fredag, juni 29, 2012

Glamorøs fredag


God morgen fra Sørlandet! 
Dagen i dag bringer den første av helgas fire konserter med min helt Ian Bostridge, samt en med Martin Fröst - som jeg også skal høre flere ganger i løpet av de kommende dagene. Herlig! Her striregner det, og det er koselig å sitte inne ved spisebordet, tenne lys, drikke te og se ut på sjøen og horisonten som er temmelig grå. Det skal klarne opp senere i dag, så det blir nok en fin kveld!  Det var fint å sitte ute her og lese Sigurd Hoel i kveldssola i går mens P2 sendte Beethoven-opptak med Andsnes fra kammermusikkfestivalen.

Antrekket er foreløbig hvit sommerlig nattkjole og pappas gamle grå røkejakke (golfjakke/cardigan, tenk Blake Carrington). Andre planer for dagen er å oppsøke min yndlingsbruktbutikk som finnes her i Risør! 

Ha en fin dag alle sammen, håper dere har det bra! Vennligst legg igjen rapporter om fredagene deres!

22 kommentarer:

Annette sa...

God formiddag!
Her sitter jeg i sort knytebluse og grått pencilskjørt mens jeg drikker dagens første kopp kaffe. Det er fredag igjen, og dagen startet med ei innetreningsøkt på sykkel, herlig. I kveld skal det hygges med kjæreste og ryddes og vaskes i leiligheten, på tide. Ellers blir det henting og oppstart av ny pc (juhu!), grillfest med gode venninner og en liten familiefeiring av undertegnedes fødselsdag på søndag:)
God helg ønskes både vår glamorøse bibliotekar og alle hennes trofaste lesere!

HildeSofie sa...

Åhh, så misunnelig jeg er på en sørlandsferie! Noen uker til det blir min tur, men jeg gleder meg!

Her i Innlandet striregner det også, og jeg har ullsokker på, sitrus-te i koppen, levende lys foran meg og en rolig dag på hjemmekontoret i sikte - deilig!

Planer for helgen: litt rydding i kveld mens Kjære er på kveldsskift. Imorgen blir det litt fiksing i hagen (uansett vær - nesten), og ellers rolig. Viktig å lade opp til sommerferien som nærmer seg med stormskritt :)

God helg til alle!

Sulvis sa...

Glamoureffekt: Et trivelig skaut som hindrer malingen å gjøre håret enda hvitere enn det er. Malingsoutfit er også på.

Nyt helgen, både Glamourbibliotekaren og dere andre!

Johanne sa...

God morgen! Siste arbeidsdag før ferien føles utmerket. I morgen pakker vi bilen full av barn og alskens pikkpakk for en uke i dansk sommerhus med vennefamilie, fulgt av en uke i Risør. O, sommmerlykke! Satser bare på at småsyk 3åring kommer seg i løpet av dagen...

Avslappet fredagsglamorøst kontorantrekk med marinestripet genser og converse. Er nyklippet og fjong og med fin rødoransje leppestift.

God helg og sommer til alle!

Hermia sa...

God fredag!
Risör ser så mysigt ut och måste passa perfekt till kammarmusik!

Nu återstår en veckas jobb innan semestern startar. Här i mitt Gävle strålar solen efter en vecka som startade med intensivt regn. Glamour det att kliva ur gummistövlar och i ballerinaskor :)

I helgen väntar en konstrunda, flera ställen i mitt landskap har vernissage imorgon! Det ser jag fram emot.

Önskar alla en riktigt skön helg!

glamouringeniøren sa...

God glamørs fredag!

Her telles timene ned før det er ferie, i hele tre uker. Ingen konkrete planer, annet enn å våkne opp med min kjære hver eneste dag. Det skal bli luksus det.

Ønsker alle sammen en god helg!

Dahlia sa...

