fredag, november 09, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Endelig helg igjen! Denne blir aktiv, med både jobbing, bokmarked, bursdagsselskap og familiebesøk. Best å komme i gang med arbeidet så fort som mulig. Men først en liten glamourrapport!

Glamorøs fredag startet i går kveld, med Mesteraften hos Nasjonalballetten i operaen. Herved ekstremt anbefalt! Dere som har anledning bør absolutt få med dere denne. Det er tre akter - først en klassisk ballett fra 40-tallet til Bizets symfoni i C, deretter en moderne ballett av den fabelaktige Kylián (som var en stor del av åpningsforestillingen deres i den nye operaen i 2008, "Worlds beyond"), og til slutt selveste Vårofferet av Stravinsky. Man blir helt målløs over kroppsbeherskelsen deres. De ser vektløse ut, tyngdekraften gjelder ikke på den scenen. Herved vet dere hva dere har å gjøre! Det er seks forestillinger igjen.

Glamoureffekter: Perler, fargesprakende skjerf, røde negler og Coco. Nå blir det Schumann-romanser her, så jeg overlater fredagsrapporteringen til dere! Alle er hjertelig velkomne!


Og her er et utdrag fra Kyliáns 27'52" (fra en annen oppsetning).26 kommentarer:

bliss sa...

Oj, tidlig fredagsrapport i dag, bibliotekar:)

Jeg var ute og lagde middag med jobben i går og spiste etterpå med mengder med vin. Litt tørr i munnen i dag, men er allerede på jobb, så ingen problem.

Nyvasket og flettet hår, rød bukse, kaffe i koppen og kake om en time, kan det bli bedre?:)

Jeg har foreløpig ingen planer i helga og det er så deilig. Skal få vasket litt og trent litt og ellers bare nytt livet.

Alt godt sa...

God morgon! Her er det stille i huset, dei som må avgarde tidleg har dratt, og vi andre tek det litt rolegare. Snart stikk eg på jobb, det inneber ein dag borte frå pulten, berre masse avtalar.

Dagens glamour består av ein arm frå verdas beste kjæreste rundt meg og Paul Smith Floral på halsen. I kveld skal eg møte igjen gamle sangarvennar, og i morgon skal vi på ball med alle generasjonar av koret eg sang i i fem år. Eg gler meg!

Eg sender eit slengkyss nordover til Elisabeth i nord, og ynskjer alle som er innom ei deilig helg.

Q sa...

God fredagsmorgen! Sitter og hører på Schumannen mens jeg spiser frokost, takk for det! En rolig start på helgen med andre ord, men det skal nok få ta seg opp. Det blir en helg jeg både gleder og gruer meg til, men det skal bli moro å komme i gang.

Varm ullcardigan og rødt på leppene er dagens effekter så langt, og (de lave) hælene skal selvfølgelig på. God helg til alle sammen! :)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Rolig dag på jobb, etter en uke med masse forfattertreff og arrangementer. Nå er 200 stoler ryddet vekk og reoler rullet tilbake på plass. Back to normal :-)

Dagens glamoureffekter er nydelig skjerf i turkis (gave fra ungene) og Coco Mademoiselle. I helgen skal det lørdagsjobbes og ellers har jeg planer om å begynne julegaveinnpakkingen.

God helg til alle der ute, vertinne og gjester!

Johanne sa...

God formiddag! Deilig med hjemmekontor i dag. Satser på å få unna masse arbeid, mens jeg koser meg med fersk kaffe og P2.

Glamouren består vel først og fremst i hjemmekontorelementet, ingen stressing med barnehagelevering, bare tasse rundt med tøfler og myke klær og lave skuldre.

Helgen lover (i tilfeldig rekkefølge): familiemiddag hos far og ny kone, lek og tull med verdens beste småjenter, barnebursdag, rødvin, garasjerydding og rakfiskaften.

Juhu og god helg!

Line sa...

En svært stille dag på skolebiblioteket. Jeg benytter anledningen til å lese litt i en Brageprisnominert ungdomsroman: Inn i elden. Den er bra, men det går sakte. Noen bøker trenger man mer tid på. Dagens glamoureffekt er svart topp med "diamanter" påsydd, og dongeriskjørt i to nyanser. Helga går med på å lage tilng til julemessa neste helg, og å høre masse lydbøker mens jeg arbeider.

God helt til Glamourbibliotekaren og alle andre

Anonym sa...

Endelig litt glamour i mitt liv ogsaa. De siste dagene har vaert litt triste, men i dag startet jeg med en deilig løpetur, frokost med en venninne og sitter naa og gleder meg til aa spise østers til lunsj.
Alt godt til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs morgen fra Bodø! Her er det glamorøst med nybakte halvgrove rundstykker til frokost, og pålegget er rykende fersk eplemarmelade med kanel og muskat. Jeg mikrosyltet i går, nemlig, og det ble knallgodt! Andre glamoureffekter i dag inkluderer snarlig lakkering av ni negler (den tiende har plaster rundt seg) og nyvasket hår som har fått seg en liten Redken-kur på morgenkvisten.

