fredag, juli 20, 2012

Glamorøs fredagGod morgen, kjære lesere!
I går trodde jeg hele tiden det var søndag, men det var jo torsdag. Det er jo et godt tegn - da er man i feriemodus. Ferie er det, uansett vær! Men jeg tror nok vi bør ta ekstra D-vitaminer utover høsten, alle sammen. 


Dagen i dag inneholder besøk av og kafétur med barndomsvenninne som er i byen i helga, høyst sannsynlig en film i kveld, og lesing. Jeg er i gang med Bjørg Viks debutnovellesamling. Dagens duft er Burberry Brit Red, et juliminne fra Firenze 2006 (bryllupsreise). 


Ha en fin dag alle sammen! Og kom for all del med rapporter, om dere jobber eller ferierer. Det er så stille her om dagen, skulle tro det var fellesferie eller noe...24 kommentarer:

KariM sa...

Jeg har jo allerede lagt igjen en kommentar på forrige innlegg, så jeg har vel ingen unnskylding for å ikke rapportere her også!

I dag får min lille datter besøk av en veldig etterlengtet venn som vi flyttet fra for en måned siden. Det blir stas - og ganske høylytt...

I helgen skal vi til et lite rødt torp og feire en bursdag og jeg skal få besøk av en venninne som ennå ikke har sett den nye leiligheten vår.

Dagens antrekk er sommerens kjole, en liten rød med hvite prikker på. Har ennå ikke valgt smykker og duft. Må drikke opp kaffen min først.

God sommerhelg!

glamournovisen sa...

Novisen har siste arbeidsdag før ferie - uvirkelig og utrolig glamourøs følelse! Pakker ned sommerlektyre, mann, barn og katt, og setter kursen mot stugan i Serige.

Kristine sa...

Siste arbeidsdag før den ene uken med ferie i sommer. Ser fransk ut i stripete genser og høy hestehale, og lukter godt av Tom Fords Violet Blonde.

I kveld blir det bryllupsfest for et vennepar og i morgen er det avreise til Vestlandet.

God sommer!

koristen sa...

Her jobbes det i solskinnet. Lyse piratbukser og svart topp med hvite prikker, litt gull og Philosykos bak ørene er fredagsantrekket. Fredagen startet med at jeg kom ned til t-banen, kom på at jeg hadde glemt noe og måtte gå opp hele den laaaaange bakken hjem igjen, så jeg ble svett og varm i tillegg til å komme for sent på jobb, men det betyr vel at det bare kan gå oppover herfra :-D

Helgen blir besøk hos mor, forhåpentligvis et par fine turer og lesing av "Et eget rom" av Virginia Woolf.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Anonym sa...

Ja hvorfor ikke en fredags-rapport.. :)
Doven juli-fredag, litt reise-planlegging av årets ferietur står på agendaen.
Glamour-innslag er øredobber fra Tiffany og Laura parfyme duft.
Fredagskaffen er inntatt og sola skinner! :)
God sommer!

S sa...

God fredag! Forsøkte legge inn et innlegg forrige fredag, men tregt nett gjorde at det ikke lyktes. Kom hjem etter to uker i utlandet i natt, så her står mye på hodet. I tillegg har snekker pusset opp rommet til datter mens vi var borte, så nå skal det skrus sammen møbler og innredes. Så får rydding og klesvask gjøres innimellom. Været I nord er som fryktet, regn og vind. Derfor er det greit med inneaktiviteter, samtidig som vi fortsatt har følelsen av sol og varme inni oss.

Glamour i dag; brød med brunost, prosjekt " nytt rom" hvor jeg kan få være kreativ og tanken på en uke til med ferie.

Hermia sa...

God fredag!
Dagens glamour består av att packning av väska inför resa till först Köpenhamn, och sedan vidare till Berlin. Maken som fyller 40 ska firas stort, med familjeträff och mys!

Lite läsning ska också hinnas med och lite rensning av överblommade växter.

Önskar en fin fredag!

Hermia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
tonemor sa...

Lillesøster sover på sofaen, to store jenter sover oppe, mannen lager frokost og jeg sjekker blogg. Senere blir det tur i skogen og en tur til sybutikken så dukkkene jeg lager kan få knappeøyne. God fredag!

Anonym sa...

Riktig god fredagsformiddag!
Jeg jobber hjemmefra i sommer, og det er veldig behagelig. Foreløpig har jeg ikke kommet ordentlig i gang, men jeg har tatt på meg en fargeklatt av et skjørt og fått håret vekk fra ansiktet, og snart er jeg klar til dyst. I kveld skal jeg drikke kaffe med en venninne, og deretter på fest, så starten på helgen blir bra.
En fin og glamorøs fredag ønskes alle!
----
Ny blogg: www.etdrysskanel.wordpress.com

Sørlandspige sa...

God morgen! Himmelen er faktisk 75%blå, og temperaturen nærmer seg 19 grader (strålende til å være sommeren 2012). Jeg er hjemom, skal snart handle og så ut på hytta igjen. Dagens glamourfaktorer er nyvasket hår, sommerfrisk Daisy, rene klær og rene håndklær, samt gleden over en ikke så verst værmelding for de neste dagene. God helg til alle!

Anonym sa...

I dag skal vi pakke ferdig til ferietur! Men først skal jeg drikke te og lese blogger.

Anonym sa...

