fredag, desember 14, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Travel, travel dag, så det var nok lurt å komme tidlig på jobb! Har allerede vært her i en time. Julete på gang, kongerøkelse også, og musikalske perler triller ut av høyttalerne. Dagens duft er min juleparfyme Boucheron, og glamoureffektene som sådan er sparsomme (altfor kaldt for øredobber, jeg har luesveis og blankt ansikt grunnet kuldekrem) - men i ettermiddag og kveld har jeg tenkt å gjøre julerelaterte ting som å skrive julekort mens jeg hører på Bing - det er koselig.

Ha en fin fredag alle sammen, og kom med deres rapporter i kommentarfeltet!

mvh
eders Glamourbibliotekar

30 kommentarer:

Anonym sa...

Fin fredag. Nydelig sjal i grått som matcher uniformen er dagens glamour og håret viklet inn i en smultring - rart hvordan moten kommer tilbake! Perler,diamanter og litt rødt på leppene gjør susen!
.mette

S sa...

God fredag!
Er så inderlig sliten for tiden, så den ytre glamouren er litt fraværende. Men den indre følelsen av fredag er glamourøs nok. Har en nokså travel dag foran meg, men når jeg forlater jobb blir det avslapning og god mat. Og det kommer en mellomstor gjest på helgebesøk. Har ellers en del julerelaterte planer, som de siste julegaveinnkjøpene og pepperkakebaking. Dessuten satser jeg på å få trent litt også. Det blir jo jul uansett.

Ha en god fredag, alle!

dez sa...

Riktig god fredag morgen : )
Takk for inspirasjon - fikk også lyst til å lage julekort til digg julemusikk : ))

Ha en finfin helg!

Siri sa...

Jeg begynte dagen på Tøyenbadet - en helt fantastisk deilig måte å våkne på en fredag morgen. At svømmeklubbene, som ellers pleier å okkupere halvparten av banene, tydeligvis har tatt juleferie, gjorde det enda mer behagelig å være en vanlig mosjonist. Klorlukten som sitter i huden overdunster riktignok dagens parfyme (noe fra Dior), men jeg kjenner meg i alle fall veldig nyvasket! :-)

Ellers er det siste deadline på jobb før jul, og jeg venter på sitatsjekk på artikkelen jeg har skrevet. I ettermiddag blir det en svipptur ut til foreldrene mine for å sette fra meg julegaven jeg skal få av dem (ny koffert), men som jeg selv har kjøpt inn. Håper de gidder å pakke den inn, da! :-) Resten av helgen skal brukes til lesing (har begynt på en av Nobelprisvinner Mo Yans romaner, og den er artig!), håndball-EM-titting, julegavepakking og kjærestetid.

Glamournerden sa...

Her er en som "S" også en stor smule sliten etter en våkenatt med lillegutt som slettes ikke ville sove...*gjeesp*! Montro om det er tenner på gang..hm.

Glamouren er foreløpig den samme som hver morgen; Polarn O Pyret pysj på mamma og orangutang-pysj på poden.
Men utover dagen blir det iallfall perleøredobber i ørene på ho mor og kanskje en nissedrakt på poden, ettersom vi tenker oss på førjulsbesøk til barselvenninne :-)

Helgen bringer gaveinnpakning, siste julegaveinnkjøp, trening og litt rødt i glasset te ho mor på kvelden :-)

God glamorøs fredag & helg til alle dere!

Anonym sa...

I dag skal jeg på julekonsert i kirken her jeg bor. Det er min glam i dag :)

meg

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Fridag og nyklipt og nyfarget hår føles utrolig glamorøst i dag! I ørene henger et juletre og et reinsdyr, og jeg dufter av Gucci Rush.

Foreløpig er det kaffe og avis som gjelder, men jeg har planer om en bytur for å få sendt avgårde litt julepost og handle noen smågaver som fortsatt mangler. Og kanskje blir det en liten kaffekopp på kafe :-)

Resten av helgen skal fylles med litt julepynting, kos med kjæreste og unger og litt mer baking av cookies,- kakeboksene holder seg liksom ikke fulle ...

En god og glamorøs førjulshelg ønskes alle der ute,- vertinne og gjester!

Anonym sa...

Siste jobbefredagen i år! Wow, desember bare fyker avgårde, og det er så vidt jeg henger med. Men nå har jeg en kopp med særdeles god kaffe, noe fresh bakst og nyvasket hår - og livet og jobben er l-i-t-t på pause.

Ytterligere glamour fins i høye hæler og Chanel-parfyme. Den kriblende følelsen jeg tror er blitt en permanent del av mageregionen: En ganske fin fyr som forstyrrer hjertefreden min skal tilbringe helga med meg. Og et dertilhørende stort smil. Ha en strålende helg, godtfolk :)

Cecilia sa...

