fredag, april 27, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
I dag har jeg tilnærmet samme frisyre som Audrey her, og muligens samme bekymringsrynke mellom øyenbrynene akkurat når jeg jobber (default pc-ansikt), men humøret er på topp! Duften er den nydelige Scent Sheer fra Costume National, perler dingler i ørene, musiken hållas i gång og vaniljete trekkes i skrivende stund. Dette blir en hagehelg! Hagesentre og loppiser skal besøkes, verandaen skal shines og benken skal flyttes innunder morelltreet. Herlig! 

Ha en fin dag alle sammen! Legg igjen rapporter er dere snille; det gjelder særlig dere som ikke har gjort det i særlig grad før! Her er alle velkomne.  

30 kommentarer:

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Tidlig på jobb i dag noe som betyr at arbeidsdagen avsluttes tidligere enn vanlig.
Håper sola titter frem i helga, det hadde vært godt med noen timer på balkongen kjenner jeg. I kveld blir det god mat med han fineste og i morgen står venninebesøk og film på agendaen.
Ny neglelakk i nydelig aprikosfarge og fine stjerner i ørene.

Riktig god helg!

Silje sa...

Hei!
Her er det hjemme-dag og den ytre glamouren har forløpig uteblitt, og blir det kanskje ut dagen... Desto mer kos med teppe, arbeid og te! Reiser på hyttetur i helga med venner og bekjente, det blir et hyggelig avbrekk - gleder meg til å snuse inn fjelluft!

Silje

Alt godt sa...

God morgon!

Eg er framleis høg på livet etter den vakre og triste opplevinga på Youngstorget i går, det var ei ro og eit samhald over det heile som varma hjarta.

Dagens glamour består førebels av nattskjorte, tøfler, ein stor kopp te og ei skive rista brød med brunost. Seinare kjem eg til å ta på meg Magnolia Nobile tenker eg, mi mest brukte vårduft.

Eg ynskjer alle, og vertinna i sær, ei fredeleg helg, og sender varme tankar til Elisabeth i nord.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Trolig store bekymringsrynker og poser under øynene her også. Mye jobb og dårlig søvnkvalitet de siste dagene har bidratt til det.

Men jeg fikk skrudd opp glamouren et hakk, da jeg byttet ut balsamen med hårkur i dusjen i dag. Små gleder.

Håper på en langhelg. På søndag er jeg i alle fall invitert på en svært hyggelig venninelusj.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Rolig morgen med litt hygge med forkjølet 13-åring før jobbavreise. Glamouren består av nytt prikkete skjerf og følelsen som sitter i kroppen av at det er langhelg snart. Skal riktignok jobbe med norskbunkene mine på mandag, men kan gjøre det hjemmefra uten å tenke på undervisning den dagen - forhåpentligvis i et hus som skinner etter grundig rengjøring i helgen - gleder meg til å ta fatt på det i ettermiddag, faktisk, fordi det er så nødvendig.. Nå hopper en katt opp til meg og laptopen og minner om at livet skal nytes også :) God helg til alle, ute og inne, i all slags vær. Vår kan vi jo kalle det uansett!

Unknown sa...

God morgen! :)

Du høres ut som et eventyr i dag!

Jeg har en dusj av Angel, perleøredobber, blå neglelakk som matcher det blå stjerneskjerfet mitt og ellers egentlig bare blått og hvitt fra topp til tå. Litt maritim kan man vel si, det er ikke akkurat glamorøst, men shit au.

NYDELIG fredag og god helg ønskes!

Mvh fru Perez

Johanne sa...

I helga skal jeg lese bok,- "Samtale ventar" av Marit Eikemo,- veldig bra!
En rusletur i botanisk hage tror jeg også det blir. Venter på sola og sommeren, men utålmodigheten holdes litt i sjakk med en duft av Esteè Lauders Bronze Godess, som jeg endelig fikk tak i!

D2-magasinet til Dagens næringsliv er fredagens høydepunkt. Håper ellers å se noen venner for en øl eller to på byen.
God helg!

Line sa...

Stille fredagsmorgen i skolebiblioteket. Nå blir det roligere og roligere helt til eksamensperioden fører med seg hektisk aktivitet i rykk og napp. Det er lettskyet pent vær og jeg tror temperaturen vil våge seg over 10 grader i dag også. Fine greier nå kan snøen bare smelte.Helga vil antakelig gå med til vårrengjøring og rydding. Men jeg ser frem til å sette meg ned i ei ryddig leilighet til slutt.

God helg til Glamourbibliotekaren og dere andre

Anonym sa...

Pittesmå gullkuler i ørene, navnet mitt på persisk rundt halsen,sortkledd fra topp til tå - klar for reise til Amsterdam.Tulipaner, kanaler, genever, van Gogh,Keukenhof,Anne Frank - dette blir bra.mette

Anonym sa...

