mandag, desember 31, 2012

Godt nytt år!!


Kjære lesere av denne blogg! Jeg sier som jeg gjorde på nyttårsaften i fjor: 

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, mailer, presanger og julekort jeg har fått av dere i året som har gått. Jeg har verdens beste lesere! Dere er en gjeng med smarte og oppegående mennesker som støtter og oppmuntrer hverandre i kommentarfeltet, uten å vite hverandres navn eller bakgrunn. Antallet ufine kommentarer er lik null, jeg må så å si aldri sensurere noe som helst, og det sier litt om hvor lite misunnelse og jantelov som råder blant denne bloggens lesere. Det er jeg veldig glad for. 

Jeg håper dere alle har en fin nyttårsaften! Jeg skal snart kle meg om til selskap (hos en av dere lesere, faktisk!), det blir hyggelig. 


Og aftenens nyttårsmelodi er det Peggy Lee som står for. Denne innspillingen gjorde hun da hun var over seksti år, og kanskje er det også noe av det aller mest ekte hun gjorde. En underbar sangerinne var hun. Klump i halsen. 

Jeg ønsker hver og en av dere et riktig fint og fredelig 2013! Vi ses snart!

GODT NYTT ÅR!

18 kommentarer:

Lise B sa...

Godt nytt år til deg også! Snart er det selskap her også, rakettene fyker allerede rundt der ute. Jeg setter stor pris på bloggen din,selv om jeg ikke kommenterer så ofte

Anonym sa...

Takk for en fin blogg og riktig godt nytt år til deg også!
.mette542ndexpas

Hermia sa...

Gott nytt år! och tack för alla inspirerande inlägg under året som varit!

S sa...

Vil ønske deg et riktig godt nytt år, og takke for det gamle. Har fulgt bloggen din noen år, og jeg liker så godt mange av temaene du tar opp. Selv om vi lever vidt forskjellige liv på mange måter, så finnes det nok også noen fellestrekk. Best av alt liker jeg at du holder fokus på en del verdier som jeg også setter høyt.

Ha ei flott nyttårsfeiring, og et riktig godt nytt år!

Synne sa...

GODT NYTT ÅR, kjære Glamourbibliotekar!

Ragnhild sa...

Alt godt til deg for 2013, Glamourbibliotekaren! Eg har vore litt dårleg til å kommentera den siste tida, men eg les kvart eit innlegg, og du inspirerer meg veldig - særleg til å testa ut ny musikk! Eg gler meg til å følgja deg vidare!

Anonym sa...

Jeg elsker folk tolerant, interessant, rik med kunnskap, og kreative. Bonne et Heureuse Année ( sivile ,og sekulaere):- Glede Nyttar 2013!

Tannlege-trollet sa...

Takk for en kjempekoslig blogg.En absolutt favoritt i blogglandia.Godt nytt år! Anne-L

Stine Arkeologine sa...

Takk for alt det fine du har delt med oss lesere i 2012! Bloggen din har blitt kjærkommen pustehjelp i en travel hverdag, det er alltid godt å komme innom her for å hvile og få inspirasjon. Tusen takk og alle gode ønsker for deg i 2013! <3

Anonym sa...

Tusen takk for Peggy Lee i dag, Hun synger også vår sang.. let me tell you about a ... Alltid spennende å følge deg, musikk, bøker og reiser til inspirasjon og glede. Jeg følger bare en blogg og det er deg. Er sjelden på nett- ikke dekning der jeg bor.
Ønsker deg et spennende og lykkelig godt nytt år.

Fra Morinord som alltid i julen i sol og varme med barn og barnebarn.

Ine sa...

Godt nytt år, kjære Glamourbibliotekar!

Kjersti sa...

Leserne matcher jo bloggen, da - fin blogg = fine lesere! ;)
Riktig godt nytt år til deg! Jeg blir med deg videre også i 2013!

Anonym sa...

Godt nytt år til deg på årets første dag! Mvh Astrid

Anette sa...

Godt nytt år til deg også, kjære Glamourbibliotekar! Tusen takk for de små dryppene dine som lyser opp i hverdagen min og minner meg på at skjønnhet og lykke er i de små ting. Tusen takk også for alle gode boktips, vakre bilder og ditt kontinuerlige fokus på miljøbevissthet og resirkulering.

Glamourlektoren sa...

Godt nytt år! Takk for at du inspirerer meg daglig! Ser frem til bloggkontakt i 2013.

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle hyggelige hilsener! :)

Salome sa...

Godt nytt år til deg, Glamorbibliotekar. Takk for en inspirerende blogg!
Men kanskje jeg i dette året kan tillate meg å komme med noen kritiske svar også? For jeg er ikke alltid på linje med deg smaksmessig. Og iblant blir det litt vel mye idyll og vellykkethet for meg. Så mange reiser og parfymer og fine hageplanter er over min økonomi... Men bevares, det er inspirerende. Og bare ikke oppfatt dette som en ufin kommentar! Da går jeg igjen!

Glamourbibliotekaren sa...

Salome: Denne bloggen er ikke en dagbok hvor jeg blottstiller meg 100%, det er heller ikke et forsøk på å være et glansbilde - det er en blogg med fokus på hyggelige og fine ting i livet mitt som jeg tenker kan være inspirerende for andre også. Om vi har ulik smak spiller vel ingen rolle, du er hjertelig velkommen til å være her uansett hva du liker! Vi trenger vel ikke å kritisere hverandre av den grunn? Det er jo bare fint at folk er forskjellige! Heng med videre, er du snill! Litt usikker på hvordan du har kommet fram til at mine reiser/parfymer/hageplanter er av den kostbare arten, dog :)

Populære innlegg