tirsdag, april 03, 2012

Te: Twinings Strawberry & Mango Infusion

Jeg fant denne i butikken her om dagen og husket hvor glad jeg var i jordbærte da jeg var fem. Mangote har jeg alltid likt. Jordbær og mango i seg selv er noe av det beste jeg vet. Det jeg ikke oppdaget før jeg kom hjem og så fargen på vannet jeg helte over posen... var at dette er en infusion, altså ikke en svart te sånn som jeg tok for gitt. Som nevnt tidligere er ikke rødfargede teer tingen for meg; nypete er min erkefiende og jeg blir kvalm av alt fra Heath&Heather. Det blir altfor mektig. Det smaker solbærtoddy eller varm fruktsuppe. Not my cup of tea. Dagens kopp er min første mumikopp, fått av min tante for mange år siden. Gul og påskeaktig med Snorkfrøken på. 

13 kommentarer:

Synne sa...

Så kjedelig at selve teen ikke falt i smak, men det var i hvert fall hyggelig å hilse på Snorkfrøken en tirsdagsmorgen!

Maren sa...

Jeg er så enig med deg, med en gang jeg ser rød te rynker jeg litt på nesa.

Ine sa...

Enig - sånn rød fruktte er fryktelig. Husker jeg pleide å like de fra London Fruit & Herb Company, men nå blir jeg kvalm av dem. Men Snorkfrøken er fin!

Stine Arkeologine sa...

Ja rød te smaker fruktsuppe, og minner om barndommens influensaer - tror vi ble friske bare for å slippe den røde suppa med flytende havregryn oppi! Denne teomtalen tar jeg dermed som en advarsel. :-D

Vasker du mummikoppene i oppvaskmaskin? Jeg innbiller meg at de jeg har vasket mest i maskin begynner å bli litt matte i glansen, så det er kanskje ikke lurt - noen som vet?

Siri sa...

Måtte le av kommentaren over (Stine) fordi rød saft med havregryn fortsatt er det jeg mater kjæresten med når han har omgangssyke. Ellers har jeg ingenting i mot rød te, men infusions er min erklærte fiende, synes de alle smaker så ekkelt og surt.

Gråbekka`s Blogger sa...

Synd den ikke falt i smak, men du hadde veldig fin mummi krus:)God påske videre!

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Pyttsann, det er så mye annen god te i verden!

Maren: I allefall rød frukt-te. Rooibos synes jeg funker i blant. Det er jo dog noe helt annet, men med tilnærmet samme farge.

Ine: Usj ja, de er kvalme!

Stine Arkeologine: Her i huset går det meste i oppvaskmaskina, bortsett fra Hong Kong-teserviset mitt som er så skjørt og tynt at jeg er livredd hver gang jeg vasker det for hånd, til og med.

Siri: Rød saft med havregryn høres ut som noe man kan omgangssyke av, haha!

Gråbekkas blogger: Takk det samme!

KindleJoy sa...

Jeg må le her - jeg har funnet frem samme Mummi-koppen, bare at jeg har cappuccino i den istedenfor te! :-)
Og så gav du meg en god idé som jeg jo definitivt burde ha kommet på av meg selv, når jeg tenker meg om...
Har et par store forsytiabusker selv i hagen, men har jo igrunnen ikke tenkt på at jeg jo selvfølgelig kan ta noen kvister med inn!!! HURRA - mer påskepynt ;-)

petit sa...

Dersom du i utgangspunktet liker smaksblandingen, så hender det at jeg eksperimenterer med å trekke forskjellige teposer i kanne, ellers er det et must med te i løsvekt. Men jeg skjønner godt kommentaren din om at det er så mye annen god te :)

Anonym sa...

Forsøk å lage iste av den. Det blir ofte en helt annen smak....

Glamourbibliotekaren sa...

Petit: Lurt. Jeg kan jo forsøke å mikse den med svart te.

Anonym: Bra idé! Tester til sommeren!

Anonym sa...

husker du hvilken butikk du kjøpte den på? jeg har leitet etter den til en venninne i evigheter, men finner den ingensteder... :(

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Disse infusion-teene har jeg bare sett i grønnsaksbutikker/innvandrerbutikker - tror jeg kjøpte akkurat denne på Sagene. (Sagene Torg heter den, såvidt jeg vet).

Populære innlegg