Helga skal for det meste brukes til sosiale innslag; i dag skal jeg spise afrikansk mat hos ei venninne fra Malawi, på søndag kommer mamma innom på overnattingsbesøk. Og så er det jo farsdag på søndag! (Pappa får gaven når mamma kommer hjem på mandag!)

Slengkyss til Alt Godt, og forøvrig gode helgeønsker til alle som er innom her :)

koristen sa...

Jippi, fredag! Jeg har en usannsynlig arbeidsmengde som må gjøres i løpet av dagen, men det går så vidt - håper jeg! Deretter er det jenteklubb med god mat, god prat, latter og vin. Gleder meg!

Helgen videre er planløs, men å få orden på huset har førsteprioritet. Da blir det så veldig mye mer glamorøst etterpå.

Dagens glamoureffekter: Chanel no 5 bak ørene, lilla negler og arvet bling rundt halsen. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Sørlandspige sa...

God morgen!

Og her var jeg, klar til fredagsrapport. Skulle bare høre Schumann-musikken pent servert av Glamourbibliotekaren først - og så viser den seg å by på noe fantastisk: Jeg ble deilig rørt til tårer over den fantastiske sopranstemmen til Marlis Petersen i duett med Werner G. Jeg takker for en vakker start på dagen! Resten av rapporten min kan bare være ...

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dette er en litt merkelig dag ettersom det er siste dag på en superfin jobb. På mandag blir det en ny tilværelse på en ny og forhåpentligvis også superfin jobb. Nye oppgaver, nye kollegaer, nytt kontor. Rart. Men i dag blir det kos og kake med de "gamle" kollegaene. Glamouren består av strikket favorittkjole, grønne øredobber og en dæsj av min gode gamle Bvlgari Au The Vert.
Helga blir rolig, med pizzakos med noen artige unger, kanskje en cafetur med venninnene og et sykebesøk med medbrakte "nødrasjoner" til min nyopererte niese.
God helg til alle dere glamorøse mennesker!

Kristine sa...

God formiddag! Har gjemmekontor i dag (som nesten alle fredager den siste tiden...) og skal etterhvert møte en venninne & baby til lunsj. Ser frem til alenehelg (mannen er på fotballtur) der masteroppgaven står i fullt fokus.

Påkledningen er enkel og behagelig: grå jeans, svart- og hvitmelert ullgenser fra Acne og utendørs et par Chelseaboots.

God helg!

Ina sa...

Sitter ved vinduet på ryokan-rommet i Tokyo, hører på alle lydene utenfor og funderer på hvor jeg skal spise middag. Min kjære mann reiste tilbake til Norge i morges, og jeg har ingen avtaler i kveld. Solomiddag i Tokyo er jeg forsåvidt vant til fra tiden jeg bodde her, men likevel føles det bittelitt rart. Og med gjenhøret med Beverly Craven ble ikke savnet av mannen min noe mindre... Ååå! Likevel, det er ensomhet av den gode, ja nesten glamorøse sorte - ettersom den avløses av gjensyn med gamle venner i morgen! Av glamoureffekter nevner jeg nye porselensskåler, høstfarger, vindusshopping i Omotesando og de endeløse mulighetene denne juvelen av en by har å by på. Antrekket er enkelt og sort, med et plommefarget skjerf til. God helg til alle der hjemme!!

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg er hjemme med minstemann som er litt pjusk i dag. Vi oppholder oss mest på et teppe foran peisen, der vi spiller spill, leser og tegner. Han leser "Bæ og Bø" og "Emma og Thomas" og drikker juice, jeg leser Hoems Bjørnson-biografi og drikker kaffe. Det er stille og fint, kaldt og hvitt ute og varmt og lunt inne. Det skulle vært både vasket og ryddet her, men vi tar det med ro så lenge. Glamorøse fredager kommer i mange former!

God helg til dere alle sammen! :-)

Britt Åse sa...

Her er det rapportskriving på hjemmekontoret, og dagens glamoureffekt må vel sies å være en usannsynlig vakker orkide som står på bordet foran meg, og det tente lyset ved siden av.
I morgen skal jeg frisøren og gjøre noe nytt! Gruegleder meg og er fryktelig spent. Får håpe jeg blir fin :-)
Ellers byr ettermiddagen på svømmeøkt og resten av kvelden/helgen blir i fredens og roens tegn.
Nå skal jeg høre Schumann før jeg fortsetter skrivingen.
God helg til alle!

Britt Åse sa...

PS: dagens duft er Poudre de Riz fra Huitieme Art; en deilig, myk ambery og pudret duft.
Anbefales :-)

Ina sa...

PS: En venninne jobber tilfeldigvis 5 min unna her jeg er. Så blir det selskap å få likevel! For en hyggelig overraskelse!

Mens jeg venter på henne, kan jeg jo nevne at dagens duft er Saffron Amber Cardamom fra Korres : )

Frøken Desibel sa...

God morgen!