Fire ukers ferie venter på slutten av en rolig arbeidsdag. Jeg gleder meg til å pakke kofferter (til flere enn meg selv, altså) og sette kursen mot Barcelona, spise skjell og skalldyr, skinker og ost. Mmmm. Og gode venners selskap hver kveld i en hel uke. Så bærer det videre til hjemtraktene på Sørlandet. Mye å glede seg til.

En god sommer ønskes fra meg!

Anonym sa...

Det er lenge til ferien, så helgene nydes på landstedet(svimlende 38 kvadrat m utedo i innlandet et sted).Høre på fuglesang, drikke kaffe på trammen i all slags vær, høre på popquiz og 20 spørsmål, gjøre yoga i det fri..... .mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! I Bodø skinner sola og varmer folk og by og landskap, og jeg har fri på dagen. Nyvasket hår har fortsatt fasongen i behold, jeg går i knekorte tights og en tunika, og Chanel Allure pryder leppene. Kanskje lakker jeg negler i ei lillafarge som matcher motivet på tunikaen? Helga byr på litt jobb, mye friluftsliv og en sosial sammenkomst med store og små.

God helg til alle, og stor klem til Alt Godt, som er på boklanseringsturne på Vestlandet. Håper det går bra i dag!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! På sørlandet øser det ned i dag. Men heldigvis har vi god plass innendørs. 9-åringen planlegger kinoforestilling sammen med kusinene sine. Det blir rød løper, gode stoler og kiosk med popcorn og sjokolade. Uken har vært til og fra værmessig, så de har utviklet kreativitet når de ikke kunne både og fiske. Vi har hatt kunstproduksjon med stein og skjell, med påfølgende vernissage med servering... Moro! Antrekket i dag er avslappet joggebukse og fleecejakke. Men håret er nyvasket og jeg spanderte en sprut Valentina i dag. God helg til alle der ute, med sol eller regn!

annikken - osloliv sa...

Å, det hørtes ut som en deilig morgen/formiddag!

Jeg jobber inne og koser meg egentlig litt med å se ut på regnet - så venter en ukes ferie som jeg gleder meg til. Avslappet liv med familien og hyttekos på programmet. Gleder meg til å kose meg på kjøkkenet med søsteren min og lese bøker i hengekøya (forhåpentligvis.)

Back to work - alltid litt stress før man skal på ferie;)

Maje sa...

Sørlandsweekend høres flott ut! (Har aldri vært i Risør, men Lyngør er i alle fall nydelig:-)

Siste arbeidsdag før 4 uker ferie, og nå som jeg har innsett at jeg ikke kan bli ferdig med alt før ferien uansett, har jeg laget en kopp med Darjeeling te som jeg skal drikke av den fine Tingeling-koppen min mens jeg gjør ferdig det jeg kan bli ferdig med.

Glamouren i dag består av gammelt, rødt sommerskjørt, ny (veldig blomstrete) topp fra Indiska og golfjakke. Akkurat passe bibliotekarete:-) Og en passe, liten dose av min nye parfyme, Marc Jacobs "Daisy".

God fredag og god sommer!

Line sa...

Jeg flytter bøker rundt på biblioteket, så antrekksmessig blir det ikke så glamourøst enda i hvert fall. I ettermiddag skal jeg ta nevøen min med på kino og se Istid 4, det blir koselig. Har et par timer igjen før det blir helg, og godt og vel to arbeidsuker igjen før ferien, kommer litt an på om jeg får arbeidet inn to dager til. Det ser ut som sommer ute, og forhåpentligvis endrer temperaturen seg litt slik at det føles som sommer også.
Ha en fin sommer, alle sammen,om det er ferie eller bare helg

¤Kari¤ sa...

Etter to fine fridager er det tid for arbeidshelg og nattevakt. Så har med andre ord enda et par timer fri. :) De skal jeg bruke på sykkeltur på en grusvei som jeg nettopp har oppdaget, lese ferdig en Knut Faldbakken bok og så skal jeg ha på glasuren på sjokoladekaka min kjære skal ha med seg på sin siste arbeidsdag da han skal begynne i ny jobb over helga. :)

Løvemunn sa...

