fredag, august 17, 2012

Glamorøs fredag!

God morgen! Her startet dagen med en dukkert i det lille bassenget ved olivenlunden, og nå nyter jeg et glass pomelojuice mens hanene galer. Vi har tilbragt den siste uka i hjertet av Toscana, og det er himmelsk! Akkurat slik vi husker det fra sist. Fløyelsmyk luft som dufter nydelig av alskens krydder og fiken, deilig temperatur og en bitteliten bris så vi ikke smelter bort. Vi bor på en gård, spiser alle måltider ute - med den utsikten dere ser på bildet - og bader morgen og kveld. Denne glamorøse fredagen skal feires i Siena. Resten av helgen skal vi nok henge her på gården og i landsbyen - det er en slags festival der med opptog og musikk og småbord over hele torget.

Det var dagens prospektkort (via iPhone) fra eders glamourbibliotekar! Kom med deres fredagsrapporter også!

24 kommentarer:

Maje sa...

Ååhh.. ferie i Toscana må være herlig! Her hjemme er det ikke riktig så varmt, men i alle fall oppholdsvær med utsikter til sol.

Fredagsglamouren består i kjole i akvamarin, nye sko og en liten dusj med Marc Jacobs "Daisy" på halsen. Har også et av yndlingssmykkene mine på - et hjerte som jeg fikk av min mor for mange år siden.

Ellers skal jeg spille i et bryllup i morgen (og skal også på selskap senere), så da blir det litt glamour der også.

Ha en flott helg, alle sammen.

Line sa...

Jeg sitter på skolebiblioteket, skolestart nærmer seg faretruende og glamouren drukner litt i bokstabler, men tanken på at helga bare er fire timer unna og jeg skal lage Dolma til middag.( Fylte paprika etter bosnisk oppskrift som jeg har vært heldig å få tak i)
I kveld håper jeg på en rolig kveld foran tv. Tåka nedover fjellene gjør bærplukking uaktuelt, men jeg håper på resten av helga i så måte.

Annette sa...

God formiddag!

Her på det kalde kontoret går det i langermet trøye i ull- og silkebanding (mmm, deilig) og fleecejakke. Det hele kombineres med skjerf fra Gudrun Sjödén, så jeg føler meg litt glamorøs. Ingen varme på kontoret om sommeren, så her inne er det ganske kaldt.

I helga skal jeg være med ei venninne og hennes familie til Rjukan, hvor vi skal opp på den ganske så kjente Gaustatoppen. Jeg planlegger å bruke en del tid i bil og på hytte med å strikke et par luer i bryllupsgave, jeg skal nemlig i bryllup på tirsdag. Ja, tirsdag. Sånn går det når brudgommen er prest og har mange prestevenner.

God helg ønskes alle, og til Glamourbibliotekaren især!

K sa...

Nylackade naglar och planer på att tllbringa helgen vid sjön, det är helgens lyx och glamour.
Trevlig helg tillönskas alla!

Hermia sa...

Åh! Toscana! Hälsa Siena, när jag var där i november pyntades staden inför advent.

Här firas att en andra arbetsvecka efter semestern snart är slut. Ikväll väntar utemys med en väninna och i helgen läsning av allsköns litteratur medan maken är på vift.

God helg!

Anonym sa...

Ny lilla veske i dag !

barnebibliotekaren sa...

Toscana høres ikke galt ut,- nyt det!

Her drikkes det kaffe på kontoret. Med en chocolate chip cookie ved siden av,- rest fra bursdagen min i går :-)
Fredagsfølelsen forøvrig er sliten, men optimistisk. Skal jobbe nok en lørdag, men det er hyggelig. Og på mandag har jeg vært så heldig å få invitasjon til førpremieren på Kon Tiki-filmen på vårt lokale kulturhus. Med skuespillere og filmskapere tilstede og sprudlevann i glassene blir det glamour så det holder en stund :-)
Dagens duft ble Daisy, ellers er antrekket blått og blomstrete.