Har vært noen travle helger i det siste med reiser til Island og Stavanger. Hatt omvisning i to flotte konserthus to fredager på rad (stas for en akustiker), og fikk spille i den ene.

Denne fredagen startet med intervalløkter på mølla. Har tatt på kjole og støvletter som har fått ny glidelås. Litt Infusion d'Iris i halsen og planer om en kort dag før det bærer til Sørlandet for sårt etterlengtet samvær med familie og barndomsvenninner.

Har akkurat gjort en oppdragsgiver meget fornøyd hvilket også gir en finfin følelse på en fredag:)Ingenting er bedre enn å gjøre andre glade!

Håper alle får en fantastisk fin fredag og helg!

Kristin sa...

Det mest glamorøse denne fredagen er at jeg våknet med verdens fineste kjæreste som også kommer hjem igjen til middag senere, ellers er det bare bustete hår, te og MrDarcy-maraton siden jeg ligger hjemme med influensa.

Så koselig å lese folks ulike oppdateringer, det er mye fin hverdagsglamour - tokyo-fredag er kanskje litt mer glamorøs enn bokstund foran peisen med sykt barn, men begge deler høres helt fantastisk ut!
God helg til alle!

Kristin sa...

....tokyo er kanskje mer YTRE glamour mente jeg ;)

Anaruh sa...

Her kjører vi glamour hele veien: lekker hvit støttebandasje og verdens vakreste blåmerker i ansiktet! Dagens tilbehør: krykker og en krakk til å ha foten på :p

Neida, det er en ganske fin fredag. Nyter stillheten hjemme alene, har fått god-bedring-blomster i en vase og to clementiner ligger innenfor rekkevidde. Darjeeling fra en tur til India tidligere i høst er drukket, og senere i dag skal mannen min kjøre meg til en frisørtime som ble bestilt før jeg vrikket beinet. I dag tror jeg at jeg skal spandere på meg kur og hodebunnsmassasje, gitt!

Ha en deilig helg alle sammen! Min tilbringes i en god stol, med beina ogpp og te i koppen mens mann og barn varter meg opp. Det er fordeler med alt ;)

Kjersti sa...

Jeg hadde ambisjoner om å kjøre skikkelig fredagsglamour med kjole og strømper, selv om jeg bare skal være hjemme i kveld. Men etter lang tur i skogen med valpen som snart runder seks måneder, og deretter stor helgehandel (er så deilig å slippe å dra i butikken på lørdag!) ser det ut til at olabuksa beholdes på allikevel. Uansett: deilig ettermiddagsstund nå med Odd Nordstoga i cd-spilleren og fyr på peisen. Snart kommer far i huset hjem fra løpetur, og da skal vi ha vår egen lille test av årets juleøl.
God helg!

Sophie sa...

Fredag!
Kanskje jeg også skulle rapportere, for en gangs skyld?

Glamouren består for min del i at jeg har spist smørbrød og delt eplekake med min mann, bare oss to, på en nesten folketom Frognerseter - inne ved peisen i kafeen, med tåkelagt Oslo under oss. Da vi kom ut derfra, hadde tåka lettet halvveis, og vi så utover byen og havet. Fint!

I tillegg har jeg blitt inspirert (glamorøs inspirasjon) av Michelle Obamas stil i dag - som jeg har sett nærmere på! Hun er elegant, freidig og prisbevisst! Jeg har sett på to fotoserier av hennes fashion moments, og blitt kjent med hennes favorittdesignere L'Wren Scott, Jason Wu, Sophie Theallet og Michael Kors. Sjekk for eksempel bilder av førstedamen her: http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,2074002_2354985,00.html

God helg!
Sophie

Mette sa...

Sort fra topp til tå i Københavns bakgater hvor det finnes mye å bruke penger på eller bare titte! Kanalcafeen innfridde alle ønsker - nå gjelder det å hvile føttene før neste utfart. God helg! .mette

Kristin sa...

God kveld!
- en sjelden gang jeg er innom bloggen din fra MACen.
Som regel titter jeg innom fra telefonen, og da er det en ekstra terskel å legge igjen kommentar - kanskje det er grunnen til at du har flere lesere men ikke tilsvarende økning i fredagsrapporter?

Uansett, jeg digger bloggen din, den gir meg stadig inspirasjon. Her om dagen, da jeg kom med et forslag til kjæresten var kommentaren "hvor er det du har fått dette fra? er det fra denne glamourbibliotekaren nå igjen?" jeg har jo referert til deg for ferier, plateanbefalinger og filmkvelder - for å nevne noe:-)

Og fredagsglamouren? En handletur i utlandet!
Riktig god helg!

Glamourlektoren sa...

Dagens glamoureffekter: Stort fruktfat og lekker kake på jobb, renoveringsprosjekt som nærmer seg slutten hjemme, favorittvegetarpizza med ektemann hjemvendt fra andre siden av Atlanteren. I helgen skal jeg høre kammermusikk på Musikkhøyskolen, male et kott og få unna masse jobb på søndag. Godt det er meldt dårlig vær..!

Populære innlegg