I dag og mange andre dager nå er jeg glad jeg arvet svigerns lange sauepelskåpe før pels ble så ukorrekt! Ellers kort svart kjole, Desigualstrømpebukse, fint lilla ullsjal fra markedet på Blå, lilla perler rundt halsen og hjerter fra Laura Ashley i ørene. Duften i dag er Flowerbomb La Vie en Rose.

Der jeg jobber skal et jazzband spille i kantina i lunchen i dag, det blir nok bra! I morgen blir det familieselskap hos meg, sønnen fyller 16! Søndag er det ekstrajobb på bokcafe, og på kvelden skal jeg crashe i sofaen med noen venninner og se Love Actually ... igjen. Jul blir det jo uansett, sant ;-)

God helg og en fortsatt fin adventstid ønskes Glamourbibliotekaren og dere alle :-)

koristen sa...

Jeans og gammelrosa cardigan er ikke så veldig glamorøst, men det pifffes opp med litt gull og perler og en søt, liten og gammel bling-nål. Duften er fra Chanel. Håret er usedvanlig rart, men det skal klippes av yndlingsfrisøren i kveld.

Jeg har akkyrat fått hengt opp på kontorveggen et nydelig maleri, kjøpt fra en kollega som også er kunstner. Glamournivået på kontoret ble bektraktelig høynet, nå skal her ryddes så resten står i stil, jippi!

Helgens høydepunkt blir korets julekonsert på søndag, ellers blir det en snarvisitt hos mor og diverse koselige, julerelaterte sysler.

God helg til vertinnen og alle andre!

Sørlandspige sa...

Strikkekjole, strømper med rosemønster og rosa Daisy godlukt gjør meg klar for helg! Litt handling er nok uunngåelig i dag også, så kanskje jeg slipper i morgen - det forventes nemlig storm og tildels store snømengder her på sørlandskysten. Da vil jeg helst la brøytebilene få holde på uforstyrret, mens jeg hører på julemusikk, pusler på kjøkkenet og lager kosemat til vennebesøk. God helg!

Anna Lovinda sa...

Oppsatt hår! Ha, ha med tusen spenner. Og jeg venter hvert øyeblikk besøk, og skal guide de rundt på alle steder jeg ikke kjenner på jobb. Noe som egentlig betyr overalt! :-)

Ellers er det Händels Messias som gjelder i helga! Priviligert som får synge så vakker musikk.

Nå er det vakker musikk med Janis Ian på ørene. Blir aldri lei av henne.

Slikejenter! Jeg leser ALLTID Silkejenter, og tenker: hmmm, det høres så mykt og godt ut. ;-)

God tredje adventhelg til alle! Dropp gavekjøret, pust og nyt!

Line sa...

I dag kom jeg en time tidligere på jobb, og skal dra tilsvarende tidlig også. Resten av dagen får gå til å få pakket en del gaver og forhåpentligvis få ryddet litt. Håper det blir tid til å ta det med ro, brodere deler til flere gapenisser og se på tv. I morgen er det bytur og juleklipp hos frisørtante:-) Helga blir fin og jula blir fin. Tenker bare å komme på forskudd av ting slik at jeg kan ta det med ro rundt neste helg.
Jeg må ellers takke så mye for julespillelista på spotify, som jeg hører på mens jeg holder på med alle de andre tingene. Det er så masse fin julemusikk der som jeg ikke visste om før engang.

Glamourlektoren sa...

Førjulsfrokost i klassen - koselig stemning blant alle de kjekke ungdommene mine - bra start på dagen! Forkjølelsen blomstrer, nå skal jeg hjem og pleie meg selv litt. Nyter redusert stilling for tida, bortsett fra når lønningsposen kommer :)Skal drikke te og rydde litt, kanskje skrive noen julekort. Lite offisielt program for helgen etter en uke preget av konserter nesten hver kveld - kirkemusikk, kammermusikk og storband - det beste med førjulstiden! Lysmesse kommende søndag med vår kommende konfirmant involvert blir hyggelig. Ønsker alle en fin tredje adventshelg uten altfor mye støy fra "kassaapparatene" som Jostein Gaarder skriver om i sin fantastiske bok "Julemysteriet" - en bok barna dessverre har vokst fra nå, men som jeg har liggende fremme i adventstiden likevel!

HildeSofie sa...

