fredag, desember 28, 2012

Glamorøs fredag


God morgen! Jeg tror det er fredag? Jeg har i allefall ferie i en uke til - deilig! Denne dagen har det ikke hendt så mye ennå - jeg sitter i pysj i senga og hører på fin julemusikk i NRK Gull med headset for å ikke vekke den sovende mannen ved min side. Planene er i allefall å lese litt mer i Mansfield Park! Duften blir nok Boucheron, tenker jeg, og antrekket casual juleferie-aktig. Perler i ørene. Rød leppestift. 

Kom med deres rapporter, selv om mange av dere sikkert er like juleforvirrede som meg og ikke husket at det jo er fredag! 


20 kommentarer:

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Jo, jeg husket faktisk at det var fredag ... mest fordi jeg skulle på jobb, og derfor måtte ha på vekkerklokken i dag. Men det er forsåvidt greit med en dag på jobb,- i romjulen konsentrerer vi oss mest om å holde åpent og småprate med lånerne våre, drikke litt kaffe og gomle konfekt. Den seriøse kontorinnsatsen får vente til over nyttår :-)

Jeg har hatt noen deilige, rolige juledager med familien, lest masse, sett litt film og spasert et par turer. Akkurat passe! Helgen og nyttår skal tilbringes på nøyaktig samme måte. Bare kos.

Dagens antrekk er jeans og genser, piffet opp med et nydelig varmt skjerf (julegave). Ugler i ørene (også julegave), dagens duft ble Idole d'Armani.

Fortsatt god jul og et hjertelig godt nytt år til alle her inne, spesielt vertinnen som fortsetter å glede meg (og andre) med sine blogginnlegg!!!

Anonym sa...

Jeg er på jobben og koser meg med blogger og jobber ikke noe hihi ;)
hysj.
det er så stille her. Kun noen få på jobb. Vi behøver jo ikke ta av helt liksom.

Er ikke så glamorøs i dag fordi det er kaldt ute, så jeg foretrakk praktisk framfor lekkert. Har ikke et eneste smykke på meg en gang. Men ok, rosa hårstrikk ;)

meg

Hermia sa...

Ja, visst är det fredag :) Min arbetsfredag ser ungefär lika ut som barnebibliotekarens - biblioteket är öppet, men annars får resten av arbetet vila.

I helgen som varit har jag läst, sovit och ätit och äntligen blivit fri från en envis förkylning. Ikväll tar jag och min kärlek tåget till hans föräldrahem en bit norröver där det nya året ska firas in!

Jag passar också på att önska gott nytt år!

koristen sa...

Jeg er på jobb, iført jeans, genser og personlig rekord i luehår. Heldigvis har jeg også julegaveøredobber i gull med bittesmå diamanter på, og jeg dufter av Philosykos. Her er veldig stille og rolig, ganske deilig egentlig, og jeg skal prøve å bli aktiv om bare en liten stund...

Etter jobb skal jeg møte en venninne i byen for mat og skravling, deretter hjem for å se andre episode av "Store forventninger". I helgen håper jeg på turvær, men det ser litt dårlig ut, så det blir nok mere lesing og tv.God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Rosenhufsa sa...

Jeg har også ferie, og jeg har gått i surr med dagene, så jammen godt jeg titta innom her, for her er det jo herlig glamorøs fredg som vanlig :)

Dagens glamor her består av gul lekker ullkjole og nye brune ullstrømpebukser, det er 8 minusgrader ute, og deilig og varmt inne. Etterpå skal jeg møte ei venninne på kafè, men siden vi begge er hjemme til jul, så møtes vi i en liten by midt i mellom oss, istedenfor i storbyen :) Det betyr kjøretur i bil i vakkert vinterlandskap, og det er kanskje litt glamorøst, for nå er det virkelig pent her på østlandet! Når jeg skal ut skal jeg ta på meg mine nye øredobber fra Cecilie Melli i fargen "Champagne" og et stort nydelig ullsjal som min farmor heklet en gang for lenge siden..

Fortsatt god jul :)

Marit sa...

Åh, jeg går også helt surr i dagene selv om mannen min måtte tidlig opp både i går og i dag for å dra på jobb. Men javisst er det fredag, og snart er det nyttårshelg.

Dagens glamoreffekt så langt er alt for stor fleecepysjamas med martiniglass på. Jeg håper at jeg senere i dag skal få med meg mannen min på kino for å se Life of Pi.

Godt nytt år! Selv om jeg ikke kommenterer så ofte, syns jeg det alltid er koselig å komme innom her, spesielt på fredager, så jeg gleder meg til å følge med i året som kommer også!

Line sa...

Det var en overraskelse, men visst er det fredag. jeg er på jobb, men har bare oreintert meg etter at jeg skulle på jobb 4. juledag. Juleglamour har vi da likevel. Rød strikkegenser med glitrende sølvtråder i, stille skolebibliotek. Jeg har vannet blomstene og plukket med meg noen nye bøker hjem. Og snart er jeg ferdig for jeg kom klokken 8 og det er snart 4 timer siden. I ettermiddag skal jeg og Mamma gå til bedehuset og vaske etter gårdagens koselige julefest. og ellers skjer det ingen ting, så jeg kan sitte og lese og høre musikk, eller se film. Det blir koselig. Hva jeg leser legger jeg inn på Kva las du no om et øyeblikk.

