søndag, februar 24, 2013

Finn stilen: OscarTenk så moro om noen stiller i vintage i natt! Noe lignende som denne drømmen i min yndlingsfarge, blekgrønn. For eksempel i kombinasjon med en rosa clutch og matchende makeup fra Dior, sølvsko fra Kate Spade, diamantøredobber fra Tiffanys, diamantsmykke fra Blue Nile, og Creeds "Love in white". Det hadde vært noe!


5 kommentarer:

Jacta est alia sa...

For en fantastisk fin ballkjole! Nydelige farger:-D.

Stine Arkeologine sa...

Sukk, for en drøm! Å jeg står overfor et vanskelig valg for i kveld. Skal/skal ikke se Oscar hele natta?? Fornuften sier nei, resten sier ÅJAAA!

Anonym sa...

Ja det hadde vært noe, men jeg tviler vel på det. Det er nok ny design for alle pengene. Synd å si, men jeg synes de ligner på hverandre alle sammen nå. Det er lite spennende... faktisk.
(ok, min mening da)

Meg

Synne sa...

Åh, for et perfekt og prinsesseaktig antrekk til kveldens festivitas! Vi får vente og se!

house of hopen sa...

Jeg simpelthen ELSKER slike sjøanemonelignende kreasjoner fra gamledager. Dette ville vært lekkert og annerledes på den røde løperen. Tenk om noen hadde våget! Folk er nok litt for engstlige for å gå egne veier. Det skal liksom stå en designer bak. Litt tullete. Ha en fortreffelig Oscar natt, blir spennende å høre utfallet i morgen tidlig. La oss krysse fingrene for Kon Tiki! Natti natt fra Solveig

Populære innlegg