tirsdag, november 13, 2012

Moonlight in Vermont

God morgen! Jeg tror vi trenger litt måneskinnsstemning fra Jo Stafford!Dessuten tenkte jeg å høre med dere: Hvordan er stemningen for å kjøre Glamourbibliotekarens adventskalender i år igjen? Det blir samme temaer som det har vært i alle år - barndommens julekalendre ble jo gjerne resirkulert, og jula er forbeholdt tradisjoner. Også her i Glamourbibliotekarens blogg! Hva mener dere? Resirkulert adventskalender?

19 kommentarer:

Anonym sa...

Ja - gjerne. Jeg er ikke noe julemenneske - men liker tradisjoner! Kjør på! .mette en helt vanlig tirsdag

Anonym sa...

JAAAA!! :)Det er så koselig å logge seg på en tidlig desembermorgen med tekoppen i hånden og lese adventskalenderen! :)

Anonym sa...

Ja takk!
Hilsen Kjersti

HildeSofie sa...

Definitivt!

Anonym sa...

Ja!!

Miss Golightly sa...

Kjør på:) Og hvis du har noen nye julemusikktips vil jeg ihvertfall bli gla for det.

koristen sa...

Jaaa :-) koselig med julekalender!

Ine sa...

Gjerne adventskalender, det er kjempekoselig! Apropos adventskalender - jeg husker at du har fått kalender med te noen år, vet du hvor den er fra? Og eventuelt om man kan kjøpe den på nettet?

Fint med litt måneskinnsstemning, forresten!

Glamourbibliotekaren sa...

Flott, da blir det den gode gamle kalenderen i år også!

Ine: Min pleier å komme fra tebutikken Tante T i København, men jeg vet at de lager en i Sverige også - så kanskje noen norske teentusiaster har kastet seg over idéen nå? Det kan godt tenkes du kan kjøpe den danske fra nettbutikken, men det kommer toll i tillegg, dessverre - jeg tror utsalgsprisen er omkring tre hundre danske kroner.

Ine sa...

aroOk, takk for svar! Lurer på om jeg rett og slett skal lage den selv med teposer fra Palais des Thés. Tenkte å lage "testund"-adventskalender til mannen og meg. Med to poser te og en lapp med fin musikk på hver dag. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Det høres ut som en MYE bedre idé :) Håper Radio Glamourbibliotekar vol. 8 kan bidra til stemningen også! Legger ut link når det nærmer seg - men den ligger jo blant de andre Spotifylistene, så man kan høre på den når som helst.

Jazzgirl sa...

JA! Jeg gleder meg til adventskalender! Er ny leser - så var ikke med i fjor. Har uansett kikket på den gamle og den er kjempekos. Håper likevel du ikke kopierer den nøyaktig fra i fjor da :).. Og håper det blir ny/redigert julemusikk. Jeg har hørt på den gamle siden september -og den er superkos - men det skader aldri mer mer (kvalitets-)julemusikk. Gleder meg!

Julia sa...

Ja, veldig gjerne! Og JA til tradisjonsrik jul! Jeg pleier faktisk aa faa gavene mine innpakket i avispapir, og moren min lurer paa om hun ikke skal ta med noen avissider paa juleferie hos slekta i Junaiten. Til deres formodentlig store overraskelse... Viktig aa ikke bryte tradisjonen.

Synne sa...

Jeg er klar for kalender! Har allerede skaffet sjokoladekalender til både meg selv og kjæresten (for jeg fant en med Disney-motiv, og så fant jeg en med Nintendo-motiv etterpå - det er så mange morsomme typer her i Frankrike!). Jo flere, jo bedre. Haha, jeg vet jo at det er den typen holdning som du gjerne bruker din kalender til å oppfordre oss til å endre, og vanligvis er jeg helt enig, men HALLO, nerdete sjokokalendere!

Anaruh sa...

Jaaa, vil vil gjerne se kalender i år også. Resirkulering er en fin ting :D

Anonym sa...

Julekalender, ja tusen takk:-) Har selv investert i en Christmas Collection fra Yogi tea (helsekosten) Ikke så fin som din te-kalender fra i fjor - men dog 24 poser... Her er for øvrig julestemningen godt i gang. Ansatte i kulturskolene må jo sørge for at julemusikken sitter som den skal til 1. desember!

petit sa...

Ja takk, uansett om den er helt resirkulert eller ei så hva er vel mer inspirerende enn Glamorbibliotekaren også før juletiden, syntes den var koselig i fjor men husker ikke alle tipsene for det, små lyspunkt! :)

Stine Arkeologine sa...

Tradisjon og julekalender er en fin kombinasjon! :-)

glamnovisen sa...

Det blir da ikke jul uten! Kjør reprise!

Populære innlegg