Nyt helgen der ute,- i sol eller regn, inn- eller utland!

Alt godt sa...

God morgon! Glamourbibliotekarens ferie høyrest heilt fantastisk ut, eg jobbar litt med meg sjølv for ikkje å vere misunneleg.

Eg er i Stjørdal i strålande sol, die andere Gunda og eg skal sylte live på Bruktbo på Sutterø, samt sjølvsagt signere bøker om sylting og safting. I går var det stor lanseringsfest, så det går i eitt her.

Dagens glamour består av nye italienske, fletta skinnballerinasko, kvit bukse og hekla cardigan og Eau duelle på nakke og handledd. Kvelden blir tilbrakt i Stjørdal, før vi dreg til Trondheim i morgon, då blir det ny signerings- og sylterunde i gågata hos Norli. Flyet til Oslo går klokka tre, og då er det rett i bursdag.

Eg ynskjer alle ei nydeleg helg,og sender eit slengkyss til travle Elisabeth i nord, som sikkert har det så travelt med Parken-festivalen at ho ikkje rekk innom her. God helg!

koristen sa...

Åååh, for en rapport! Men sola skinner i Oslo også, og nå fløy akkurat flere flokker med fine gjess forbi kontorvinduet. Denne uka har av flere grunner vært litt tung, men nå er det helg. Jeg skal besøke moren min, og håper det blir vær til å være ute og nyte siste rest av sommeren.

Igår var jeg på et arrangement hvor syltetøy og saft fra Alt Godt var blant de absolutte høydepunktene - så det var tjuvstart på fredagsglamouren.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Hege sa...

Ok, jeg er offisielt kjempemisunnelig!! Men jeg jeg unner dere selvfølgelig en deilig ferie, høres helt fantastisk ut :) Kos dere mass, og hils :)

Frøken Desibel sa...

Åhh Siena, me like:-)

Her er det jobbing før lønningspils etter jobb. Har gått for en litt retrostil i dag med kjole og skjerf og en dæsj ikke fullt så retro Chance Eau Fraîche.

Helgen er mer eller mindre uten planer, men god mat, trening, rydding og sosialisering blir det nok.

God helg til alle, og Annette og vertskapet i sær:-D

Mette Almén sa...

God formiddag. Ligger på en solseng i en rosa sak: lang bluse/kort kjole i behagelig bomull. Øynene hviler utover Middelhavet og solen skinner. Plan for dagen: vasse i strandkanten, lese, en yogaøkt for å myke opp kroppen og en god middag. Sier .mette

HildeSofie sa...

God glamorøs formiddag fra Oslokontoret!

Her er det masse jobb å gjøre, men ikveld venter dobbel 30-årsfeiring av og med hyggelige folk, og så blir det en natt på hotell med kjæresten (som skal på konsert i kveld), før vi vender nesene mot Innlandet i morgen.

Uken har vært preget av milde abstinenser etter Øyafestivalen - jeg jobbet som frivillig der, og du verden for noen flotte mennesker som står på for den festivalen!

Øvrige planer for helgen: null! :-)

God helg til alle, enten den tilbringes i utlandet, i Norge, på jobb eller med fri!

Anonym sa...

Åh, Siena! Jeg leser Julie av Anne Fortier akkurat nå og føler meg veldig nær Siena...

Ellers er fredagen glammet opp med røde negler, blomstrete sommerkjole i 50-talls snitt, høye hæler og chanel no 5 (ikke akkurat en sommerparfyme, men så har det heller ikke vært mye til sommer).

Nyt Toscana!

fru winther sa...

Åh, Tiscana, noe så nydelig! Hvis jeg sier jeg ikke er misunnelig, så lyver jeg. Men jeg skal på Pstereofestivalen i dag, være ung og svaie i takt med musikken. Har rød,avslappa, kul kjole, sandaler, pstereoarmbånd og et lass med stæsj. Dufter magnolia og har villt hår. Yeah! I morgen blir det sol igjen,og da skal jeg pokker meg svømme i havet. Åkke som! God helg alle!

