torsdag, november 29, 2012

Berlin, del 2


Yndlingsbutikken min i Prenzlauer Berg. Her har de DDR-propaganda i de rareste former, de mest nitriste postkort, LP-plater med de mest absurde cover, Jon Blund-dukker og mye annet man ikke visste man ville ha før man kom dit.Slik som disse brilleinnfatningene.

Fine Oderbergerstrasse.

Prenzlauer Berg
(hvor vi vanligvis pleier å bo)

Ah. Forrige gang jeg var her var det nærmere 30 varmegrader og vi gikk fra iskiosk til iskiosk. Kauf dich glücklich føltes litt for kaldt denne gangen. 


Oslo-lampa og utsikten. 5 kommentarer:

Synne sa...

Berlin ser alltid veldig sjarmerende ut gjennom ditt kamera! Jeg har bare vært der én gang, på klassetur med ungdomsskolen, og da så vi ikke så mye til denne typen steder. Takk for titten!

Snella sa...

Takk for godt butikktips. Eg er så heldig å ha "hytte" i Berlin, og er alltid på jakt etter nye stadar å utforske!

berlinløvinnen sa...

Da er det bare å nyte videre og leve på minnene. Prøv gjerne bokhandlene i nærheten av Savignyplatz også. Ich hab´noch einen Koffer.....und bin bald wieder da. First we take Berlin, then we take Manhattan...

Stine Arkeologine sa...

Deilig å drømme seg bort med bilder fra Berlin! Må bli med søsteren min dit en gang, hun elsker Berlin, har bodd der og må stadig tilbake!

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Da bør du ta en tur snart! :)

Snella: Ah, "hytte" i Berlin, det hadde vært noe!

Berlinløvinnen: Ja den kofferten, vi fleipet med det da vi schleppet med oss koffertene våre opp og ned trapper, over og under og rundtomkring på Alexanderplatz :)

Stine Arkeologine: Benytt anledningen - lokalkunnskap er alltid kjekt!

Populære innlegg