Startet dagen med en frisk gåtur etterfulgt av en varm dusj. Nå er jeg iført ull innerst, duften er Vanille Noir fra Yves Rocher (fikk med en prøve i juleforsendelsen, og den er ikke så verst fin). Hyasinthen jeg kjøpte forrige uke blomstrer og sprer godlukt, på kjøkkenet trekker en kopp advent-te, og jeg er klar for siste eksamensinnspurt med lesing hele dagen. Snart ferdig!!

Andre planer for helgen er å ta en tur til Bondens Marked på Hamar i morgen, og se om jeg finner noen julegaver. Julekort skal jeg også skrive og sende :)

Ikveld er jeg alene hjemme, så da er nok sjansene store for at det blir filmkveld med Love Actually.

En riktig fin helg til alle!

Anonym sa...

Glamourfølelesen sitter fremdeles igjen etter å ha vært i Operaen og sett "Nøtteknekkeren" sammen med datter og svigersønn i går.Ikke fullt så glamorøst å avslutte kvelden på Signaturtoget med 48 cm setebredde og bli sittende ved siden av en fremmed mann som opptok halvannet sete og leste avisa med albuen inn i ribbeina mine...
I kveld er det "På spåret" SVT1 og "Juleoratoriet" på NRK 2, og på søndag er det "Jul med Ernst" på TV4 - en årlig höjdare!
Hegepege

Anonym sa...

Rettelse: Toget var Flirt og setebredden 40 cm.
Hegepege

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag!

Nå er det bare noen timer igjen på jobb før jeg skal spille julekonsert med korpset. Deretter er det julebord med pinnekjøtt. Det er heldigvis stor forskjell på dette pinnekjøttet og det jeg får servert på julaften:-D

Ellers tror jeg nesten været får diktere hva helgen skal gå med til. Rydding og vasking av heimen blir det i hvert fall uansett. Og nissespilling på søndag. En tidvis ekstremt kald opplevelse, men da er det jo godt med litt te eller kakao etterpå:) Også blir det helt sikkert noen julefilmer!

Håper alle får en fin tredje adventshelg.

berlinløvinnen sa...

Glamour å komme seg fra omgangssyke, og å forberede en rett til kveldens julebord på jobben, hjemme hos kollega. Minimalt med julegratiale i det offentlige, så vi disker opp selv, med middelhavsretter ispedd lokal norsk julemat. Nære Løitens vugge, sper vi også på med akevitt og andre edle dråper, som vi håper ikke vil overskygge godluktene de frammøtte har tatt på seg. Jeg går for Eternity, svart kjole, og semskede sko med spenne. God helg til alle!

Arkivaren sa...

God ettermiddag :)

Jeg prøver ut nye parfymer om dagen, startet prøverunden med Parfumerie Generales Cadjmere og kommer nok ikke videre i testingen før den er brukt opp.. Den står for fredagsglamouren i dag. Har ikke helt fredagsfølelsen ennå siden jeg nå er på vei til tannlegen, men straks jeg er hjemme blir det nok helg - som skal tilbringes med lesebrettet og tekoppen.
Ha en riktig god fredagskveld og god helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her startet dagen med en morgentur (!) til Keiservarden sammen med ei venninne og hennes hund! Var hjemme igjen før klokka var 12, og da var det glamorøst å ha fri-fredag og kunne unne seg en laaang dusj. Den ytre glamouren er ikke så påtakelig i dag, men jeg dufter av India Hicks Island Living og har nyfilte negler og nyklipt hår i det minste.

Midt på dagen måtte jeg gjennom et lite helvete - shoppingsenteret City Nord en fredag før jul - for å bruke opp et gavekort jeg har fått, men det fikk jeg jammen utnyttet maksimalt. Masse fine råvarer som jeg skal bruke til å lage julegaver med, og et heldig tidspunkt mht at der ikke var så fullt. Og best av alt: Jeg rakk innom polet og fikk meg ei flaske rødvin til helga aldeles gratis, takket være vinlotteriet på jobb...

I kveld skal jeg være vertinne for tre adoptivtantebarn i alderen 4-7 år som kommer hit på overnattingsbesøk - de skal få lage marsipan, mens jeg lager forskjellige andre saker. En aktiv kveld, tror jeg. I morgen blir det litt jobb før julebord med Parkenfestivalen på kvelden - inkludert det som kanskje er tidenes siste konsert ever med Hålogalandslaget! Søndag blir det restituering og litt jobbing, tenker jeg...

STOR klem til Alt Godt, med takk for sist helg, og glade julehilsener til resten av gjestene her inne!

Karina sa...