God morgen!

Tar en ekstra kaffekopp, selv om jeg har så mye å gjøre denne helga at det svimler for meg. Men nyvasket hår og Chanel Chance (for hell og lykke) hjelper på.

I morra skal jeg dessuten løpe i sentrum med 7000 andre, og feire med et glass vin på kvelden - uansett resultat :)

Håper alle får en fin siste-april-helg og gjør noe hyggelig for seg selv og andre.

Anonym sa...

Syrinhekken har fått knopper og jeg kommer den i forkjøpet med syrin parfymen til Yves Rocher. Nydelig med vårblomstringen, håper bare solen vil titte frem. Ser frem til en hjemmealenekveld med ro, peis, rødvin og fjernsynet for meg selv, da husbonden skal i herreselskap, noe han gjør heller sjeldent, så det blir hyggelig for han. Tenkte å ta langhelg, men siden jeg skal ha fri i uke 19 tror jeg jobben kaller mandag. God helg. Mvh Astrid

HildeSofie sa...

Riktig god formiddag!
På hjemmekontoret er det rocka glamour, med sort og turkis. Chanel Chance bak øret, punk på spilleren og ca tusen (føles det som) eposter som må besvares.

Helgen er så langt åpen, men litt rydding i hagen blir det nok - vi har ikke kommet like langt her i Innlandet, så det er fortsatt noen uker til det kan sås og plantes ute. Men tomt for kvister og vissent løv bør det være innen 1. mai :)

God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! I Bodø er det ikke så veldig glamorøst riktig enda, jeg skal vaske huset først, men det er vanskelig å rive seg løs når jeg har 27kg husky liggende delvis over den ene leggen min. MYE mer stas med hundekosemorgen enn husvask, så jeg venter litt til...!

Ute er det regn etter ei uke med mye bra vær, og da passer det fint med en innedag. Husvask, litt admin-saker for Parkenfestivalen, hvor jeg er frivilligansvarlig, litt admin-saker for andre ting jeg er engasjert i, og deretter en lang dusj! Helga skal brukes på et kurs jeg håper blir interessant (mediehåndtering, vet av erfaring at det meste kommer an på kursholderen...), og da skal jeg for en gangs skyld tilbringe mesteparten av dagen i ikke-tur-med-hunden-outfit. I ettermiddag blir det pepitarutet skjorte, jeans, småsko, Chanel Rouge Allure, Max Factor og India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn.

God helg til alle sammen, og klem til Alt Godt!

annikken - osloliv sa...

God formiddag!

Jeg jobber på og gleder meg til helg. Skal prøve å få til årets første sykkeltur, sofakos ikveld og kanskje litt mer aktiviteter i løpet av helga. Vi får se hva man gidder;)

Enig med Alt godt - jeg er fortsatt berørt av Youngstorget igår - fantastisk å møte folkemengdene på vei dit...Og synge alle sammen.

God helg til alle, Glamourbibliotekaren i sær:)

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg feirer fredagen med fin bluse og småsko (dvs. ikke støvletter!), tid til sminke og en stooor kaffekopp hjemme før jobb. I dag var det koselig å skrive handleliste, for under melk og tannkrem står det ting som kalk, gjødsel, jord og solsikkefrø. Både plena og småfuglene skal nemlig stelles i helga! Det blir ei helg for de små gleder hjemme, og det blir fint!

Riktig god helg alle sammen!

Synne sa...

Hoppsann! Jeg var hos frisøren på onsdag, og nå begynner håret å føles som mitt eget igjen, og det er alltid digg. Dessuten skal jeg på hyttetur i helga, sammen med førti andre, så det blir kortspill og quiz og vin og smil. Gleder meg! God helg til alle!

koristen sa...

Chanel bak ørene og jentklubb i kveld - deilige fredag! Sola har jeg ikke sett noe til enda, men den skal visst komme... Fuglene kvitrer utenfor kontorvinduet, det hjelper på vårfølelsen. I helgen skal det pusles på balkongen, og jeg vil gå tur i skogen, ellers ingen store planer, og det er deilig. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Nyvasket hår. Hvite Converse. Hvit vårjakke og Marc Jacobs Lola. Og gratis kaffe fra 7Eleven før bussen!

Marianne sa...

God morgen! Har en etterlengtet langhelg, så i dag sov jeg så lenge jeg ville! Tjohei. Glamouren får vente til senere, akkurat nå sitter jeg i joggebukse med bustete hår. Håper på opphold så vi kan gå en tur i skogen, og ellers bare hygge. Helgen skal brukes på å treffe en venninne som har vært utenlands lenge, marshmellow-grilling og ellers bare stas og kos.
Ønsker alle en god helg : )

Emma sa...