Min første fredagshilsen - det er sommer og jeg jobber, men her er det feriestille. Min gode kollega spanderte kaffe idag,herlig.Antrekket er beige og sort,sommerduft fra Polo. Gleder meg til helg og ønsker deg og alle dine lesere god helg og god sommer.
TJL

Anonym sa...

Hei hei. Beige fra toppen og ned til de brune ballerinaskoene. Fredagshumøret er på plass. Rekene er praktisk talt i hus og de skal få følge av en lett rosévin.Ha en fin helg! .mette

Ina sa...

Hola! Glammer opp den offentlige rasteplassen langs E6 ved Kløfta med rutete skjørt og yndlingsbluse i hvit silke og bomull. Signalementet forøvrig består av høy hestehale, liten sort jakke ( i juli, dere!) rosa leppestift og et streif av Dolce&Gabbanas The One.

På vei mellom to avtaler og det å ta seg tid til å spise matpakken utendørs er virkelig helsebringende!

I morgen drar vi til sjøen hvor mine foreldre venter! Der ligger en nydelig ro-båt klar (Kragerøsjekte for de som kan sånt) og slektas lille øy er kun 45 minutter unna med den.

Bare en uke sommerferie i år, men til gjengjeld en jobb hvor jeg får lære mye rart og treffe mange flotte mennesker. Har samlet en bukett av dem i en reportasje til Ukeslutt i P1 og P2 i morgen 12.30. Haha! Nå har du reklame på bloggen din, likevel!

God helg!

Stine Arkeologine sa...

God fredag! Jeg har siste ferieuke og surrer rundt hjemme sammen med alle humlene som har inntatt hage og hus. Når det regner ser jeg "Lark Rise to Candleford" fra sofakroken, noe som betyr nesten to hele sesonger siden mandag... Deilig å være skikkelig lat! Ellers er jeg "mellom bøker", og nå ble jeg inspirert av koristen til å lese "A room of one's own" igjen. Den er like fin, vittig og inspirerende hver gang! Foreløpig har jeg joggeklær og bustete hår, men har mer glamorøse planer for ettermiddagen. :-)

Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

Happy friday til dere alle!
Her skal helga tilbringes med mailing av soverom, og et par kaffekopper i godt selskap. Glam-faktoren er svært lav, sånn blir det når man er midt i innflytting og oppussing. Men mer glamorøse dager er forhåpentligvis ikke så langt unna!

Ønsker dere alle ei riktig godt helg!

HildeSofie sa...

God formiddag!
Her er det festivalglamour i Tromsø - Buktafestivalen er våt og kald, men veldig trivelig - man har jo både ullundertøy og regnfrakk :)

Snart er det tid for frokost/brunsj her, og etterpå skal jeg treffe ei venninne jeg ikke har sett på mange år. Det er jo ikke hver dag jeg besøker Nordens Paris!

En riktig fin helg ønskes alle!

Glamourstudenten sa...

Startet dagen med å halvsove sittende på et nattog fra Stavanger til Østlandet. Leste et par sider i en bok da jeg kom hjem og sov noen timer i en god seng. Deretter kunne dagen starte skikkelig med en god dusj, kroppskrem, lang frokost og nå burde jeg lage meg en kopp kaffe, men jeg sitter så godt under pleddet og leser blogger :)
God helg til alle sammen :)

glamouringeinøren sa...

God glamorøs fredag!

Blomster levert på døra i går, sendt av kjæresten som er på andre siden av kloden. Lang brunch alene på Nighthawk Diner i dag, mens tordenværet skrallet over Oslo.

Mandag er ferien over, helga skal nytes.

God helg alle sammen!

Maren sa...

God fredag! Min begynte på jobb, og fortsetter med gavejakt til bursdag i morgen. Jeg skal nettopp begynne på min første bok av Murakami, og er spent på hva jeg kommer til å synes.

Og Bjørg Vik er fantastisk, trilogien om Elsi Lund er noe av det fineste jeg vet. God helg!

alt godt sa...

God kveld i stova!

Denne fredagen har vore så tvers igjennom glamorøs at eg heilt har gløymt å logge meg på nettet for heile dagen. Det heng saman med at vi er i Hellas. Vi flaug ned i går, kom til hotellet vi hadde funne via booking.com, og hoppa uti bassenget med det same. Målet vårt er å vere i Athen neste torsdag, før det reiser vi "på laust", altså utan særleg detaljerte planar. Sol og strand er nokre av ingrediensane, i dag leigde vi bil og dro til ei heilt fantastisk strand der vi tilbrakte ettermiddagen.

Så kva dei næraste dagane bringer er uvisst, bortsett frå at sola kjem til å skine. Det er meldt 0,1 mm nedbør på tirsdag, det er alt. Eg sender nokre solstrålar til Elisabeth i nord, og ynskjer alle som er innom, og vertinna især, ei deilig helg.

Karina sa...

God fredag!
Det mest glamorøse med min fredag til nå er tanken på at det er bare en uke til jeg skal hjem til fine Norge igjen, etter fire uker ferie i Brasil. Har virkelig fått opp øynene for hvor utrolig godt vi har det i det lille landet vårt. Selv om det jo er veldig deilig med sol, varme, palmer og lange sandstrender..!

Anonym sa...

Haha, kom innom for å kommentere på glamorøs fredag, men det er visst lørdag alt. Fredagen ble tydeligvis tilbragt i totalt feriemodus, men det er jo glamorøst i seg selv :-)

Populære innlegg