God fredag!
Har eksamen i morgen, så i dag har eg tilbragt dagen på sofaen med naturfagboka og x -antall kopper julete i hånda. Men ingen grunn til å spare på gkamouren for det! Smale jeans og ny mørk blå genser med paljetter innkjøpt i London forrige helg ble dagens antrekk. Duften ble rett og slett vanilje dusjdåpe kjøpt hos iherb.
Etter eksamen tenker eg å bruke resten av helga til å handle dei siste julegavene, drikke enda litt meir julete og se julefilmer. :)
God helg!

Frk Justitia sa...

God fredag!

Lite glamorøs start på dagen, måtte kaste inn håndkleet etter en halvtime på jobb på grunn av feber og alvorlig frykt for å miste stemmen før viktig jobbintervju i ettermiddag.

Dro hjem og sov, før jeg forsøkte å kompensere for hvordan jeg følte meg med sminke, gulløredobber og mitt elskede skjerf i turkis og gull fra Silkeveien - så da var plutselig glamourfaktoren oppgradert flere hakk. Gjennomførte intervju i paralgin forte-rus, og det gikk slett ikke verst.

Nå har jeg kollapset på sofaen og her blir jeg til jeg er frisk igjen!

Synne sa...

God og glamorøs fredag! Her i Paris er det grått og vått, med ti varmegrader - ikke særlig julete, men koselig likevel. Cashmere-te, kongerøkelse og julemusikk gjør susen!
Jeg har nå hatt besøk av to venninner i en hel uke, og vi har gjort masse fint og hyggelig, og så har vi sovet tre stykker i min lille studioleilighet. Intimt, haha! Nå har de nylig reist, og det er godt å vite at vi sees igjen i juleferien.
I helga skal jeg sove lenge, og i stjerneformasjon, fordi jeg har plass til det! Det føles superglamorøst for øyeblikket.
God førjulsfredag til alle!

Anonym sa...

God aften! Arbeidsdagen var lang og stressende og særdeles uglamorøs. Helgefølelsen kom sent men godt - i nitiden stupte jeg inn døra her hjemme. Nå slapper mannen og jeg av foran peisen sammen. Begge har tatt på flanellspysjebukser og myke ullgensere, jeg er i tillegg tullet inn i et digert Røros-pledd. Han har juleøl i glasset, jeg har julete fra Stockholm i kruset. Nå blir det høytlesning før vi legger oss tidlig. Radio Glamourbibliotekaren står selvsagt på i bakgrunnen - tusen takk for flott spilleliste :-)

Ina sa...

God fredagskveld!

Nå sitter jeg med Ella på anlegget og venter på at småkakene skal bli kalde nok til å få et bad i smeltet sjokolade. De er plassert på balkongen, og jeg håper alle småfugler er mette på talg og frø, og sover godt. (Sitter ved vinduet, for sikkerhets skyld.)

Ikke akkurat rock and roll- fredag, men mange kvalitetstimer med min gode stesønn på kjøkkenet gjør dette likevel til en perfekt fredagskveld.

Gode tilbakemeldinger på ukens prosjekt og en merkelig, men god parfyme høyner glamouren enda et par hakk! Parfymen er en japansk aura-spray (!) som skal få bæreren til å sovne lettere. Men jeg tok sjansen 07.00, og har faktisk klart å holde meg våken i hele dag. Tror heller ikke auraen min var særlig avvikende fra normalen, men det får andre bedømme.

Har helt glemt å rapportere, til tross for at jeg fikk gleden av litt live-fredagsglamour på bibliotekarens kontor i dag tidlig : )

God helg!

Ina sa...

Ånei, linjeskift midt i smileyen... Sånn :)

Anonym sa...

Fredagslyx fra Morinord. Jeg er i syd. Feirer julen her under palmene for 30.gang.Venter på barn og barnebarn vi blir 9.På lunsj med kjæresten, sol, havet bølger lett mot tærne.Gambas og padrons m Vina sol.
Mine nye sandaler i bronse Roger Vivier. Halterneck dadedrakt og shorts fra Burberry. Julekuler i gull m en liten diamant i ørene. Annic Goutal eau de syd dufter deilig i lett bris. Tradisjon for meg.

Stine Arkeologine sa...

Fredagens glamour var å være på førjulstur i Kristiansand, rusle langs vinterhvite gater og stier og sovne på et kvistrom på et koselig, gammelt pensjonat (og nesten føle seg som Anne fra Bjørkely). I dag er det å sitte på toget og se ut på et snøkledt landskap!

Riktig god helg alle sammen!

Julia sa...

Paa etterskudd: glamourös fredag ble brukt til flyreise fra vest i Tyskland til juleferie ganske midt i USA - og dermed noksaa uglamourös etter et par timer, men med veldig nylig innkjöpte sölvknuter til aa pynte örene med fra Tiffany's kan man föle seg litt fin, lang reisevei til tross.

Populære innlegg