Sitter innenfor et stort vindu på jobben og ser på alt det våte som øser ned. Akkurat nå føles det glamorøst å være tørr og varm, med en deilig restaurantlunsj i magen. Røde lepper, neonrosa roseørepynt og Herba Fresca både her og der. God helg til alle, om dere er ferierende eller jobbende.

Cheurstie sa...

Ferie fra i morgen er ekte glamorøst - og hjemmekontor i sofaen mens regnet høljer ned på utsiden. Orkideen min har to nye blomster - og fem knopper etter å ha vært en grønn pinne i månedsvis, så det veier i grunn opp for været. I morgen blir det mer glamour når nesa vendes mot Baltikum, krysser fingre for bedre vær der :-)

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Dagen begynte med at jeg i dusjen i garderoben på jobb kom på at jeg hadde glemt skjørtet mitt hjemme. Antrekket inkluderte dermed bl.a. ballerinasko og sykkelbukse. En flott combo, som etter et impulskjøp ble til en kjole jeg fant på salg. Litt flaks må man ha:-)

I kveld går turen til den svenske skjærgården der jeg skal delta på kajakkurs. Det blir nok både vått og spennende!

Håper alle får en flott helg:-D

Alt godt sa...

God ettermiddag!

Ja, boklanseringsturnéen er i gang, i dag har eg sylta saman med to journalistar, kvar for seg, sidan dei var frå to ulike lokal/regionalaviser. I morgon skal eg lage festspelfrukost på dei nynorske festspela i Ørsta og Volda, då skal eg også sylte på direkten.

Dagens glamour, sånn bortsett frå publisiteten, handlar om raud kjole og cardigan, supplert med tights under fordi det er litt kjøleg her på vestlandet. Eg duftar av Magnolia Nobile, ganske godt, om eg skal seie det sjølv. No skal eg og pappa besøke svigermor, og så skal eg gjere meg klar til syltetoktet i morgon. Eg ynskjer alle, og vertinna og elisabeth især, ei deilig helg.

Anaruh sa...

Hjemme med kropp i ulage, ikke så stas. Men velidg, veldig koselig å sitte i nyoppusset kjellerstue og bare slappe av!

Tekopp, Kjartan Fløgstad og blogging er min start på helgen. Senere blir det feiring av tre jubilanter tre dager på rad nå, så jeg vil anta det blir nok av både kjoler, kake og mennesker jeg er glad i.

Ha en deilig helg i Risør!

Ine sa...

I hovedstaden regner det som bare det, og det passer meg egentlig helt utmerket. Etter tre deilige dager i Göteborg sørget togproblemer for at hjemreisen ble litt strabasiøs, så det er godt å ta det med ro innendørs i dag. Planer for dagen er å lese bok, drikke te/kakao/kaffe, få besøk av ei venninne, høre på radio og lage pizza. Helt perfekt på en regntung fredag! God helg alle sammen!

Ina sa...

Suse med tog langs den italienske rivieraen sammen med min kjære, som straks skal spille konsert på en liten piazza. Ny neroliparfyme ( ren neroli! ) og en koboltblå/midnattsblå t-skjorte jeg fant i Verona. Følelsen av å sitte utendørs i den varme sommerkvelden med fem tusen andre og høre Aida i den gamle arenaen (helt akustisk og helt fantastisk) henger igjen fra i går. Ciao!

Arkivaren sa...

God fredagskveld!

Her har det vært fullt kjør på jobben så det er ekstra godt med helg. jeg har ikke vært så god på fredagsglamour i det siste må jeg innrømme - der er det definitivt mye rom for forbedring. Tilfeldigvis hadde jeg rosa leppestift og Chloe-parfyme i dag, det hjelper jo litt på en grå fredag.

Helgen her skal nok for det meste brukes til vasking og organisering. Og muligens blir det noen timer med Xboxen også.. god helg, alle!

Populære innlegg