mandag, desember 24, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 24Glamourbibliotekaren ønsker sine lesere en riktig, riktig fin jul! La skuldrene senke seg, spis god mat, les gode bøker, se gamle filmer, gå turer og få røde kinn! Vær snille mot hverandre og gi fuglene mat.

Her skal vi etterhvert gå i gang med å pynte juletre, med lyden av "Tre nøtter til Askepott" som bakgrunnsteppe. (Knut Risans stemme er jul!)

Til slutt: har du ikke Bachs juleoratorium på plate, kan du høre det her. Pauker og basuner, la jula komme!


GOD JUL!!!


11 kommentarer:

KariM sa...

God jul, kjære glamourbibliotekar!

Miss Golightly sa...

God jul til deg og dine.

Anonym sa...

god jul til deg og dine også :)

I dag er det endelig dagen, veldig deilig :) Julestrømpen er åpnet og der var det mye kos for en liten dame :) Interiørblad, julerosiner som er trukket med sjokolade, min favoritt. det blir ikke helt jul uten de :)

Og ja jeg har kosa meg med julemusikken din hele desember :) takk skal du ha for alle de fine spillelistene forresten, det har jeg lyst til å si :)

GOD JUL

meg

Heidi sa...

Hjertelig god jul!

Ine sa...

God jul, kjære Glamourbibliotekar! Håper den blir fredelig og fin. Nå lager jeg nøttestek og rødkål sammen med min kjære, snart skal vi gå tur i det herlige snøværet vi har på Hamar!

Kjersti sa...

Riktig god jul til deg også! Takk for en veldig hyggelig adventskalender som har vært et koselig innslag hver dag. :)

Maren sa...

Riktig god jul til deg!

dez sa...

En riktig god og fredelig jul til deg også : )
Takk for et fint og spennende bloggår - ser fram til å følge bloggen din videre i 2013 : )

Beste juleønsker fra Dez : )

petit sa...

En riktig god jul til deg også :)

Britt Åse sa...

Gledelig jul, kjære Glamourbibliotekaren! Jeg lister meg inn her nå for å takke deg for den suverene julespillelisten. Det er en vakker og herlig kombo av stemning og fryd. Kvalitet tvers gjennom, i 201 låter!! Dine spillelister er av et helt eget kaliber og jeg bøyer meg i støvet :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: God jul til dere også!! :)

Britt Åse: Så hyggelig at du sier det, tusen takk! Musikkformidling er det beste jeg vet, så det er morsomt å høre at misjonen funker :)

Populære innlegg