Løvemunn sa...

God glamorøs fredag! Her feires en kollega med lukket valnøtt i lunsjen, det setter gullkant på arbeidsdagen. Setter avgårde på barnefri helgetur med vennebryllup om ikke lenge. I kveld skal det lakkes, kures og skrubbes på en sliten mammakropp.

Ingerid sa...

Ååå, Toscana! Det ser skjønt ut! Et bra tips til den etterlengtede utskeielsen som må komme etter doktorgraden, en gang!
Forskerkontoret er åsted for uvanlig mye glamour - svart skjørt og topp, høyhælte sko, Korres Saffron Amber Cardamom og øredobber med Frk Fjong på. Har vært på faglig tilstelning og blitt litt klokere, og hilst på gamle kjente, alltid veldig hyggelig. Mye ekte glamour idag med løpetur og venninnetreff ikveld. God sensommerhelg til alle!

Glamourlektoren sa...

Nyt Toscana! New England er heller ikke å forakte. Planene for dagen er bok, strand og lokal isbar. Vet at jeg er usedvanlig heldig!

Synne sa...

Så deilig! Jeg unner dere dette avbrekket, og har hygget meg veldig med Instagram-bildene dine i det siste.
Jeg har hjemmejobbedag, men skal ta en joggetur snart for å få litt avveksling, og i kveld har jeg kinoplaner med en god venn. Kanskje tar jeg på meg min nyeste kjole, som jeg forelsket meg totalt i ved første øyekast nå på onsdag, og som det viste seg at var nedsatt med femti prosent? Jeg kjøper sjeldent klær, men denne kjolen og jeg skal svinse sammen så lenge jeg lever, tror jeg. God helg til alle!

L sa...

Ferdig med første arbeidsuke, og Gud så godt det skal bli med helg! DKNY Pure bak ørene, perler i ørene. I kveld venter pizza og rødvin, og kanskje en film. På søndag skal vi i et koselig bursdagsselskap.
God helg til alle!

Ina sa...

SIENA! Fantastico! Kos dere! (Unødvendig å si)

Sommerlig skjørt, hvit bluse og lyserosa negler. Roseparfyme kjøpt på Yves Rocher-butikken i Berlin i juni :)

Høy på gårdagens konsertopplevelse i Operaen, hvor min kjære spilte med den amerikanske sangeren Gregory Porter og vårt kjære Kringkastingsorkester.

Kommisjonsrapport, kritikk og ny politidirektør byttes om få timer ut med indisk mat, venninneprat, musikk og helg!

Anaruh sa...

I dag har vi hatt fri pga planleggingsdag i barnehagen. Vi har hatt venninner på besøk og spist kanelboller i solen.

Nå har jeg akkurat lykkes i å få inn en bestilling på hotellrom i Paris om noen uker! Nerveprirrende aktivitet - har fått mailer med "beklager - fullt" i flere dager nå, så det var vanvittig deilig å få en bekreftelse på rom, selv om det ble noget dyrere enn jeg hadde håpet på.

Nå skal jeg ut på terrassen og feire med kald drikke, bok og dagens siste solstråler! Hurra for sommer i august!

Kos dere masse i Toscana!

Stine Arkeologine sa...

Er så sliten at hodet er tomt og ordene er borte, men jeg ligger langflat på sofaen, er nydusjet, har roser fra hagen på bordet og Chopin preluder i CD-spilleren. Husker ikke hva jeg har hatt på meg i dag, men det er fredag og jeg har det utmerket!

Ha fortsatt nydelige dager i Toscana! Riktig god helg alle sammen! <3

Oslopiken sa...

Åh! Unner deg virkelig den ferien! Nyt!

I Oslo er det vakkert duskregn, grått og vått. Men ganske vakkert likevel. Glamouren består av helg, Himlagott i tekoppen og sparkende baby i magen. O lykke.

Populære innlegg