fredag, desember 21, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!

Her unner jeg meg en sjeldent sen fredagsmorgen før jeg drar avgårde på jobb. Peggy Lee akkompagnerer min frokost bestående av godt olivenbrød med hummus og mandarinbåter, samt en kopp grønn te. Dagens duft er ikke uventet Laguna fra Salvador Dali, og ytre glamoureffekter ellers er egentlig bare mitt hjemmestrikkede røde varme ullskjerf - ellers er alt temmelig casual. Men det er siste arbeidsdag i 2012, og to ukers juleferie venter - så humøret er på topp! Førjulsbesøk hos søster etter jobb, deretter møte min elskede i byen og drikke varm sjokolade, så HJEM. Herlig!

Ha en fin dag alle sammen, og kom med deres fredagsrapporter! 


17 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs julefredag! Her startet ferien for noen dager siden, julegavene kom omsider i hus (måtte vente med slikt til siste eksamen var unnagjort), og nå fyrer jeg i ovnen, spiller høy julemusikk og tar siste runde med vaskekluten før julepynten skal finnes frem - her i huset er det svært lite rundvask til jul, kan man si! (Jeg velger å høre på dem som anbefaler å vente med slikt til våren og sola kommer, hihi)

Vi skal ikke være hjemme i julehelgen, så det blir ikke noe juletre, men julestemning er det visst her allerede, i følge naboene som kom innom på en visitt i går :)

I kveld blir det innpakking av julegaver, og imorgen pakker vi bilen og kjører sørover. Der blir vi møtt av en spretten og veldig glad hund, og jeg regner med å straks bli satt i arbeid med å pynte juletre sammen med pappa. Stas!

Ønsker alle, og glamourbibliotekaren spesielt, en riktig fin og fredelig jul, med mange gode samtaler med fine folk, god mat, julefilmer og boklesing!

Anonym sa...

Ekstra fin fredag i dag.Uniformen er pyntet opp med juletrænål, håret i luftig hestehale og jeg er klar for juleferie! I aften skal familien i Operaen og se Nøtteknekkeren.Den har vi sett hver jul de siste 25 år - så ingen jul uten! .mette

koristen sa...

Deilig med nesten-jul-fredag! Ikke det at jeg er ferdig og stressfri, men de fleste gavene er i hus, smånissene er på plass i nissebyen på den gamle kommoden og det meste er under kontroll. Gleder meg til julemat, juleprat, julefilmer, julegodter osv.

Antrekket er svart og enkelt - piffet opp med vintersmykker og julerøde negler. Dagens duft er Philosykos fra Diptyque, mmm.

God helg og god jul til alle glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Fredagsglamouren er pimpet opp et hakk, siden vi har julelunsj på jobben. Vi har allerede overrasket sjefen med en sekk gaver og sang i magasinet (veldig gøy!!),- jeg har skjørt på, pene støvletter, julerødt skjerf og julekulestrikk i lave musefletter. I ørene dingler nisseluer, og jeg dufter av Coco Mademoiselle.

I helgen skal det pyntes tre, og gjøres klart til julekos. Siden jeg og kjærsten er "barnløse" på julaften, tar vi en liten forsmak på julaften med ungene dagen før dagen, før de drar til sine respektive andre foreldre.

Jeg er veldig klar for litt julefri, og gleder meg til late dager med julegodt og en bunke bøker.

God, glad og fredfylt jul ønskes alle glamorøse her inne og der ute, en spesiell julehilsen til vertinnen!!

Hermia sa...

God fredag!
Snön faller fint utanför fönstret och luften känns ren och klar. Flera av mina kollegor har valt att vara juligt röda idag, så även jag i mörkröd pennkjol. Nu ser fram emot en lugn julhelg med mycket läsning och mys framför granen. Men något längre jullov blir det tyvärr inte, bmen det känns bra vara med och hålla biblioteket öppet för var och en!

God jul till er alla från ett snöigt Gävle!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Det har vært en uke med både Nøtteknekkeren, kakao i Biblioteksbaren og omgangssyka. Hvilket kanskje ikke var den største høydaren nå før jul, men heller nå enn neste uke.

Noen timer på jobb i dag, og så er det en del gaver som må fikses (og det er bare såvidt jeg tør av frykt for å smitte andre, men tida er i ferd med å renne ut). Satser på en rolig filmkveld før jeg vender nesa sørover i morra. Hjem til jul:-D

Kristine sa...

Ferie! Masteroppgaven er forsvart og fikk en mer enn godkjent karakter og jeg har FRI for første gang på veldig lang tid. Sov til 10, drikker en sløv kopp kaffe og gleder meg til å gå ut og ta fatt i de siste oppgavene før vi reiser til Sørvestlandet for julefeiring.

Har på cashmere fra COS og nye jeans som sitter som et smekk - luksusfølelse begge deler. Heimen er pyntet med litt julepynt og flere blomsterbuketter i anledning masteroppgaven pynter opp litt ekstra.

