torsdag, juli 26, 2012

En liten ferie
Å bo på hotell i egen by, helt spontant, er hyggelig! Det er et godt tips midt i en ferie hvis man f.eks. skal noe sent på kvelden - som å gå på konsert (omtale kommer i musikkbloggen senere i dag) - eller hvis man bare vil mix things up a little. Det er koselig å bo et helt annet sted i et døgn! Og gjerne i et fredelig strøk av byen. Man pakker akkurat det man trenger, sjekker inn så tidlig som mulig, og går ut og spiser middag og har det hyggelig. Og hvis det er f.eks. en L'Occitane i nærheten, kan man kjøpe lavendel-badebomber og ta et kveldsbad under skråtak. Dessuten får man servert god frokost. 

8 kommentarer:

Silje sa...

Ser herlig ut! Ikke helt sikker på om jeg får med meg kjæresten på dette - men det er lov å drømme! :) Hvilket hotell er dette, tro?

Dez sa...

Genialt er det å være på "ferie" i egen by - gir en fin refreshment! Altfor lett å tenke at man må bort for å være på ferie - man kan dra på oppdagelsesferd i egen by : ))

Like your glam' style : )))

Linn sa...

Ser ut som et hyggelig sted :)

Ha en fin dag

Anaruh sa...

Så morsomt! Min mann og jeg gjorde akkurat dette på samme hotell som deg tidligere denne uken! Vi fikk bare barnevakt for et døgn, og vi ville ikke bruke hele tiden på reising. Så da ble det en deilig avlsppende tur til Oslo (vi bor i Bærum) med lunjs, middag, kino og hotellovernatting.

Anbefales virkelig - når vi har barnevakt og "bor hjemme" er det så lett å bare skulle sette over klesvask eller sjekke mail. På hotell har man virkelig ferie og tid til bare å være kjærester :)

Håper du koste deg!

ida sa...

Hei! jeg vet ikke om du har sett denne siden http://undergroundnewyorkpubliclibrary.com/ oppdaget den nå nylig, og er helt forelsket. Tenkte den sikkert kunne være noe for deg også :-)

Hilsen fast leser!

Kristin sa...

Herlig!
Dette hotellet har vært min nabo i mange, mange år. Om en måned flytter jeg til en annen kant av byen, det er slutt på singeltilværelsen og livet mitt har på sett og vis normalisert seg. Da kan det være fint å reise hit på en liten ferie i de fine Frognergatene.

Glamourbibliotekaren sa...

Ida: Ja, har sett den - kjempefin! :)

t sa...

å, hvilket hotell er dette?

Populære innlegg