Fortsatt god jul

Hilsen Line

L sa...

Jammen var det fredag, og årets siste også! Og jeg sitter fortsatt i morgenkåpe med en god etter frokost-kaffe.
Været er nydelig: snøkledde trær mot blå himmel, 12 minus. Datteren ville ut og stå på skøyter, og det hørtes ut som en god ide.
God fredag, og et godt nytt år ønskes alle!

Maren sa...

Oi, det er jo fredag! Jeg har ikke gjort noen verdens ting annet enn å spise frokost i pysjen med tekoppen og Skomsvolds Monstermenneske. Den er helt fantastisk, så store deler av dagen blir nok brukt til lesing, foruten en gåtur i solskinnet. Ferienyting på høyt nivå!

Glamourlegen sa...

God romjulsfredag! Lite som minner om julen som var her på sykehuset, vi kjører business as usual. Heldigvis fri i helgen, og fri 1. nyttårsdag :-) Oops må jobbe, god helg alle!

Sørlandspige sa...

Fredag, men med mandagsfølelse, som etter ei langhelg! Her er det praktisk og komfortabelt antrekk, for i dag må støvsugeren frem, vaskebøtta også, etter mye familiekos og deilige måltider. Men etter det skal jeg pynte meg litt igjen, og ønsker alle en god fredag!

Glamourlegen sa...

Nei det der ble stusselig, sniker meg til et ekstra minutt på internetten! Glamour med nye øredobber og nytt stetoskop fra mannen, og vakkert voksende mage :-) Godt nyttår på forskudd alle!

Karina sa...

God fredag!
Denne fredagen blir tilbragt i en stol foran peisen med en bok og en katt i fanget, lik alle de andre dagene denne jula. Deilig!
Antrekket består av gammelrosa stripete monsoon kjole og ullstrømpebukse.
I morgen drar jeg for å besøke farmor, og søndag går turen tilbake til hovedstaden. Blir litt godt å komme tilbake til hverdagen :)
Fortsatt god jul!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby hvor sneen fant det for godt å komme i dag, med masse vind på slep! Dagen startet glamorøst klokka 11 - da våkna jeg etter å ha sovet åtte timer i strekk. Fantastisk godt, men så var jeg også nesten komatøs da jeg la meg i går kveld, etter bare et par timers søvn natta før.

Uansett. Neste glamourskritt var å simpelthen kle seg i turklær og ta hundene med ut på lang tur til et sted hvor de fikk løpe løse og herje veldig lenge. Vel hjemme igjen fortsatte glamouren med en kopp kakao sammen med verdens fineste svenske, som er på julebesøk. Snart skal jeg dusje og piffe opp den ytre glamouren litt også.

Varm klem til Alt Godt, og gode juleønsker til vertinna og alle gjestene!

Glamnovisen sa...

På novisens kontor arbeides det - dog ikke så flittig. Glamoureffekt kuldekrem og luehår; forsøksvis avhjulpet av blingdråper i ørene og Coco.

Anonym sa...

Kom også på at det er fredag... stille her på jobb, tror de sparer på strømmen også, for det ble kaldt etter mye stillesitting. - Glamouren i dag er: 1. å varme kalde hender over den fine te-lysestaken med gamle nisser på. Føler meg nesten som piken med fyrstikkene... selv om jeg er godt over 40 år og holder til inne i rådhuset i byen. 2. fine hengeøredobber i sølv med markineblå stener. Fortsatt god jul:) Mvh Astrid

Anaruh sa...

Fredag, ja! Husker ikke på sånt når en har ferie.

Men dagen er fin - jeg har på min ekslede ullkjole (som er så slitt at jeg bare kan bruke den hjemme), jeg har drukket masse Kusmi-te og skrevet neste års planer inn i ny kalender.

Nå skal jeg leke med Playmo sammen med datteren min, og i kveld blir det endelig en skitur i lysløpypa.

Ønsker dere en riktig fin helg alle samme!

HildeSofie sa...

Hihi, jeg er en av de forvirrede :)
Mørket har senket seg over det lille huset vårt, og jeg har nettopp fyrt opp i ovnen. Dagens glamoureffekt er det nye armbåndsuret jeg fikk av min Kjære til jul. Chanel Chance på halsen og en itt slitt neglelakk på hendene - den må nok byttes ut i løpet av helgen!

Planer for kvelden: Veggistaco og julespesialen av Downton Abbey, te, sjokolade og The Casual Vacancy. Resten av helgen: stable litt ved, gå en tur mens sola titter frem, se filmer og lese bok.

God helg til alle, arbeidende og ferierende!

Stine Arkeologine sa...

Fredag på reise, til barndomshjemmet og nyttårshelg med familien. Med god bok, god parfyme (Jaipur), nyklipt hår og god forventning er det riktig glamorøst!

lærerinna sa...

Her er det ferie og jeg er helt ute av rutiner med å sjekke blogger osv. Deilig å ikke måtte forholde seg til ukedager!

Dagens antrekk har vært behagelig, for yoga og innekos - ny flanellspysj, men med øredobber i ørene. Det er stas med hull i ørene, har liksom aldri tenkt så mye på det, men liker det godt! Og god hair-day, så da var ikke behovet for sminke så påtrengende heller. :)

Åh, så deilig det er med fri og innepusling avbrutt av frivillige og gode turer ut i vinterluft!

Ønsker alle en god helg!

Populære innlegg