GOD JUL!

Ine sa...

Det høres ut som har en strålende fin fredag på gang! Jeg sov uvanlig lenge i dag, og har faktisk akkurat spist frokost bestående av nystekte rundstykker, egg, te og Gilmore girls. Resten av fredagen skal jeg bruke til å rydde og vaske litt her hjemme, og lage pizza til min kjære kommer hjem fra overtidsjobbing i kveld. Tror det blir en fin fredag!

Karina sa...

God fredag!

Takket være fantastiske kollegaer som ordner og fikser, fikk jeg sneket meg til å ta juleferie noen timer før jeg skulle. Deilig!
Blå skimrende genser fra London og smale jeans fikk stå for glamouren i dag.
Nå venter adskillige timer på toget vestover før jeg endelig er hjemme i vakre Hardanger hos familien. Med glamourbibliotekarens jule- spilleliste på øret og en god bok, burde timene gå rimelig fort.

God helg, og god jul! :)

Johanne sa...

Christmas with the Rat pack over høyttalerne, te og opprydning på etikkontoret før juleferien.

Ser frem til halvannen uke med relativt lik fordeling mellom avslapning og lek og holloi med verdens aller, aller beste (og mest irriterende) små jenter og kjæresten/pappaen.

God jul til dere alle sammen!

Ina sa...

Går inn i jobbe/førjulshelgen med Shalimar og stripete genser. Alle pakkene er klare, rødkålen ferdiglaget, et brett nydelige småkaker står klare (vi har klart å spise bare nooooen få) Søndag kveld bærer det til barndomshjemmet for rolig julefeiring med mamma, pappa og mann. Og nystemt piano. God helg, god jul, og god tur til de som skal reise bort/hjem.

L sa...

Nå er det juleferie! Myk strikkekjole og burgunder skjerf med stjerner, og matchende glitrende stjerner i ørene er dagens antrekk. Nå venter nesten to fine, fredelige uker med alle de jeg er mest glad i.
God jul til alle dere som leser og skriver her, og som gir inspirasjon hver uke! Takk!

Frk Justitia sa...

Fremdeles forkjøla, og paljettcardigan utgjør foreløpig eneste glamoureffekt. Dro tidlig fra jobb og kjøpte de siste gavene, og har noen etterlengtede timer foran meg på sofaen før jeg skal på juletrefest - da skal glamourfaktoren økes betraktelig! Helgen blir travel med vasking og pynting av barndomshjemmet samt familielunsj og konsert, og så senker forhåpentlig roen seg fra julaften morgen.

God jul til alle sammen!!

S sa...

God fredag! Jeg hadde som flere andre her egentlig tatt ut noen feriedager. Men så ble jeg tilbudt et spennende oppdrag, og brukte 14 timer i går, samt noen timer i dag på det. Jeg er ferdig med alle julegavene, og husbonden og jeg fikk handlet inn mat i dag. Så nå kan endelig skuldrene senke seg. Og jeg som var sliten før jeg " tok ferie" er ikke mindre sliten nå.

Nå venter det mest julehygge, og i morgen skal hele familien spise middag hos mine foreldre. Lillejulaften blir det nok mest avslapping, og vips så er det jul.

Ønsker glamoubibliotekaren og alle hennes følgere en fortreffelig julefeiring!

S

lærerinna sa...

Siste dag på jobben i dag. Jeg ble glad av den sosiale sammenkomsten - for noen flotte kollegaer og et godt sosialt klima på jobb! Etter noen tøffe jobbuker blir det deilig å ikke tenke jobb noen dager. Dagen ble feiret med fargerik kjole med røde strømper til. Og ny. rød lipgloss! Nå står julekonsert for tur med mann og foreldre. Hurra for ferie! God julehelg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Åh. Glamorøs fredag. Glamouren startet da jeg våknet - i barndomshjemmet, som jeg kom til etter å ha tatt hurtigruta i går. Frokost med mamma, luftetur med hunden, roadtrip rundt øya med god venninne som er juleferiegjest... I could go on and on. Dette har vært glamorøst - og snart skal vi på julekonsert i kirka, den starter klokka 23.

Stor klem til Alt Godt fra både meg og gjesten, og gode juleønsker til vertinna og resten av gjenget!

Stine Arkeologine sa...

Et tynt lag med julesnø (den første i desember!), masse småfugler i hagen (som er full av solsikkefrø), fridag og juletrehandling med eldstemann og besteforeldre som skal feire jul hos oss, sørget for at denne fredagen ble første dag med ordentlig julestemning for min del. Det føltes glamorøst! Følelsen ble forsterket av å ta på "Noa Perle", som jeg fikk til jul et år og har blitt min juleparfyme.

Ellers er jeg litt vinterrufsete og sliten, og ser utrolig mye fram til å ha helt fri. Bare være sammen med familien, gå turer og lese ikke-faglige bøker helt til 3. januar. Hurra!

Ønsker dere alle en riktig god julehelg! :-)

Populære innlegg