. Og nye tulianer i vinduskarmen!

God helg til alle!

Populære innlegg