onsdag, juli 18, 2012

Her vil jeg bo!

Dette er en av de koseligste stuene jeg har sett! Her vil jeg drikke te, lese bøker i timesvis og kikke ut gjennom vinduet.  Tenk å spise frokost ved dette vinduet hver dag!


 Fine gamle rosa liljer.


Sigrid Undset er herved mitt interiør-idol. 

9 kommentarer:

Hermia Says sa...

Så fint få en inblick i hennes hem! Tack!

Stine Arkeologine sa...

Det forstår jeg godt! I hagen min står det forresten fem nyplantede rosebusker av den typen Sigrid Undset hadde (Louise Odier), og det var ikke tilfeldig valgt! :-)

Glamourlektoren sa...

Bjerkebæk er et nydelig sted. Skulle ønske Sigrid hadde hatt litt bedre tid til å nyte alt sammen! Det var nok mye jobb og mange bekymringer, men hun glemte ikke det estetiske midt oppi alt! Og alt er like solid som hun var selv.

Anonym sa...

Å så fint! Selv har jeg lyst til å besøk Märbacka, Selma Lagerlöf sitt hjem i sommer. Noen som vet hvor langt det er sånn ca fra Fredrikstad?

Tannlegetrollet sa...

Ja,Bjerkebæk er et utrolig fint sted.Har mange gode

minner.......

Lise B sa...

Skikkelig fint. Har du forresten vært på Aulestad? Spisestua er nydelig, for eksempel

Ine sa...

Innmari fint! Min store drøm er et kjøkken med vindu, sånn at vi kan ha kjøkkenbordet er sted der sola titter inn.

petit sa...

Sikkert ikke mindre inspirert av henne når en opplever det stedet, kan også slutte meg til anbefalingen om Aulestad selv om det blir et annet sort sted :)

Nenna sa...

Var det ikke foran det ene vinduet der hun satt og skrev Kristin Lavransdatter? Ellers slo det meg at hun hadde så enormt mange bøker. Det var bøker i hvert rom.

Populære innlegg