Jeg skal forlate et rotete hus og en altfor lang to-do liste (som av en eller annen grunn bare vokser tross iherdig innsats i lang tid nå) og reise til hovedstaden sammen med samboer og venner. Der skal jeg bo på hotell, gå med vårlige sko og ikke tenke eller gjøre en eneste fornuftig ting. Det skal nytes!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

I dag startet dagen tidlig med lett styrketrening. Har fått noe skit i brystet som gjør at det ikke tas så altfor hardt i. Glammet deretter opp dagen med kjole og Chanel Chance Eau Fraiche.

Fikk uventet frihelg, så tar fri fra jobb mandag og reiser sørover for familie- og vennebesøk. På veien stopper jeg innom Skien for en konsert med Mnozil Brass. Var på konsert med de for 2 år siden og det var helt fantastisk, så er spent på hva som presenteres i år. Før avreise i morgen er det venninnelunsj. Det blir kos:-)

Håper alle får en flott helg:-D

Marianne sa...

"Defaut PC ansikt" - hehe... Akkurat slik jeg føler meg også. Spesielt idag, jeg skal finner en schlager av et markedsføringsuttrykk. Vi trenger flere folk i firma. Men jeg er intet reklamebyrå... Antar rynka mi blir dyp etterhvert :)

Maren sa...

Hurra for enda en fredag! Jeg gleder meg aller mest over en masteroppgave som begynner å falle på plass, og teller dager og timer til jeg skal levere om under to uker. Helga skal brukes på gode venner, en snill kjæreste, noen timer ekstra søvn, kanskje en film eller to, og massemasse te. God helg!

Glamourstudenten sa...

God fredag, bibliotekar
En liten fredagshilsen fra glamourstudenten som ikke er student så veldig mye lenger. Dagens antrekk toppes av gummistøvler, men med nyvasket hår går det meste bra :) Og så har jeg akkurat kjøpt meg leilighet, så øynene tindrer og jeg har røde roser i kinnene, kan det bli bedre?

barnebibliotekaren sa...

Travel fredag, men rekker en liten tur innom her,- fredagen er liksom ikke det samme uten :-)

I dag skal vi takke av sjefen vår, som går av med pensjon,- vi har hatt kake til lunsj, og så snart biblioteket stenger er det klart for uhøytidelig fest og feiring med sang, mat og sprudlevann. Det blir moro!
Antrekket er jeans og bluse, discokuler i ørene, en sprut Coco Mademoiselle. Og etterpå er det på med hatter av ymse slag,- jeg har tre stk å bytte på...
Lørdagsjobb i morgen, men det er bare hyggelig. Ellers blir det sofasitting og bokdykk resten av helgen.

God aprilhelg til alle!

Glamourlegen sa...

Laber innsats gjennom uken vedrørende estetikk, men klinte til i dag med oppsatt hår og fine øredobber. Fisketurenke i helgen, så savner mannen men koser meg hjemme alene. Skal starte helgen med hyggelig selskap med gamle kollegaer fra forrige arbeidsplass, gleder meg til gjensyn!

Går fortsatt i hvit pysj, men skifter snart til noe litt mer tiltalende. Tenker singlet, transparent bluse, mørke jeans og behagelige kilehæler fra Clarks.

God fredag, og god helg alle!

p.s - Å JA! Denne uken gikk jeg innom det lokale biblioteket og fikk meg lånekort; må være minst 15 år siden sist. Ble ruset og euforisk av å være blant så mange bøker igjen, så tre er allerede slukt og en pen stabel venter. Hurra for det :-)

Marta sa...

Russebuksa har vore på i ei veke no, og eg byrjar å bli vant med det. No var det likevel godt med helg, og opplading til neste veke!

Biblioteket blei besøkt på veg heim i dag, og ute skin sola.

God helg!

salome sa...

God ettermiddag
Glamouren her er Dreams unlimited i nakken, rav fra Litauen i ørene og matchende emaljeblomst i rundt halsen. Besøk hos min favorittkusine og cafébesøk med en venninne. Etter en intens uke med besøk, satser jeg på en rolig kveld med Huset du elsket av Tatiana de Rosnay (hentet på biblioteket) og Revig' Orange i min nydelige Wedgwood-kopp!

Løvemunn sa...

Små glamorøse øyeblikk som har satt gullkant på hjemmedag med en liten gutt: tester en ny sjampo med patchouli-duft, mmm. Rakk ikke sminke, men leppestift i knallrosa nyanse er det alltid tid til. Drømmer om en reise til Sicilia. Kanskje blir det neste år? God helg til alle.

motionocean sa...

Er det sånn hun ser ut? Jeg har lest om henne og lurt på hvordan hun ser ut nemlig!

Populære innlegg