torsdag, mars 01, 2012

Hug a librarian day!I dag er det den internasjonale "Hug a librarian"-dagen, så da vet dere hva dere har å gjøre. Finn en bibliotekar og slå armene rundt han/henne. Glamourgemalen er allerede i full gang. 

15 kommentarer:

Kirsti G sa...

Hei, du.

Jeg har ei tante som er pensjonert bibilotekar, men hun er ikke på nett og dessuten milevis unna. Så det må bli en virituell klem til deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Våre fedre kjente hverandre. Varme tanker. Det er rart med det.

Nå blir det pannekaker på pannekakedagen, fårikål på fårikåldagen og finnes det en lakrisisdag, mon tro? Så lenge jeg ikke arbeider på arbeidernes dag så går vel alt seg til på et vis. Etter hvert.

Her ved DGO er det vår, og det er det jammen meg på kalenderen også. Det blir lysere tider etter hvert.

Ha så gode dager som mulig selv om det ikke er "Hug a librarian day" hver dag.

Britt Åse sa...

Herlig med en sånn dag, da!
Virtuell klem oversendes herved :-)

koristen sa...

Virtuell klem fra bibliotekar til biblitoekar :-)

KindleJoy sa...

Haha.. herlig :)
Det får som Britt Åse sa bli en virtuell klem til alle bibliotekarer som leser dette. Jeg bor altfor langt fra et bibliotek, og kjenner ingen av arten personlig, dessverre ;) Ha en flotters dag!

Regnboge sa...

Hihi, biblioteket vårt hadde linka til dette innlegget! Kanskje eg skal ta meg ein tur innom, då:)

ane sa...

Så morosamt at eg akkurat i dag byrja å jobbe i eit bibliotek for fyrste gong! Men eg trur ikkje nokon av brukarane var klar over dagen :)

Hilde30 sa...

Stoor god klem til deg, Glamourbibliotekar! Godt at du er "tilbake" ;)

Stine Arkeologine sa...

Jeg tror ikke jeg tør å klemme de strenge bibliotekarene her jeg jobber. Men jeg skal gi dem et ekstra smil, og så sender jeg en stor klem til deg!

Løvemunn sa...

Skal gå og klemme bibliotekaren på jobben nu! Og sender elektriske klemmebølger i retning Glamourbibliotekaren og et par helt vanlige hverdagsbibliotekarer jeg kjenner.

Isolde sa...

Å, jeg er jo på mitt absolutte yndlingsbibliotek akkurat nå: Arbeiderbevegelsens arkiv og bibliotek i Folkets Hus i Oslo. De fantastiske bibliotekarene her hadde fortjent all verdens klemmer! Men jeg vet ikke om jeg tør....

Uansett; en virtuell klem til deg som sprer så mye inspirasjon i hverdagen! Har også savnet deg!

Anonym sa...

Jeg kjenner ingen bibliotekar, men sender en til deg fordi du har så fin en blogg. Og hvis du kjenner en forfatter som er fra Karibia og som skriver godt, så får du TO klemmer.
Jeg drar dit (fra Martinique og nordover) snart og skulle gjerne lest litt skjønnlitteratur fra området. Har spurt på flere biblioteker, men det ser ut til å være en sort plett på kartet.
Hilsen
Marit

Hermia sa...

Här sitter en för dagen helt okramad bibliotekarie. Skickar en virtuell kram till alla bibliotekarier här.

(Marit: Jag vill förstås inte stjäla någon kram från Glamourbibliotekaren men passar på att tipsa dig om en välskrivande författare från Guadeloupe; Maryse Condé. Var till Grenada o St Vincent för några år sedan, tänker fortfarande ganska ofta på den. Trevlig resa!)

Alt godt sa...

Ein stor klem frå meg og, eg vonar eg ikkje vart for sein. :-) Men bibliotekarar kan vel vere nattugler, dei og?

Fagbibliotekaren sa...

Ble dårlig med klemmer i går. Kanskje vi var for dårlige til å markedsføre dagen. Fikk en klem av kjæresten, men usikker på om det teller helt. Men virtuelle klemmer kan jo tas hjertelig i mot :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle klemmer! :)

Populære innlegg